Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak zwykle fajne foty, a na nich cudne pychole :) . Dumny Gustawek wśród wrzosów, patrz pan jaki wielbiciel kwiatów:eviltong::evil_lol:. A tych trzech rzezimieszków to pewnie te szczekacze i kopały:evil_lol:, no w końcu toć to jamniki. Amiś wygodnicki - z racji wieku. Oby tylko jadł w łóżku:eviltong:. Tosieńka biedniusia, ale to nic poważnego? Szybciutko dojdzie do siebie. Wymyziaj tą śliczną siódemeczkę ode mnie i powiedz , że Ferka i Harutek ich pozdrawiają. Pewnie ucieszą się:eviltong::evil_lol: !!!!

Posted

Jejciu jak Choreńka sobie leży-na piernatach....jaka grzeczna...jamniki w zieleni,w koszyku...wszędzie-po prostu jamniki są do wszelkich zadań i nie tylko tych specjalnych:diabloti:

Posted

Tosieńka- pacjentka w łożu mnie powaliła, po prostu super rekonwalescentka :) . W koszyku jamniorek (Bazylek?czy Gustawek?) niesamowity ;). Twoje cudne rudasy są takie poważne i mają mądrutkie spojrzenia :))))))

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Tosieńka jest super orzeczną pacjentką.W kocim koszyczku kotofan Gustaw się umościł.[/QUOTE]

Tosieńka to niezwykle urocza rekonwalescentka :loveu:
Ale nie widzę Gustawa w kocim koszyczku. Gdzieś mi się wzrokowo zagubił.
Elu a który to pieszczoch na kolanach Ci siedzi tak spokojnie ? U Ciebie jeszcze trudniej je rozpoznać na zdjęciach ( na żywo pewnie też :evil_lol:)

O przepraszam, już go widzę :lol:. Zdjęcie otworzyło się z opóźnieniem.