Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy Olu:loveu:zapraszamy na 14 str tam są portreciki wraz z imionkami;) Celinko troszkę pani chuliganimy, dziś byliśmy troszkę niegrzeczni i zaczeliśmy zajadać poslanko pozatym pogoda miesza nam w głowach Toluś i Kacper zakochali się w kotach:evil_lol: tropią ich wszędzie za nimi chodzą ach ta buża hormonów:diabloti: Fotki będą ,ale narazie pani fotograf ma kolokwia;)

Posted

Miłość do kotów-skąd ja to znam...moja Dumisia ciągle je tropi...była z kotami wychowywana a u nas paradują takie wielgachne kocury :evil_lol::evil_lol:

Trzymam kciuki za Panią Fotograf...i cierpliwie czekam....:loveu:

Po co zajadać posłanko???? Z nudów????:diabloti:

Posted

Tolek sie już odkochał a ten stan trwał ponad 2 tygodnie. Nocne płacze, brak apetytu, niechęć do życia a wszystko to przez kota :diabloti:
Wczoraj jednak sytacja się diametralnie zmieniła. Tolek uwalił się na pościeli która została przyniesiona z "wietrzenia" na dworzu. Było tam z 10 poduszek i 4 kołdry. Usadził się jak na tronie jak książę na ziarnku grochu. Najgorsze jest to że nie chciał mi wydać mojej kołdry :-( Warczał i szczerzył kły. Jak będzie pogoda to wywietrzę pościel i nakręcę filmik. Dzisiaj rano to kot chodził za Tolkiem i go zaczepiał ale on nie reagował.
Wstawiam fotki Tolka z szafy. Kiedy ma doła wchodzi tami zakopuje się w ubraniach. Są również fotki Gustawa ze zdobyczą czyli świńskim ogonem o który była walka i ogon musiał zostać podzielony na 6 części :diabloti: