dbsst Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 az mi sie cieplo na sercu robi on jest taki fafluniasty :D taki caluniasty taki bokserowatasty ;) Quote
Magda-Amir Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 oj taaak jego fafelki są zawsze mokre :lol: i wszystkim by dawał buzi tylko :D Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Magda&Amir napisał(a):oj taaak jego fafelki są zawsze mokre :lol: i wszystkim by dawał buzi tylko :D hihi to tak jak Szpila lizak numer jeden na osiedlu (ale ja to lubie i niegdy mi przez glowe nieprzeszlo zeby ja odluczac lizakowania ;)) Quote
Magda-Amir Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 mi tez nie :D już jestem przyzwyczajona do tego ze czesto jestem 'mokra'. I inni też są ale przeciez ślinka ma tylke właściwości odżywczych :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Magda&Amir napisał(a):mi tez nie :D już jestem przyzwyczajona do tego ze czesto jestem 'mokra'. I inni też są ale przeciez ślinka ma tylke właściwości odżywczych :lol: hehe a oklady z ozora sa takie odlmadzajace czytaj smiech ;) ktory wplywa na dlugowiecznosc ;) Quote
Magda-Amir Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 dbsst napisał(a):Magda&Amir napisał(a):mi tez nie :D już jestem przyzwyczajona do tego ze czesto jestem 'mokra'. I inni też są ale przeciez ślinka ma tylke właściwości odżywczych :lol: hehe a oklady z ozora sa takie odlmadzajace czytaj smiech ;) ktory wplywa na dlugowiecznosc ;) hehe dokładnie, zawsze moja skóra po lizanku jest taka sprężysta :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Magda&Amir napisał(a):dbsst napisał(a):Magda&Amir napisał(a):mi tez nie :D już jestem przyzwyczajona do tego ze czesto jestem 'mokra'. I inni też są ale przeciez ślinka ma tylke właściwości odżywczych :lol: hehe a oklady z ozora sa takie odlmadzajace czytaj smiech ;) ktory wplywa na dlugowiecznosc ;) hehe dokładnie, zawsze moja skóra po lizanku jest taka sprężysta :lol: hihi to napiecie i to nawlizenie robi swoje ja wygladam (odkad mam psa na 14 lat ;) ) :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Magda&Amir napisał(a):to ja chyba na 7 :roll: :lol: hehehehehe :D Quote
Justa Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Jak nic ciekaweeeeeeeego?! A my?! On nas chciał zobaczyć, a pańcia co :evilbat: Monitor zabrała :evilbat: Quote
Magda-Amir Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 :lol: :lol: teraz wyszło że jestem ta zła i niedobra :evilbat: :lol: Quote
Magda-Amir Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 hmm właśnie wróciłam po tygodniowym niebycie w domciu i chce oblać wczorajsze urodzinki Amirka :D :D wczoraj skończył mój piękny roczek :angel: :BIG: :new-bday: :new-bday: :BIG: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 :tort: sto llaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat sssttttttttttttttoooooo laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat :BIG: :smilecol: :laola: :BIG: :new-bday: Quote
Magda-Amir Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 hmm urodzinowych to narazie niet :roll: :oops: bo dopiero przyjechałam ale są inne :lol: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Magda&Amir napisał(a):hmm urodzinowych to narazie niet :roll: :oops: bo dopiero przyjechałam ale są inne :lol: no to czekam na inne ;) Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Spóznione życzonka dla AMIRKA :new-bday: :laola: :tort: :BIG: Quote
Magda-Amir Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 ajj zabieganym w wakacje być to grzech normalnie :roll: :x a przez to długo nie było mnie na dgm... a tutaj (mało ale zawsze coś) foty Amiraka z lotu ptaaaka: a na koniec jaa :roll: teraz zdjęć więcej już nie będzie przez dłuższy czas bo ja wyjeżdżam a paratu i tak narazie nie mam... Quote
Daisunia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 piękny , piękny :lol: :lol: i spoźnione życzonka ;) :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
Magda-Amir Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 spóźniione życzonka przyjęte :wink: :lol: Quote
Recommended Posts