Celina12 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Sama nie wiem , króre ładniejsze, najsłodsze....jak pięknie wyglądają w szóstkę czekając na wyjście...i na podusi..i na powietrzu ...i w aucie...na kanapie, w łóżku...słodyszki:loveu::loveu: Quote
Anulka85 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 jakie slodziaki kochane...tak ladnie razem wygladaja,patrza tak slicznie za okno.....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Roxana Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Wreszcie śliczności się pokazały :loveu: Słodziaki kochane- wszystkie piękne, słodkie, takie do zjedzenia :loveu: Quote
Kar0la Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Rany, a ja wczesniej nie wiedziałam,:oops: że Jamnicza Rodzina ma swój wątek. Zdjęcia przepiękne. Nie mogłam się napatrzeć. Tyle paróweczek naraz.:loveu::loveu::loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Dziękujemy za odwiedzinki :D miło nam Ciebie gościć :multi: Quote
JamniczaRodzina. Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Chciałam porobić trochę zdjęć z dynią halloween'ową ale psy przed nią uciekały pod swój zimowy koc :) Quote
Celina12 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Jejuuuuuu-moje Słodkości przy dyniach...jak pięknie wyglądają. Mój Atosik też by się pewnie bał. Też zrobię zdjęcia...hihihi. A w rogu pokoju -piękny bukiet :loveu:...a który to jamnik i jak się nazywa-to dalej nie rozpoznaję ICH...:oops: Quote
Roxana Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Jakie Heelowenowe śliczności :loveu: A jaką fajniacką dynię mają :cool3: Quote
taxelina Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 fajnie miec duza jamnikowa rodzinke, zdjecia na 3 stronie z kubraczkami tez fajne. sherry ma swoje ubranko Quote
JamniczaRodzina. Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 :) Dziękujemy za odwiedziny na naszym wątku Mamy jeszcze kocią rodzinkę i to prawdziwą rodzinkę bo jest mama i 4 dzieci biologicznych + 1 dziecko adoptowane z ulicy i też czarne :) Ooo babcia przyjechała :D Quote
Celina12 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Czy Babcię witają tylko wybrane jamniki???:diabloti: Czarne koty...na każdego jamnika przypada jeden kot....ale , ale...jeszcze jeden psiak u WAS...gdzie Jego kotecek cio???? Quote
JamniczaRodzina. Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Babcię witają wszystkie jamniki ale najbardziej Tośka i to ona jest odwrócona tyłem na zdjęciu. Babcia często ją podkarmia co również widać. Tośka będzie usiała przejść na dietę bo waży jakieś 13 kg a Groszek nie może mieć swojego koteczka bo by go zamordował ;/ on nie lubi kotów ;( Quote
Celina12 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Tośka z tyłu przypomina mi mojego Dżekusia....tak samo przysiadywał jak witał i ten ogonek...:-( Babcia jak widac kocha jamniki :loveu::loveu: Quote
Roxana Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 I jak widać jamniki bardzo kochają Babcię :loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Jak babcia do nas przyjeżdza to nie moze się rozebrać,najpierw musi się z nimi przywitać.Babcia je bardzo kocha.Jak jest u nas to śpi z dwoma albo trzema:evil_lol: Quote
Celina12 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 A kto Babci odstępuje swój przydział????:diabloti: Quote
JamniczaRodzina. Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Oj fakt bardzo cieplo,na zimę idealne termoforki:evil_lol:Naogół z babcią śpi Tośka Bazylek i Gutek.Także w sumie po jednym z kazdego przydzialu:diabloti: Quote
Celina12 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Sprawiedliwośc musi byc :evil_lol::evil_lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 :evil_lol::evil_lol:Nio. Quote
taxelina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Musi byc naprawde zabawnie z cala banda jamnikow Quote
Roxana Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ach, z taką gromadą na pewno jest cudownie :loveu: A u mnie teraz meksyk- u mnie w domu cztery psy, a suczka sąsiadki ma cieczkę :roll: Nawet sobie nie wyobrażacie co się u mnie dzieje, normalnie mordęga z tymi moimi chłopakami :shake: Quote
Celina12 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A ja pod tym względem mam w domu niebiański spokój :diabloti: Quote
Recommended Posts