Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sama nie wiem , króre ładniejsze, najsłodsze....jak pięknie wyglądają w szóstkę czekając na wyjście...i na podusi..i na powietrzu ...i w aucie...na kanapie, w łóżku...słodyszki:loveu::loveu:

Posted

Rany, a ja wczesniej nie wiedziałam,:oops: że Jamnicza Rodzina ma swój wątek.
Zdjęcia przepiękne. Nie mogłam się napatrzeć. Tyle paróweczek naraz.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Jejuuuuuu-moje Słodkości przy dyniach...jak pięknie wyglądają. Mój Atosik też by się pewnie bał. Też zrobię zdjęcia...hihihi.

A w rogu pokoju -piękny bukiet :loveu:...a który to jamnik i jak się nazywa-to dalej nie rozpoznaję ICH...:oops:

Posted

Babcię witają wszystkie jamniki ale najbardziej Tośka i to ona jest odwrócona tyłem na zdjęciu. Babcia często ją podkarmia co również widać. Tośka będzie usiała przejść na dietę bo waży jakieś 13 kg a Groszek nie może mieć swojego koteczka bo by go zamordował ;/ on nie lubi kotów ;(

Posted

Ach, z taką gromadą na pewno jest cudownie :loveu:

A u mnie teraz meksyk- u mnie w domu cztery psy, a suczka sąsiadki ma cieczkę :roll: Nawet sobie nie wyobrażacie co się u mnie dzieje, normalnie mordęga z tymi moimi chłopakami :shake: