Malwi Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Imię: Fokus Płeć: pies Wiek: ok. 3 lat Opis: Pies w typie Foxterriera. Jest bardzo przyjacielski i energiczny. Lubi też pieszczoty, gdy wejdzie się do jego kojca, od razu o nie prosi. Potrafi chodzić na smyczy, choć trochę ciągnie. Nie sprawia również żadnych kłopotów przy zabiegach pielęgnacyjnych - spokojnie siedzi na miejscu, nie warczy, ani nie gryzie. Na niektóre psy nie zwraca uwagi, innych nie toleruje. Szybko przyzwyczaja się do nowego otoczenia. OGŁOSZENIA: ALLEGRO poznan.gumtree.pl kokosy.pl adopcjepsow.org hodowcy.com.pl aukcjezwierzat.pl kupiepsa.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl ogloszenia.interpress.pl oxl.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.ploglosze.pl epoznan.pl Kontakt: Adres: Ul. Pruślińska 3 63-400 Wysocko Wielkie Schronisko czynne jest: poniedziałek-piątek: godz. 9:00 - 19:00 sobota, niedziela, święta: godz. 9:00 - 13:00 Telefony : 0 662 03 69 64 (czynny w godzinach pracy schroniska) Quote
rita60 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Witaj szorstki,biegnij i pokazuj swoj pycholek na gorze..... Quote
Lilmo Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Jaki piękny szorściak! Zapisuję wątek. Postaram się pomóc w ogłaszaniu :) Quote
Lilmo Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 To ja zabieram się za ogłoszenia. Fokus ma je ode mnie na poniżej wymienionych stronach : poznan.gumtree.pl kokosy.pl adopcjepsow.org hodowcy.com.pl aukcjezwierzat.pl kupiepsa.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl ogloszenia.interpress.pl oxl.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl ( czeka na akceptację ) oglosze.pl epoznan.pl Quote
Lilmo Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Nie ma za co :) Jeżeli ktoś ma konta na innych stronach to prosimy o pomoc. Im więcej ogłoszeń tym większa szansa na dom! Quote
Lilmo Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Zauważyłam, że w ogłoszeniach przekręciłam imię :oops: Wybaczcie, zaraz poprawię :oops: Quote
Malwi Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='Lilmo']To ja zabieram się za ogłoszenia. Fokus ma je ode mnie na poniżej wymienionych stronach : poznan.gumtree.pl kokosy.pl adopcjepsow.org hodowcy.com.pl aukcjezwierzat.pl kupiepsa.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl ogloszenia.interpress.pl oxl.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl ( czeka na akceptację ) oglosze.pl epoznan.pl Dzięki wielkie :loveu::loveu::loveu: (ogłoszonka już dodane do 1 postu) Jakbyś mogła popraw jeszcze na przygarnijzwierzaka.pl ( jeśli się da , i we wszystkich ogłoszonkach jest jeszcze Fuks.... ( w zdaniu że jest w schronisku w Ostrowie):oops::oops: Quote
Lilmo Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Dobrze, zaraz wszędzie poprawię :oops: Tak to jest jak się zrobi błąd w pierwszym ogłoszeniu, a później się tylko kopiuje ;) Quote
rita60 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 No ludziska brac i kochac foksika:razz: Quote
Lilmo Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Zrobiłam dla Fokusika także allegro z tym, że sytuacja wygląda następująco: to moje pierwsze w życiu zrobione ogłoszenie na allegro, więc z pewnością pozostawia wiele do życzenia. Mam tego świadomość, więc liczę na Waszą wyrozumiałość :oops: Niestety ogłoszenie nie jest wyróżnione, gdyż aktualnie nie mogę sobie na to pozwolić :-( Oto link: Fokus - psiak w typie foxterriera szuka domu! (733743396) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Malwi Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Lilmo - śliczne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dziekujemy pięknie :D Quote
Lilmo Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Nie ma za co! Oby tylko domek się znalazł! Przypominamy, że: Quote
rita60 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Malwi napisał(a):niestety cisza ... :( Ojej,nikt nie chce szorstkiego ? Quote
Malwi Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 ani jednego telefonu w sprawie fokusa :( Quote
rita60 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Daga & Maks napisał(a):takie cudo i dalej bez domu :-( Coraz wiecej.....juz nawet w typie maja problemy z adopcja:shake: Quote
Malwi Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 podobno Fokus znalazł dom , ale nie są to potwierdzone informacje ... w niedzielę będę wiedzieć na 100% Quote
rita60 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Malwi napisał(a):podobno Fokus znalazł dom , ale nie są to potwierdzone informacje ... w niedzielę będę wiedzieć na 100% :crazyeye:czekamy na potwierdzenie. Quote
Lilmo Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Malwi napisał(a):podobno Fokus znalazł dom , ale nie są to potwierdzone informacje ... w niedzielę będę wiedzieć na 100% W takim razie czekamy z niecierpliwością na niedzielę :multi: Quote
Recommended Posts