JamniczaRodzina. Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Dojazd z Ursusa czy Piastowa jest dobry,także i bez mapki można trafić;) Quote
Celina12 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Niech ta zimna wstrętna się już skończy...chcę do Warszawy!!!!! Quote
JamniczaRodzina. Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 A my czekamy czekamy:multi:.A dzisiaj u nas pogoda paskudna szaro buro,a dotego okropnie slisko.Ale jeszcze troszeczkę i będzie wiosna:lol: Quote
Roxana Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 A u nas w Szczecinie wreszcie dzisiaj spadł śnieg :multi: Ależ Hekuś miał radochę :cool3: Kulki śniegowe to dla niego największa frajda :) Quote
JamniczaRodzina. Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 U nas tez spadl snieg ,ale nasze kiełbaski na dworek i czym predzej do domku.Nawet uciekinier Tolek wychodzi bez pileczki,i najpierwszy jest w domku.:evil_lol: Quote
Celina12 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 U nas tez troszkę popadało..tez wychodzimy tylko na sioo :evil_lol: Quote
taxelina Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 U nas juz nie ma sladu po sniegu.. jedynie fotki w watku :P Quote
Celina12 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Coś zdjęć dawno nie było....:evil_lol: Co u WAS Kochani???? Quote
Ola164 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ale zajamniczony dom ;) Tylko pozazdrościć :loveu: A ja to tak nie w temacie :oops: Jak sie jamniczki zwią? Quote
JamniczaRodzina. Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Witamy Olu:loveu:zapraszamy na 14 str tam są portreciki wraz z imionkami;) Celinko troszkę pani chuliganimy, dziś byliśmy troszkę niegrzeczni i zaczeliśmy zajadać poslanko pozatym pogoda miesza nam w głowach Toluś i Kacper zakochali się w kotach:evil_lol: tropią ich wszędzie za nimi chodzą ach ta buża hormonów:diabloti: Fotki będą ,ale narazie pani fotograf ma kolokwia;) Quote
Celina12 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Miłość do kotów-skąd ja to znam...moja Dumisia ciągle je tropi...była z kotami wychowywana a u nas paradują takie wielgachne kocury :evil_lol::evil_lol: Trzymam kciuki za Panią Fotograf...i cierpliwie czekam....:loveu: Po co zajadać posłanko???? Z nudów????:diabloti: Quote
Ola164 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ach, Hap to kochała koty ale dosłownie ;) Raz to nawet dzieci mojej kotki Wiki niańczyła :D A teraz, pozostała już tylko wielka pustka :( Quote
Celina12 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 ja czekam na zdjęcia moich Cudeniek!!!! Quote
Roxana Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Witam się po chorobie i też czekam na fotki skarbeńków :loveu: Quote
Celina12 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 CO u WAS Kochani???? Plisssssssssssss...plisssssssss...plissssssssss..jedną fotkę chociaż.... Quote
JamniczaRodzina. Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Dobra daję przyed wyjściem do szkoły fotki :diabloti: bez opisów. Temat to życie codzienne jamniczej rodziny. Quote
JamniczaRodzina. Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Ostatnio Tolek ma świra na punkcie jedego kota. Wyrywa mu futro, liże itd... Quote
Celina12 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Jakie cuuuuuudne.....kocham te WASZE jamniki.:loveu::loveu: Jakie robią Boskie minki..i tego mi brakowało na poprawę humorku :multi: Co Tolkowi jest...biedny Kotek :shake: Quote
JamniczaRodzina. Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Tolek sie już odkochał a ten stan trwał ponad 2 tygodnie. Nocne płacze, brak apetytu, niechęć do życia a wszystko to przez kota :diabloti: Wczoraj jednak sytacja się diametralnie zmieniła. Tolek uwalił się na pościeli która została przyniesiona z "wietrzenia" na dworzu. Było tam z 10 poduszek i 4 kołdry. Usadził się jak na tronie jak książę na ziarnku grochu. Najgorsze jest to że nie chciał mi wydać mojej kołdry :-( Warczał i szczerzył kły. Jak będzie pogoda to wywietrzę pościel i nakręcę filmik. Dzisiaj rano to kot chodził za Tolkiem i go zaczepiał ale on nie reagował. Wstawiam fotki Tolka z szafy. Kiedy ma doła wchodzi tami zakopuje się w ubraniach. Są również fotki Gustawa ze zdobyczą czyli świńskim ogonem o który była walka i ogon musiał zostać podzielony na 6 części :diabloti: Quote
JamniczaRodzina. Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 http://www.hotofoto.pl/images/vetches/img0433.jpg Quote
Celina12 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Gustaw gra na trąbicie http://www.hotofoto.pl/images/vetches/img0434.jpg jak kiedyś Kawulok :diabloti::diabloti: Szafę to znam...Hektor jak nie było Księżniczki non stop tam siedział i w końcu miał tam posłanko. Facet co zażyłeś??? http://www.hotofoto.pl/images/vetches/img0427.jpg :evil_lol::evil_lol: Ale fajnie-znowu nowe fotki i tak trzymać.... Quote
Kar0la Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Śliczne foteczki, a jakie cudne kotecki.:loveu: Tolek erotoman jest niemożliwy. :evil_lol: Quote
Recommended Posts