Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Świeci gwiazda na niebie,
srebrna i staroświecka,
Świeci wigilijnie, każdy
ją zna od dziecka.
Chwyć w garść jej promienie,
trzymaj je z całej siły.
I teraz w tym rzecz cała,
by się życzenia spełniły
* B.Leśmian

Życzymy Radosnych Świąt!!!
Korunia, Nercio, Killlerek i Ich ludzie

Posted

Jak się towarzystwo słucha, widać, że sami uwielbiają świąteczne pociągi.:loveu::loveu::loveu:
A "roczniak" wymiata, rozłożony jak basza turecki:evil_lol::diabloti:

Posted

bianka0 napisał(a):
Te zbiorówki jamnicze są piękne :evil_lol:
Jestem pełna podziwu. Jak Wam się to udaje, usadzić je wszystkie do zdjęcia :roll:

Ja też! Nie wiem jak to robicie. Ja nie mogę dwóch usadzić. :evil_lol:

Posted

bianka0 napisał(a):
Te zbiorówki jamnicze są piękne :evil_lol:
Jestem pełna podziwu. Jak Wam się to udaje, usadzić je wszystkie do zdjęcia :roll:

No Ty akurat tez masz sukcesy ... widziałam jak grzecznie po kącikach Twoje syoją kazde przy swojej miseczce

Posted

Isadora7 napisał(a):
grzecznie po kącikach Twoje syoją kazde przy swojej miseczce

:evil_lol::evil_lol: Tak, ale tylko przy miseczkach z jedzeniem, do krzesełek albo ławeczki to musiałabym je przykleić.

Posted

bianka0 napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: Tak, ale tylko przy miseczkach z jedzeniem, do krzesełek albo ławeczki to musiałabym je przykleić.

Moje latają między miseczkami aby ukraść drugiemu

Posted

No nie-znowu najpiękniejszy pociąg świata.....mistrzostwo-powinnaś Elu wysłać tą fotkę na konkurs....tak samo pięknie wyglądają stojąc w oknie-i z przodu i z tyłu.

Ciocia Amisia się pojawiła ze swoimi ślicznościami :loveu::loveu:

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Witamy Gacusia fajnie się chłopak prezentuje w ubranku.Ciekawe czy chętnie je zakłada?

Bardzo chętnie. W czasie mrozów od małego ubieramy go w kurteczkę i dzięki temu Gacuśkowi wszelkie wdzianka kojarzą się tylko i wyłącznie pozytywnie i bardzo ładnie współpracuje podając łapki do rękawów i t.d.. :) Najładniej wygląda we fioletowym kubraczku. Jak mi się uda "strzelić" mu jakieś zdjęcie, gdzie widać więcej niż rozmazanego psa w ruchu albo tyły Gaca, to to udowodnię. ;P

Zdjęcie z "jamniczym pociągiem" sprawiło, że zrobiło mi się ciepło na sercu. %) Mam słabość do wszystkich sierściuchów, które mają ciut za długie ciałko i odrobinkę za krótkie nóżki. :D A taka ich ilość powoduje, że się "rozpływam".

Posted

Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami. A ja życzę Ci, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni.

Posted

i ja się dołączę do życzeń noworocznych :-)
samych pięknych dni w Nowym Roku, szczęscia i zdrowia oraz pociechy z jamniorów
łapka dla maszynisty i buziaki dla reszty