JamniczaRodzina. Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Dziękujemy wszystkim za życzenia i również życzymy Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2012 Roku. Quote
Celina12 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 A co tu tak cichutko? JAmniczki jak WAM się wiedzie? Śniegu macie dużo? Quote
yunona Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 :helo::helo::helo:Pewnie ich zasypało ! Hallo ! Quote
Sarunia-Niunia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Jamnicza Rodzinka zaspała:oops:... albo o nas zapomnieli:shake:... Quote
Sarunia-Niunia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Mega Kiermasz dla dwóch chorych jamniczek do 31.01.2012r. do 19.00 Gabuni i Deli/Dusieńki Quote
yunona Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Elu powinnaś zmienić link w podpisie, bo jest niedobry. Poszukałam w subskrypcjach i znalazłam wątek Twoich pięknot :) Nic tu się nie dzieje, a miło byłoby pooglądać jamniorowe morduchny.;) Quote
JamniczaRodzina. Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Zdjęcia z serii moda zimowa :D W naszym stadzie nie jest źle, chociaż ostatnio Tolek miał przeziębienie i brał antybiotyki, a Amik chciał z siłą jak ruski czołg wjechać pod stół i zdobyć kęsa z obiadu jednak mu się to nie udało. Został ugryziony w ucho, poleciało kilka kropel krwi i za kilka minut odzyskał wigor. Następnego dnia był apatyczny, nie zainteresowała go parówka śniadaniowa więc mnie to zaniepokoiło. Zmierzyłam mu temperaturę i okazało się że ma gorączkę. Dopiero po chwili zauważyliśmy że ma spuchnięte ucho. Nie dał się dotknąć. Pojechaliśmy do weta. Tam to już w ogóle odstawił szopkę. Trzymaliśmy go w 2 osoby bo trzeba było mu naciąć ucho. Nie poleciała ani kropelka. Ma antybiotyk do piątku, już jest lepiej, nic w zasadzie na uchu nie widać bo Amik odzyskał starą moc w każdej kategorii: śpiewy poranne przy stole, żebranie obiadowe i szczekanie przy wychodzeniu na dwór. To Gustaw w ubranku od Rulona :) Amik gotowy nawet na Syberyjskie mrozy :) Tolek w czapie i szaliku :) Quote
JamniczaRodzina. Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Bazyli woli futro :) Kacper Quote
Sarunia-Niunia Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Jamniorki prezentują się świetnie!!!! Całe szczęście, że Amiś odzyskał wigor i uszko się zagoiło:) A kto trzasnął Go w uszko? Kto śmiał dziabać Seniora? Natomiast szopka u Weta - skąd ja to znam??? Quote
bianka0 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Jeszcze dwóch jamniczków brakuje. Dziewczynki i czarniutkiego. Jak zawsze, kłopoty chodzą parami :shake: Quote
taxelina Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Jedno ubrano lepsze od drugiego :loveu: Quote
yunona Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 A wreszcie nasze kochane jamnioreczki pokazały się.:) )))))))) Coś się wyprawia z image shockiem , bo zniknęły zdjatka pociągu :( A gdzie reszta hałastry? Quote
Isadora7 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Sesja boooska, ale dlaczego Kacper nagi? Quote
JamniczaRodzina. Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 No właśnie zginął jamniczy pociąg .Hałastra na haslo idziemy na dwór chowa się pod kocykami i udają ,że ich niema. Quote
yunona Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Banerek extra :), wszystkie mordeczki w kupie i podlinkowane !:loveu::multi::multi: Super, ja też powinnam zrobić. :p Quote
taxelina Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 No wlasnie przyszlam chwalic banerek :loveu: Quote
Celina12 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Banerek już wcześniej chwaliłam...:loveu::loveu: Bazyli wymiata....wszystkie są urocze np może nie wszystkie bo nie ma fotek WSZYSTKICH...ale zamotałam...:diabloti: Quote
JamniczaRodzina. Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 :) Bazyli zakochał się w Kacprze. Konkuruje z nim czarny Jakub ale niestety przegrywa bo Kacper woli Bazyla. Razem jedzą, śpią, całują się. Nagrałam filmik. Akcja jest od ok 31 sekundy gdzie Kacper chyba trochę zaszalał i ... zobaczcie sami ;) http://www.youtube.com/watch?v=oXK15UC6zaw&feature=youtu.be Quote
Recommended Posts