EwKo77 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Niziołki na fotelu i w hamaku? leżaku? - normalnie miszczostfo świata :-o :iloveyou: Quote
Celina12 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Co u WAS Kochani???? Jakoweś fotki bym pooglądała.... Quote
AnkaG Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Trafiłam tu w końcu. Jamniczków jest teraz chyba sześć?:oops: Pooglądałam fotki. Fajnie się przytulają do siebie. :lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Aniu w pażdzierniku minie 3 latka jak mamy 6 jamniczków.:loveu: Quote
AnkaG Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Pamiętam z wątku Celinki, że było sześć ale hmm na fotach różne składy i takie podobne. :razz: U mnie Kaję i Keysi mylą. Quote
Isadora7 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 JamniczaRodzina. napisał(a):Aniu w pażdzierniku minie 3 latka jak mamy 6 jamniczków.:loveu: Pozazdrościć takiego stadka. Quote
JamniczaRodzina. Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Ładuję baterię do aparatu na jutrzejszy dzień żeby zrobić sesję. Mam kilka zdjęć w aparacie ale nie mogę ich wstawić bo jak nie ma baterii to się nie zgrają ;/ U nas są okropne upały. Najbardziej dopadają Tolka. On się strasznie męczy. Ma gorące uszy, zieje, i chłodzi się na kafelkach w kuchni. Reszta przeżywa to bez emocji. Tropią myszy i wszystko co się rusza a można z tego mieć zdobycz. Tolek dzisiaj zwiał na pole zboża do sąsiada i nie mogłam go złapać. W końcu sam wrócił za mną :multi: Dobrze że to było niedawno to samochodów mało jeździło. Pozdrawiamy i zapraszamy do nas jutro :) Quote
JamniczaRodzina. Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 A teraz z innej beczki. Jakieś 2 tygodnie temu znaleźliśmy zabiedzonego , małego kotka w krzakach. Wzięliśmy go do domu, trochę podkarmiliśmy i po tygodniu odwiedził nas znajomy który zakochał się w nim od pierwszego wejrzenia. A od kuchni sprawa wygladała inaczej, Kubuś i Gustaw na zmianę czatowali pod łazienką gdzie mieszkał kot i tylko czekali na moment kiedy mogą się tam dostać. Mają świra na punkcie futra. Quote
AnkaG Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Masz roboty przy takim stadku :cool3: Najlepsza fota śpiącego na stole jamniorka. :evil_lol: Quote
Zosia4 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Ale cuda te Twoje psiaki. Cuda nad cudami. I kiciuś prześliczny, a co one by krzywdę kociakowi zrobiły ? Podejrzewam, że raczej by zalizały na śmierć. No ale te hortensje mnie dobiły !!! Quote
Isadora7 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Jamniki na stole, jamniki w oknach, jamniki w ogrodzie - nic piękniejszego nie może być. Quote
JamniczaRodzina. Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Zosiu może krzywdy to by niezrobiły ,ale w każdym bądz razie największe zainteresowanie przejawiał nią mały Gucio.:cool3:U nas kotków jest pod dostatkiem ,na każdego jamniczka przypada jeden(jest ich 6 wszystkie czarne):lol:Najgorsze to to ,że po pojawieniu się maleństwa nasze kocurki się strasznie obraziły ,jednego niema do dzisiaj.:shake:Na te hortensje czekałam 3 :evil_lol: lata bo jakoś zawsze niezdążyłam okryć ich na czas przed mrozem.Ale za to w tym roku mi się odwdzięczyły kwitną pięknie.:lol: Quote
Kar0la Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Boskie foty. :loveu::loveu::loveu: Jamniczki cudne, kotek też, a hortensje jak marzenie. Quote
Zosia4 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 A czy ten kotek, który się obraził - już wrócił ? Quote
JamniczaRodzina. Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 No właśnie niewrócił do tej pory.Co prawda jemu latem zdarzało się niewracać do domciu kilka dni.:roll: Quote
Celina12 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 O jeju tyle fot a mnie nie było.....hańba :oops: Cudne zdjęcia....jamniki wszędzie...a kotek co takiego irokeza strzelił????:diabloti: Hortensje cudowne.....u mnie cierpią z powodu upałów...:shake: Quote
JamniczaRodzina. Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Kiciuś pewnie kotofana Gustawka zobaczył.;) Quote
Matusz Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 http://images29.fotosik.pl/255/895d2f997454113amed.jpg jakbym widział takiego jednego...:diabloti: :loveu::loveu: same słodkości:loveu: Quote
Recommended Posts