Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Yorkies bardzo dziękujemy :oops: :D i cieszę się że mogłaś zobaczyć zdjęcia mojego pieska :multi: . Ja mam ten sam problem że czasem wyświetla się tylko kawałek a reszka czarna :( i nie wiem dlaczego. Może dlatego że fotki były skanowane i dość dużo zajmują :niewiem: .

Posted

Himka:

To nie przez to że foty były zeskanowane bo w końcu chyba 3/4 zdj na tym forum jest zeskanowane więc jeżeli już to może rozmiar :-?

Do wszystkich którzy pisali na tym forum(no i może nowych rozmówców :wink: ):

Co tam u was, jak wasze psiurki??? Bo się pustki tu zaczynają robić :(

Posted

Yorkies:

No co ja Ci mam napisac ... Chyba tylko to, ze w dniu wczorajszym moja cudna, mila i podobno blyskotliwa sunia zzarla pierwsza w swoim zyciu kupe :oops: Nie musze chyba pisac co wtedy przezylam i co czuje do chwili obecnej, gdy sunia przychodzi do mnie, aby swoja pancie polizac po rece lub twarzy :-?

pozdrawiam,

• 4 years later...
Posted

Istnieje od dawna temat " Bichon Frise " z ktorego można się dowiedzieć co nieco o bichonkach np. to że charakterystyczna u bichona jest właśnie głowa okrągła, jak
również to, że są aktuanie szczeniaki Z.K. Bielsko-Biała,

• 1 year later...
Posted

Surprise napisał(a):
Maltanczyki i hawajczyki sa OK, ale jakoś lwich piesków nie za bardzo. Niby nic do nich nie mam.. ale jakoś nie darze ich szczególną sympatią:).

ja dokładnie odwrotnie.
Nie lubię maltańczyków, hawańczyki sa ok, a lwie pieski sa najfajniejsze :evil_lol:

• 5 months later...
Posted

Lady napisał(a):
Czy można w Polsce kupić psa rasy Bishon Frise? Jak dotąd nigdy się z nimi nie spodkałam, na żadnej wystawie. (jedynie za granicą)

Od razu zaznacze, że nie mam zamiaru zdradzić yorczków - pytam z ciekawości :wink:

Ja założyłam hodowlę DIAMOND PARADISE.Mam piękną sunię Aurelię z nieba ( kupiłam w hodowli w Gdańsku)- córka v-ce Zw. świata PANDEROSA'S MASTERPIECE I HAPPY HOLLY FROM GUMMI BEARS- linia skandynawska.
6 wystaw - 6 złotych medali, 4 zw. młodzieży , 3 razy zwycięzca rasy,Młodzieżowy Champion Polski, Młodzieżowy Zw. klubu 2009, 2 razy wystawiana w klasie pośredniej- 2 CWC/CAC, 2 CACIB-y..Zawsze ocena doskonała , lokata I- 6 złotych medali. Ma dopiero 18 m-cy.
Planuję ja pokryć na wiosnę 2010 jakimś interchampionem linii skandynawskiej( Petit amis). Jade na wystawę światową do Bratysławy./:multi:

• 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

[quote name='Osa']Może ktoś zna odpowiedzialny dom dla naszej Barbi - bichonki
Barbi potrzebuje domu na Cito - to sunia nakolankowa bardzo tęskni za swoim człowiekiem.Azyl nie jest dla niej najlepszym rozwiązaniem...
http://www.dogomania.pl/forum/f28/bichon-frise-rasowa-sunia-z-tatuazem-szuka-domu-u-milosnika-rasy-146763/

Barbi już znalazła nowy domek.:lol:

A u mnie ( pomorskie) 22.01. 2010 urodziły się 2 piękne dziewczynki bichon frise DOLCE GABBANA i DOLCE VITA Diamond Paradise. Mają bardzo dobry pigment.Kryłam Interchampionem ze Szwecji.
http://www.diamondparadise.pl/szczenieta.html