Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj natrafiłam na tę karmę. Pomimo że RC się pod nią podpisuje kosztuje od 6 do 10zł za kg! Nie ma jej na stronie RC, w składzie na pierwszym miejscu niestety zboża, nie wiadomo co się kryje pod terminem 'mięso'... -jakie i ile go jest.
Poniżej opis jednej z nich, powiedzcie co sądzicie?

ROYAL CANIN SPECIAL CLUB ALL BREED ADULT C.C.
Dla dorosłych psów wszystkich ras.
O normalnej aktywności.

Cena za kg: 7.13 zł/kg

Przeznaczenie Zbilansowana sucha karma Royal Canin C.C. jest przeznaczona dla psów dorosłych wszystkich ras o normalnym poziomie aktywności.

Charakterystyka
• Zawiera cenne surowce, pochodzące z kontrolowanych źródeł oraz średni poziom energetyczności.
• Szczególny nacisk położono na dobrą jakość protein, łatwą dostępność aminokwasów oraz na bogatą zawartość minerałów i witamin.

Składniki Zboża, mięso i zwierzęce produkty uboczne, oleje i tłuszcze, roślinne produkty uboczne, ekstrakty białek roślinnych, drożdże, ryby i pochodne ryb.

Analiza składu Białko 25%, tłuszcze 12%, popiół 6.5, włókno 2.8%, wilgotność 9.5%.

• 4 weeks later...
Posted

ROYAL CANIN SPECIAL CLUB ALL BREED ADULT C.C.
Dla dorosłych psów wszystkich ras.
O normalnej aktywności.

Kupiłam na wypróbowanie, kiedy przybył drugi ogon (mam dwa mixy średniej wielkości).
Psy jadły, nie wybrzydzały bardziej niż zazwyczaj (generalnie wolą gotowane żarełko, ale sucha jest zawsze w miskach). Minusem, który zdyskwalifikował karmę w moim przypadku było o wiele częstsze i obfitsze wypróżnianie :shake:.

• 7 months later...
  • 1 month later...