Wind Posted September 17, 2003 Posted September 17, 2003 Slodziutki ten Mikus. Piekny piesek, wyglada na bardzo radosnego i pogodnego :) pozdrawiam, Quote
Himka Posted September 17, 2003 Posted September 17, 2003 Suprise ogromne dzięki za wstawienie zdjęć mojego Mikusia :lilangel: Wind dziękujemy :oops: :D Quote
Surprise Posted September 17, 2003 Posted September 17, 2003 Nie ma sprawy:)) Jak ktos jeszcze chce wstawic fotki, ale nie ma swojego konta ftp, albo nie umie to prosze do mnie :) Obiecuje pomóc :) Quote
Yorkies Posted September 18, 2003 Posted September 18, 2003 Słuchajcie nie wiem czemu ale ja widzę tylko częć zdj tzn. kawałek łapki i trawę a reszta czarna :( Nie wiem co jest Quote
Yorkies Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 No i wreszcie po wielu nieudanych próbach dzisiaj wreszcie wyświetliły mi się fotki Mikusia i muszę przyznać że jest on prześliczny!!!! :D Quote
Himka Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 Yorkies bardzo dziękujemy :oops: :D i cieszę się że mogłaś zobaczyć zdjęcia mojego pieska :multi: . Ja mam ten sam problem że czasem wyświetla się tylko kawałek a reszka czarna :( i nie wiem dlaczego. Może dlatego że fotki były skanowane i dość dużo zajmują :niewiem: . Quote
Yorkies Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 Himka: To nie przez to że foty były zeskanowane bo w końcu chyba 3/4 zdj na tym forum jest zeskanowane więc jeżeli już to może rozmiar :-? Do wszystkich którzy pisali na tym forum(no i może nowych rozmówców :wink: ): Co tam u was, jak wasze psiurki??? Bo się pustki tu zaczynają robić :( Quote
Surprise Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 No cóż.. U mojego boksia wszystko OK, oprócz tego, ze jakieś coś mu paskudnego na uchu wyskoczyło :( Quote
Wind Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 Yorkies: No co ja Ci mam napisac ... Chyba tylko to, ze w dniu wczorajszym moja cudna, mila i podobno blyskotliwa sunia zzarla pierwsza w swoim zyciu kupe :oops: Nie musze chyba pisac co wtedy przezylam i co czuje do chwili obecnej, gdy sunia przychodzi do mnie, aby swoja pancie polizac po rece lub twarzy :-? pozdrawiam, Quote
Surprise Posted September 30, 2003 Posted September 30, 2003 HIehiehie.. czyż to nie słodkie... :lol: Quote
Yorkies Posted September 30, 2003 Posted September 30, 2003 Wind: No cóz takie rzeczy się zdarzają. W końcu psy są ciekawe wszystkiego nawet własnej kupy :wink: Polecam mycie ząbków Quote
Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Istnieje od dawna temat " Bichon Frise " z ktorego można się dowiedzieć co nieco o bichonkach np. to że charakterystyczna u bichona jest właśnie głowa okrągła, jak również to, że są aktuanie szczeniaki Z.K. Bielsko-Biała, Quote
Boryś Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Jak wam się podobają Hawańczyki ? akurat ten na zdięciu to piękny szczeniaczek Quote
Patisa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Surprise napisał(a):Maltanczyki i hawajczyki sa OK, ale jakoś lwich piesków nie za bardzo. Niby nic do nich nie mam.. ale jakoś nie darze ich szczególną sympatią:). ja dokładnie odwrotnie. Nie lubię maltańczyków, hawańczyki sa ok, a lwie pieski sa najfajniejsze :evil_lol: Quote
Karka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ooo jak miło ktoś napisał w końcu ,że lewki są fajne;) Quote
Hawanka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Moim zdaniem Hawańczyki są najlepsze :loveu:Lwie pieseki są spoko bardzo podobne do havanów :stop: Quote
doris2 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Lady napisał(a):Czy można w Polsce kupić psa rasy Bishon Frise? Jak dotąd nigdy się z nimi nie spodkałam, na żadnej wystawie. (jedynie za granicą) Od razu zaznacze, że nie mam zamiaru zdradzić yorczków - pytam z ciekawości :wink: Ja założyłam hodowlę DIAMOND PARADISE.Mam piękną sunię Aurelię z nieba ( kupiłam w hodowli w Gdańsku)- córka v-ce Zw. świata PANDEROSA'S MASTERPIECE I HAPPY HOLLY FROM GUMMI BEARS- linia skandynawska. 6 wystaw - 6 złotych medali, 4 zw. młodzieży , 3 razy zwycięzca rasy,Młodzieżowy Champion Polski, Młodzieżowy Zw. klubu 2009, 2 razy wystawiana w klasie pośredniej- 2 CWC/CAC, 2 CACIB-y..Zawsze ocena doskonała , lokata I- 6 złotych medali. Ma dopiero 18 m-cy. Planuję ja pokryć na wiosnę 2010 jakimś interchampionem linii skandynawskiej( Petit amis). Jade na wystawę światową do Bratysławy./:multi: Quote
Osa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Może ktoś zna odpowiedzialny dom dla naszej Barbi - bichonki Barbi potrzebuje domu na Cito - to sunia nakolankowa bardzo tęskni za swoim człowiekiem.Azyl nie jest dla niej najlepszym rozwiązaniem... http://www.dogomania.pl/forum/f28/bichon-frise-rasowa-sunia-z-tatuazem-szuka-domu-u-milosnika-rasy-146763/ Quote
doris2 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Osa']Może ktoś zna odpowiedzialny dom dla naszej Barbi - bichonki Barbi potrzebuje domu na Cito - to sunia nakolankowa bardzo tęskni za swoim człowiekiem.Azyl nie jest dla niej najlepszym rozwiązaniem... http://www.dogomania.pl/forum/f28/bichon-frise-rasowa-sunia-z-tatuazem-szuka-domu-u-milosnika-rasy-146763/ Barbi już znalazła nowy domek.:lol: A u mnie ( pomorskie) 22.01. 2010 urodziły się 2 piękne dziewczynki bichon frise DOLCE GABBANA i DOLCE VITA Diamond Paradise. Mają bardzo dobry pigment.Kryłam Interchampionem ze Szwecji. http://www.diamondparadise.pl/szczenieta.html Quote
Osa Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='doris2']Barbi już znalazła nowy domek.:lol: http://www.diamondparadise.pl/szczenieta.html Tak ...Już dawno zapomniałam tu zaktualizować Gratulacje!:) Quote
Recommended Posts