Soema Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Państwo z Krk po przesłaniu im ankiety - zaniemówili...:roll: są inni chętni, ale ja już bez dokładnych informacji nie będę robiła nadziei, wiele osób się obawia pewnie chwilowego nie zachowywania czystości itd.. Ale ważne, że jest zainteresowanie. Kontakt mamy, mam nadzieję, że Niunia niedługo znajdzie ten wyjątkowy, cierpliwy dom. Bardzo jej tego życzę! Quote
asik007 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 No i Sabci się domek szykuje. Nie chcę zapeszać ale podobno pancio super. Quote
Soema Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 asik007 napisał(a):No i Sabci się domek szykuje. Nie chcę zapeszać ale podobno pancio super. Podobno tak :) nie mogę się jutra doczekać :oops: Quote
asik007 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 A Soemcia to Ty jesteś mamą chrzestną bo to Ty tego pancia znalazłaś. Quote
Soema Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 asik007 napisał(a):A Soemcia to Ty jesteś mamą chrzestną bo to Ty tego pancia znalazłaś. On się sam znalazł ;) Agnest napisała, ja przekazałam, Fundacja pośredniczyła i... oby był domek :) a dostaniemy fotki jeszcze jakieś? Ja tak lubię te wszystkie fafle kochane oglądać :oops: Quote
agnest Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Czekam z niecierpliwością na dzisiejszy spacer. Żeby się udało. A teraz zdjęcia. Amalamutka może mnie nie zabije za wstawienie :evil_lol: zobaczcie gdzie Saba śpi :cool3: Quote
Soema Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 aaa ona jest boska!! :loveu: trzymam kciuki !! Quote
agnest Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 O rany zapomniałam zadzwonić, cholerka późno teraz, jutro rano zadzwonię jak tylko wstanę, o czym ja myśle? :wallbash: SORY :oops: Quote
Soema Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 agnest napisał(a):O rany zapomniałam zadzwonić, cholerka późno teraz, jutro rano zadzwonię jak tylko wstanę, o czym ja myśle? :wallbash: SORY :oops: To ja czekam... i się denerwuję :oops: Quote
agnest Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Już wiem. Pan nie przyjechał ale zadzwonił i wytłumaczył się. Przełożył spotkanie na niedzielę. Pytałam Asie czy nie wykręcał się ale Asia mówi że koleś spoko. Druga nowina jest taka, że Sabcią zainteresowane jest jeszcze małżeństwo, które też miało jednego boksika. Więcej o nich nie wiem bo dzwonili bezpośrednio do Asi. Więc wybierzmy najlepsiejszy dom. Asia wybierze. Nie mamy umowy adopcyjnej. A przecież trzeba koniecznie. Może z SOS bokserom? Quote
Soema Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 agnest napisał(a):Już wiem. Pan nie przyjechał ale zadzwonił i wytłumaczył się. Przełożył spotkanie na niedzielę. Pytałam Asie czy nie wykręcał się ale Asia mówi że koleś spoko. Druga nowina jest taka, że Sabcią zainteresowane jest jeszcze małżeństwo, które też miało jednego boksika. Więcej o nich nie wiem bo dzwonili bezpośrednio do Asi. Więc wybierzmy najlepsiejszy dom. Asia wybierze. Nie mamy umowy adopcyjnej. A przecież trzeba koniecznie. Może z SOS bokserom? Jak wrócę do domy, wyślę maila :) może druga rodzina wybierze jakąś inną bidę... Quote
agnest Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Dzięki masz maila a jak nie to agpat@autograf.pl Quote
agnest Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Saba jutro ma sterylkę i nowy domcio. Pan fajny, doświadczony w boksiach i zna wszystkie "ciemne strony" Sabci. :evil_lol: No to szczęścia malutka a my już będziemy pilnować zdjątek Quote
ZUZANNA11 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 A ja zapraszam na wątek Toffina, biedak sam na ulicy, ze złamana łapą. Link w podpisie. Quote
Soema Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Oo to super :multi: umowa doszła? Tytuł można zmienić? Przenosimy małą ze strony adopcyjnej Fundacji:multi: Quote
amalamutka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 agnest napisał(a):Saba jutro ma sterylkę i nowy domcio. Pan fajny, doświadczony w boksiach i zna wszystkie "ciemne strony" Sabci. :evil_lol: No to szczęścia malutka a my już będziemy pilnować zdjątek Myślałam , że będę pierwsza z wiadomością , że Sabcia jedzie jutro do nowego domku.. A tu Aga wyprzedziła mnie. Najważniejsze, ze kolejny psiak w uratowany!!!:multi::multi::multi: Quote
Soema Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Amalamutka, gratulujemy i bardzo dziękujemy! Kolejne szczęśliwe Fafle w domu:multi: Quote
agnest Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Wczoraj byłyśmy z Sabą na sterylce i zawiozłyśmy ją do nowego domku. Pan super, cała rodzina boksiomaniaków. Sabcia lepiej nie mogła trafić. Już zrobiłam jej pierwsze zdjęcia narazie w kaftaniku ale już na swoim A to zdjęcie dostałam na telefon zaraz jak przyjechałam od nich. Może nie za dobre ale jest. Aha wyciełam młodego pancia bo nie wiem czy sobie życzy upublicznianie To jest niunia na kolanach :evil_lol: Zaprosiłam państwa tutaj napewno zajrzą. Quote
asik007 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Ale się Sabci trafiło. Jest oczkiem w głowie całej rodziny. :multi: Ach żeby było jak najwięcej takich rodzin. Quote
nika28 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Cieszę się bardzo :multi: :multi: :multi: Quote
agnest Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 W sobotę byłam odwiedzić ślicznotkę jest szczęśliwa i kochana przez najlepszego pancia pod słońcem :loveu:. Chyba się bała że ją zabiorę. Kiedy wychodziłam to się zaparła w drzwiach i ciut podlała podłogę. Quote
Recommended Posts