paniMysza Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 czesc! jestem grzywaczomaniakiem i chce wam pokazać coś co nas łączy :lol: http://images.google.com/images?hl=pl&lr=&q=spike%2C+chinese+crested Quote
Alicja Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 :o Mój Ozzy ma goły nakrapiany brzuszek ale ogólnie to ma duzo włosków :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Pani Mysza, pies jest paskudny! Jak ci się udało go znaleźć?? :o :o Co za mix, ludzie... oby się komuś nie spodobał zbytnio, żeby nie zaczęli hodować... Wygląda biednie, jak pomyślę, że moja Penny mogłaby mieć takiego nieszczęśnika za kuzyna... :o Quote
yoshiyuki Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 pies jest slodki ;) a jesli sie nie myle jest to mieszanka nagiego psa meksykanskiego z buldogiem ;) nawet gdzies jest stronka o nim ;P Quote
Marta Chmielewska Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Z tego co ja przeczytałam jest mieszańcem chińczyka z buldogiem. A wygląda zupełnie jak stafior. I wcale nie jest ładny. Quote
Alicja Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Może pięknością nie grzeszy ,ale piękno to rzecz względna, lecz jest nad wyraz sympatyczny. :sweetCyb: Quote
yoshiyuki Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 eh no wlansie sprawdzialm zeby sie upewnic, i chcialam sie poprawic ale widze ze juz za mnie to zrobilas wiec wlasnie, moja pomylka :wink: Quote
*Monia* Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Śmieszniutki paskudniutki słodziaczek. Dziwnie wygląda ten mix. Zabawny psiaczek. Quote
GOSIA09 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Jak bym zobaczyła takiego mixa na ulicy bo bym się nieżle wystrszyła. Dla mnie jest straszny. Quote
Patka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 :o o matko wygląda jak nagi staffik 0X no połaczenie wybitnie orginalne rzekłabym, ale fakt obiektywnie jest uroczy ale .... tylko uroczy .... i ta grzywka 0X Quote
Dag Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Ja bardzo przepraszam, ale co to do jasnej anielki jest??? :o Quote
lapis Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 ja nie wiem co to jest, ale mnie się zdecydowanie nie podoba - fuj łysy fafik Quote
tunio Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 A ja szczerze mowiac nie widze za grosz podobienstwa do staffika....Juz predzej by mi to podpadalo pod ASTa grzywacza :wink: Quote
Alicja Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Z rasami psów to jest różnie ,znaczy z przyporządkowaniem do danej rasy.Ostatnio dowiedziałam się ,że mam staffika :o /a u nas jak byk w metryce stoi że to amstaff/,więc każde podobieństwo da się jakoś zaszufladkować. Quote
Matisse Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Panimysza, czy ty jesteś zachwycona tym co nam pokazałaś czy tylko takie odnoszę wrażenie? Quote
paniMysza Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 zachwycona to moze niezbyt dobre slowo. raczej zszokowana. chociaz mozna bylo się spodziewac, ze w koncu ktos taka mieszanke zrobi :-? w sensie lysolca z jakąś inna rasa. bo nie sądze zeby to było przypadkowe krycie wynikające np. z niedopilnowania. Quote
Marta Chmielewska Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Na stronie dziewczyna wyraźnie napisała, że jest to przypadkowe i nieplanowane połączenie. Czytajcie dokładnie co kto pisze. Quote
paniMysza Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 nie czytałam o spiku. ale jesli jest to przypadkowe i nieplanowane krykcie to może byc dla wszystkich przestroga.pilnujmy swoje psiaki 8) Quote
Recommended Posts