Magda-Amir Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 :wink: debest cos też wykombinujemy for ju :D Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Magda&Amir napisał(a)::wink: debest cos też wykombinujemy for ju :D :angel: :angel: hihihihi mowisz :D Quote
Magda-Amir Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 Debe troszke :oops: spóźniony ale zawsze ogonek mirka :oops: :D a za niedługo nowe zdjątka 8) :wink: Quote
dbsst Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [quote name='Magda&Amir']Debe troszke :oops: spóźniony ale zawsze ogonek mirka :oops: :D a za niedługo nowe zdjątka 8) :wink: gdyby nie ogon to bym gryzla ;) s;iczny stesknilam sie za Amirkiem :D Quote
Magda-Amir Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 za niedługo, jak zdąze to dziś, to wstawię troszke Amira :D a teraz ide sie przygotowywać do jutrzejszego końca roku szkolengo :sweetCyb: Quote
sayma Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Aneta to jak, będą te foteczki czy niiiii :roll: :D :D Amiruś chłopak cudownusiiiii :iloveyou: :iloveyou: Quote
Magda-Amir Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 sayma napisał(a):Aneta to jak, będą te foteczki czy niiiii :roll: :D :D Amiruś chłopak cudownusiiiii :iloveyou: :iloveyou: Aneta ? :lol: zaraz wrzócę coś nowego :D :D Quote
sayma Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Magda&Amir napisał(a):sayma napisał(a):Aneta to jak, będą te foteczki czy niiiii :roll: :D :D Amiruś chłopak cudownusiiiii :iloveyou: :iloveyou: Aneta ? :lol: zaraz wrzócę coś nowego :D :D hahahah gadałam przez telefon z Anetą sorka gorzej bo teraz gadam z Marcinem :roll: :evilbat: :D to czekam na foteckiii :angel: :angel: Quote
Magda-Amir Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 haha ale Marcinem to już nie chce być :evilbat: :lol: a teraz Mirunia moja piękna powraca zza światów :lol: mmm jaki dobry badylek aż mnie od niego coś zaswędziało ale i tak sie do Was uśmiechnę :D bo jestem piękny Amił kłania się nisko za wszystkie komplemenciki :wink: Quote
sayma Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 ahhahaah a tu Amiruś chyba Ci aparacik chciał zjeść :roll: :D :D postaram sie abyś nie była Marcinem :oops: :D :D Quote
Magda-Amir Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 sayma napisał(a):ahhahaah a tu Amiruś chyba Ci aparacik chciał zjeść :roll: :D :D postaram sie abyś nie była Marcinem :oops: :D :D haha tak w sumie to zrobił mi "a kuku!" w obiektyw :lol: bedzie mi miło jak mozostanę Magdą :D 8) Quote
sayma Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Magda&Amir napisał(a):sayma napisał(a):ahhahaah a tu Amiruś chyba Ci aparacik chciał zjeść :roll: :D :D postaram sie abyś nie była Marcinem :oops: :D :D haha tak w sumie to zrobił mi "a kuku!" w obiektyw :lol: bedzie mi miło jak mozostanę Magdą :D 8) hahah dobra masz to załatwione :beerchug: :buzi: Quote
Magda-Amir Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 sayma napisał(a):Magda&Amir napisał(a):sayma napisał(a):ahhahaah a tu Amiruś chyba Ci aparacik chciał zjeść :roll: :D :D postaram sie abyś nie była Marcinem :oops: :D :D haha tak w sumie to zrobił mi "a kuku!" w obiektyw :lol: bedzie mi miło jak mozostanę Magdą :D 8) hahah dobra masz to załatwione :beerchug: :buzi: :D :D ciesze sie bałdzo :buzi: a teraz sie żegnam z ewryłon i ide lulać bo jutro po śfffffiadectwo :angel: Quote
Justa Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 i ogonecek jeeeeeeest!!! :angel: :calus: :angel: Quote
Magda-Amir Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 no baa :lol: a jak by mogło być inaczej :D Quote
olekg89 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 zaraz po belgach boksie to moja najwieksza miłośc :D a do tego ogoniaste wstyd sie przyznać ale moje marzenie to boksio 63cm w kłębie samec rudy z białą krawatką i miałym znaczeniem na ryjku z długim łogonkiem i kłapciatymi uszami amir odpowiada tym wymaganiom i jest ideałem boksia jak dla mnie i koniecznie skorkowa szeroka obroża z cekinami :oops: no to by było na tyle a teraz w 1 słowie o amirze pięknośc w każdym centymetrze :lol: Quote
dbsst Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 http://img125.echo.cx/img125/9993/v7ur.jpg normalnie moja Szpila ;) Amir jest przepiekny szkoda tylko ze jego Pancia musi mnie nerwowac i daje malo zdjec Quote
Magda-Amir Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 Justa napisał(a):A czemu Amircio w kolczatce chodzi? :o eh niestety czasem na dłuzsze spacery ma jeszcze kolczatke bo niemiłosiernie mnie ciągnie... :( ale uczymy sie chodzić w skórzanej obróżce :wink: debest nie bijj :lol: dziś bedzie nowa porcyjka fotek Olku bardzo sie ciesze że Amir Ci sie podoba :D :angel: Quote
dbsst Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 no Madzia ja mysle bo wiesz inaczej moge poszczuc Cie lizakiem Szpila Quote
Magda-Amir Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 haha Szpila postrachem :lol: no to są i fotkii : siedze sobie a teraz bieeeeegne do ciebieeee a co tam masz? ee nic ciekawego... a teraz odpoczywam w domciu :D Quote
Daisunia Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 CUDNE zdjęcia :D szczegolnie jak Amirek biegnie ;) Quote
Recommended Posts