madziq Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Tak sobie myślę, działam już tutaj trochę czasu to chyba by wypadało się przedstawić;) A witam Was ja - wielka miłośniczka ONków i DONków, oraz moja DONka Kora (zwana również Korkiem, Gwiazdą, Koleżanką i Nie Skacz;)). Generalnie staramy się rozumieć wzajemnie, umacniamy więzi po przez klikanie i wspólne spacery. Kora ma 2,5 roku a jest z nami od swojego 8 miesiąca życia. Przybyła do nas jako zaniedbana, lękliwa i głodna suczka z jednej z pseudohodowli. Teraz już ma się dobrze, szczeka, nie kładzie sie jak głośno się mówi, nie sika pod siebie z jakichkolwiek emocji a na jedzenie patrzy z ogromnym dystansem. Nadal mamy sporo pracy przed sobą i trochę problemów wychowawczych ale staramy się wszystko prostować:) Quote
Ana04 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Pierwsze jesteśmy. :eviltong: Śliczna sunia, daj więcej zdjęć. :loveu::loveu::loveu: Quote
Kamila_ Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 :multi: witamy! napisz jak do Ciebie trafiła? Quote
roberto3 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 pieknaaaaa!!!:] ladne umaszczenie, pozdrawiam!!!:D Quote
madziq Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Zapomniałam że wogóle tu pisałam:) Przepraszam:)) Kora trafiła do mnie pod moją nieobecność, rodzice zakupili ją niestety w jednej z pseudohodowli, ojciec się uparł znalazł ogłoszenie wsiadł w samochód i pojechali po psa. Na szczęście pan wycofywał się z biznesu bo wszystko co dobre w życiu zrobił wróciło do niego w postaci ciężkiej choroby serca. Karma. Rodzice wybrai oczywiście najbardziej wycofanego psa czyli bojącego się podniesonego głosu, zastraszonego, chodzącego tylko na niskim powoziu, sikającego pod siebie, brudnego i cuchnącego niemiłosiernie. O dziwo ciągnęła do ludzi jak głupia. Nie do każdego no ale.. Po kilkunastu mieisącach cięzkiej pracy, zacięcia, higieny i mnóstwa miłości pies obecnie zachowuje isę na 4 z plusem. Coś nam się na tym nowym forum nie chcą zdjęcia ani z kompa ani z linku załączać:( zpaomniałam dodać że jutro Korusia idzie na sterylizacje. Trzymac kciuki za mojego potwora:) Quote
wenia41 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Taka ładna, a taka biedniusia była. Śliczności z niej. Wielkie, czułe i długaśne mizianki od kolegi Donka i jego Panci dla Koruni. Quote
Recommended Posts