Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Państwo z Krk po przesłaniu im ankiety - zaniemówili...:roll:
są inni chętni, ale ja już bez dokładnych informacji nie będę robiła nadziei, wiele osób się obawia pewnie chwilowego nie zachowywania czystości itd..
Ale ważne, że jest zainteresowanie. Kontakt mamy, mam nadzieję, że Niunia niedługo znajdzie ten wyjątkowy, cierpliwy dom. Bardzo jej tego życzę!

Posted

asik007 napisał(a):
A Soemcia to Ty jesteś mamą chrzestną bo to Ty tego pancia znalazłaś.

On się sam znalazł ;) Agnest napisała, ja przekazałam, Fundacja pośredniczyła i... oby był domek :)
a dostaniemy fotki jeszcze jakieś? Ja tak lubię te wszystkie fafle kochane oglądać :oops:

Posted

Czekam z niecierpliwością na dzisiejszy spacer. Żeby się udało.
A teraz zdjęcia. Amalamutka może mnie nie zabije za wstawienie :evil_lol: zobaczcie gdzie Saba śpi :cool3:

Posted

agnest napisał(a):
O rany zapomniałam zadzwonić, cholerka późno teraz, jutro rano zadzwonię jak tylko wstanę, o czym ja myśle? :wallbash: SORY :oops:

To ja czekam... i się denerwuję :oops:

Posted

Już wiem. Pan nie przyjechał ale zadzwonił i wytłumaczył się. Przełożył spotkanie na niedzielę. Pytałam Asie czy nie wykręcał się ale Asia mówi że koleś spoko.
Druga nowina jest taka, że Sabcią zainteresowane jest jeszcze małżeństwo, które też miało jednego boksika. Więcej o nich nie wiem bo dzwonili bezpośrednio do Asi.
Więc wybierzmy najlepsiejszy dom. Asia wybierze. Nie mamy umowy adopcyjnej. A przecież trzeba koniecznie. Może z SOS bokserom?

Posted

agnest napisał(a):
Już wiem. Pan nie przyjechał ale zadzwonił i wytłumaczył się. Przełożył spotkanie na niedzielę. Pytałam Asie czy nie wykręcał się ale Asia mówi że koleś spoko.
Druga nowina jest taka, że Sabcią zainteresowane jest jeszcze małżeństwo, które też miało jednego boksika. Więcej o nich nie wiem bo dzwonili bezpośrednio do Asi.
Więc wybierzmy najlepsiejszy dom. Asia wybierze. Nie mamy umowy adopcyjnej. A przecież trzeba koniecznie. Może z SOS bokserom?

Jak wrócę do domy, wyślę maila :) może druga rodzina wybierze jakąś inną bidę...

Posted

Saba jutro ma sterylkę i nowy domcio. Pan fajny, doświadczony w boksiach i zna wszystkie "ciemne strony" Sabci. :evil_lol: No to szczęścia malutka a my już będziemy pilnować zdjątek

Posted

agnest napisał(a):
Saba jutro ma sterylkę i nowy domcio. Pan fajny, doświadczony w boksiach i zna wszystkie "ciemne strony" Sabci. :evil_lol: No to szczęścia malutka a my już będziemy pilnować zdjątek

Myślałam , że będę pierwsza z wiadomością , że Sabcia jedzie jutro do nowego domku.. A tu Aga wyprzedziła mnie. Najważniejsze, ze kolejny psiak w uratowany!!!:multi::multi::multi:

Posted

Wczoraj byłyśmy z Sabą na sterylce i zawiozłyśmy ją do nowego domku. Pan super, cała rodzina boksiomaniaków. Sabcia lepiej nie mogła trafić. Już zrobiłam jej pierwsze zdjęcia narazie w kaftaniku ale już na swoim

A to zdjęcie dostałam na telefon zaraz jak przyjechałam od nich. Może nie za dobre ale jest. Aha wyciełam młodego pancia bo nie wiem czy sobie życzy upublicznianie

To jest niunia na kolanach :evil_lol:
Zaprosiłam państwa tutaj napewno zajrzą.

• 2 weeks later...
Posted

W sobotę byłam odwiedzić ślicznotkę jest szczęśliwa i kochana przez najlepszego pancia pod słońcem :loveu:. Chyba się bała że ją zabiorę. Kiedy wychodziłam to się zaparła w drzwiach i ciut podlała podłogę.