Mika31 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 u mnie Pik ale on nawet nie zawarczy tylko atakuje Quote
yunona Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Mika31 napisał(a):u mnie Pik ale on nawet nie zawarczy tylko atakuje Witajcie w klubie, Harutek warczy , bo sie naumiał , ale jak niechcąco trącisz nogą (ciągle plącze się pod nogami) to gryzie na oślep i wtedy dopiero warczy. Po prostu jak ruska ruletka :diabloti: , ale żyć się da, znamy go już na wylot:mad::diabloti: Quote
Celina12 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Coraz więcej agresorków...hihihi A fotka-idziemy na dwór...taka jakaś głośna...:diabloti:...jakbym słyszała ujadanie.....a lodowisko to fajne macie... Quote
anica Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Życzę szczerze, aby od Sylwestra cały rok był extra. By marzenia się spełniały, by pieniądze kieszeń Twą wypychały. A uczucia nie znikały i z serduszka wypływały. Quote
JamniczaRodzina. Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 W imieniu całej jamniczej rodziny, chciałabym złożyć wszystkim życzenia Szczęśliwego Nowego Roku 2013, dużo zdrowia, radości oraz energii na długie spacery z psami ;) Quote
Isadora7 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ∗∗∗∗∗2013∗∗∗∗∗ .•´ (¸.•` * ¸).•´ (¸.•` * ¸) ░░░░░▓███▓¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░▓█████▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░░▓███▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░ *;;;;;;;;;*¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░* ;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░ * ;;;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░▓█████▓ .•´ (¸.•` * ¸) * ░░░▓███████▓ * ¸) * ¸) ░░▓█████████▓ * ¸) * ¸) ░▓███████████▓ ;o* * ¸) ▓█████████████▓ ;* o;* ▓███░░░░░░░▀▀▀▓ o; o ▓███░░█████████████ ▓███░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░░█▒▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░░░█▒▒▒▒▒█ ▓███░░░2░░█▒▒▒█ ▓███░░░0░░░████ ▓███░░░1░░░▌██▌ ▓███░░░3░░░▌██▌ ▓███░░░░░░░▌██▌ ░▓██░░░░░░▓████▓ ░░▓███▓ ▓████████▓ ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* Quote
Celina12 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [FONT=Arial Black]"Daj ludziom wiary... Idź już Nowy Roku - tak mówi Rok Stary i znika... z łzą w oku. Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje, zapomnij o wszystkich nieudanych dniach, przekreśl niewarte w pamięci chwile i wejdź w Nowy Rok jak w nowej sukni wchodzi się na najwspanialszy bal świata."[/FONT] Quote
AnkaG Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Życzymy jamnisiom i reszcie rodzinki Szczęśliwego Nowego Roku PS Ja jeżdzę z Amisią i jej stadkiem na spacerki cały czas :) Quote
yunona Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Wspaniale, że przypomniałaś cudnisty pociąg http://images32.fotosik.pl/427/b3cf01b94f30cfadmed.jpg Quote
Sarunia-Niunia Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [FONT=georgia]Eluniu dla Ciebie , całej Uroczej Gromadki i Wspaniałej Rodzinki [/FONT][FONT=georgia] tylko dobra na cały Nowy Rok 2013!!! [/FONT] Quote
danka1234 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Wszystkiego dobrego w Nowym 2013 Roku Oby był lepszy od poprzedniego a przynajmniej nie gorszy. Quote
JamniczaRodzina. Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Dziękujemy wszystkim cioteczkom za życzenia noworoczne :loveu: Quote
bianka0 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Widzę że mieliście naprawdę szampańską zabawę:loveu: Jamniki bawiły się świetnie i te akcesoria : czapeczki, baloniki :evil_lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Akcesoria są stare :) Wyciągane okazjonalnie raz do roku :diabloti: Jamniki bawiły się dobrze, nie mogły długo zasnąć. Amik wyczuł zapasy ciasteczek w szafce i skwierczał żeby mu dać chciaż jedno, zjadł ich w końcu ze 20, takie malutkie krążki z Lidla. Ostatecznie poszedl spać ok 4 nad ranem. Teraz wszyscy mają radość bo świeci słonce i mogą się powygrzewać :) Tylko czarny cwaniaczek woli leżeć na kanapie :evil_lol: Quote
yunona Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Cuda rude, kosteczki wygrzewają w słoneczku.:loveu: Generalnie zabawa widzę była wyśmienita, jamniki balowo-sylwestrowe :lol::multi:. A ta fotka świadczy , że nieźle się balowało :diabloti: http://imageshack.us/a/img62/6863/dsc08759x.jpg Quote
Celina12 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Te czarne to chyba tak mają.....mój Pirat dokąłdnie taki sam jest... Fotki cudne...pięknie Im w czapusiach.....Amik dzielny...hihihi..łakomczuszek ale chyba z wiekiem coraz bardziej takie się robią....widzę,że i u mnie i Dumiś i Pirat smakołyki stale by zajadali... Quote
Sarunia-Niunia Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Ech Eluś - napatrzyłam się na te CUDOWNE fotki.... serce się raduje na taki widok, a micha sama mi się śmiała:) Aż trudno wyróżnić którekolwiek, ale to, jak jamniorki relaksują się w słonku http://img252.imageshack.us/img252/6765/dsc08787l.jpg - jest świetne:) Pozdrawiam Was jeszcze raz noworocznie - jesteście Cudowną Rodzinką!!!! Quote
Recommended Posts