Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Jestem po prawie 20-to dniowej przerwie spowodowanej urlopem i brakiem dostępności do neta....

Eluniu, takie smutne wieści - bardzo, bardzo Ci Kochana współczuję i składam najgłębsze wyrazy współczucia!

A tak bardzo się cieszyłam, jak zobaczyłam życzenia od Ciebie w moje urodziny, pamiętałaś... i to akurat w tym dniu....
Ściskam Cię Eluniu bardzo, bardzo mocno!!!

• 2 weeks later...
Posted

Eluniu-nie znałam Twojej Mamusi osobiście-moja Ania tak-ale z opowiadań Twoich.Tak wiele miłości,czułości,troski było w każdym Twoim słowie wypowiadanym.Jedno wiem z całą pewnością-rzadko spotyka się w obecnych czasach,by Córka tak bardzo opiekowała się Mamą-z takim oddaniem i wielką miłością.

Bardzo Ci wpółczuję Przyjaciółko....

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Cisza Celinko pustka dnia 24 07 odeszła moja Kochana Mama[/QUOTE]

[quote name='JamniczaRodzina.']Dziękuje Wam bardzo za dobre słowa...życie musi toczyć się dalej.[/QUOTE]

O Mój Boże Elu [']
tak bardzo mi przykro, tak bardzo rozumiem. Ja bardzo tęsknię za mamą coraz bardziej.

Przytulam z całego serca.

Posted

Eluniu, mam nadzieje, że nie masz nic przeciw, żeby na wątku Twoich Jamniorków zwrócić się o pomoc dla Maxia... tyle Cioteczek tu zagląda, może któraś podaruje uśmiech sierotce?

[CENTER][COLOR=#00ff00][SIZE=7][FONT=georgia][B]Maxio,[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/224448-Czy-te-oczy-Maxa-mog%C4%85-k%C5%82ama%C4%87-Dlaczego-nie-mam-domu/page16"]

[B]Czy te oczy Maxa mogą kłamać? - Dlaczego nie mam domu?
[/B]
[/URL][COLOR=#00ff00][SIZE=4][FONT=georgia][B]po prawie dwóch latach pobytu w schronisku, ma szanasę na domek...
Pomóżmy Mu opuścić schroniskowy kojec i pozwólmy, by nie musiał patrzeć na świat zza krat...[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

[SIZE=5][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230739-Bazarek-cegie%C5%82kowy-dla-Maxa-Pom%C3%B3%C5%BCmy-mu-pojecha%C4%87-do-domku-%29-%21"][COLOR=#ff0000]Bazarek cegiełkowy dla Maxa. Pomóżmy mu pojechać do domku :smile: ![/COLOR][/URL][/B][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=7][COLOR=#00ff00][FONT=georgia][B]Podarujmy Maxiowi uśmiech!!![/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]

• 2 weeks later...
Posted

Fotka prosto z łóżka :) Inwalida Kacper z zaplastrowanym ogonem i Bazyl rekonwalescent który opiekuje się przyjacielem :)
Kacper 2 tygodnie temu miał przycięty przez dzwi- ogon. Samą końcóweczkę. Zagoiło się elegancko, aż tu nagle wczoraj wracam do domu a cała podłoga we krwi. Zatamowałam krwawienie, rano było super po południu też. Dopiero 2 godziny temu zauważyłam że z ogona zaczęło tryskać :( trzeba było jechać na ostry dyżur. A Bazyl ma pecha miał miesiąc temu usunięty nowotwór skóry taki sam jak wcześniej, już powinny być wyniki badania histopatologicznego to sie dowiemy co to było.
Reszta jamników po staremu, będą fotki na dniach :)
Pozdrawiamy

Posted

Jakie pomęcione bidulki,ogonek zawinięty, a córuś badała dzieciaczki ? bo słuchawkę stetoskopu widac :)
Uściski dla wszystkich, Elu jak możesz to zrób więcej fotek swojej siódemce i jak tam najstarszy Amiczek?

Posted

Amik ma się bardzo dobrze dzisiaj pobił rekordy sępienia i nie zauważyłam jak ukradł innym ich przysmaki dodatkowo zjadł porcję karmy, trochę podrobów i miał moc żeby stac pod lodówką i sępić o skrawki :D On kocha jedzenie i ostatnio nawet polubił spacery jednak szybko się nudzi i wyje żeby go odprowadzic do domu.
Stetoskop leży sobie wyjełam go z torby :) Zrobię fotki do piątku na pewno wstawię :)

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Amik ma się bardzo dobrze dzisiaj pobił rekordy sępienia i nie zauważyłam jak ukradł innym ich przysmaki dodatkowo zjadł porcję karmy, trochę podrobów i miał moc żeby stac pod lodówką i sępić o skrawki :D On kocha jedzenie i ostatnio nawet polubił spacery jednak szybko się nudzi i wyje żeby go odprowadzic do domu.
Stetoskop leży sobie wyjełam go z torby :) Zrobię fotki do piątku na pewno wstawię :)

....dziś mamy sobotę....;)...ale cierpliwie szczekamy