Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Elu powinnaś zmienić link w podpisie, bo jest niedobry. Poszukałam w subskrypcjach i znalazłam wątek Twoich pięknot :) Nic tu się nie dzieje, a miło byłoby pooglądać jamniorowe morduchny.;)

Posted

Zdjęcia z serii moda zimowa :D W naszym stadzie nie jest źle, chociaż ostatnio Tolek miał przeziębienie i brał antybiotyki, a Amik chciał z siłą jak ruski czołg wjechać pod stół i zdobyć kęsa z obiadu jednak mu się to nie udało. Został ugryziony w ucho, poleciało kilka kropel krwi i za kilka minut odzyskał wigor. Następnego dnia był apatyczny, nie zainteresowała go parówka śniadaniowa więc mnie to zaniepokoiło. Zmierzyłam mu temperaturę i okazało się że ma gorączkę. Dopiero po chwili zauważyliśmy że ma spuchnięte ucho. Nie dał się dotknąć. Pojechaliśmy do weta. Tam to już w ogóle odstawił szopkę. Trzymaliśmy go w 2 osoby bo trzeba było mu naciąć ucho. Nie poleciała ani kropelka. Ma antybiotyk do piątku, już jest lepiej, nic w zasadzie na uchu nie widać bo Amik odzyskał starą moc w każdej kategorii: śpiewy poranne przy stole, żebranie obiadowe i szczekanie przy wychodzeniu na dwór.

To Gustaw w ubranku od Rulona :)

Amik gotowy nawet na Syberyjskie mrozy :)

Tolek w czapie i szaliku :)

Posted

Jamniorki prezentują się świetnie!!!!
Całe szczęście, że Amiś odzyskał wigor i uszko się zagoiło:)
A kto trzasnął Go w uszko? Kto śmiał dziabać Seniora?
Natomiast szopka u Weta - skąd ja to znam???

Posted

A wreszcie nasze kochane jamnioreczki pokazały się.:) )))))))) Coś się wyprawia z image shockiem , bo zniknęły zdjatka pociągu :(
A gdzie reszta hałastry?