Magda-Amir Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 no jutro powinien wpasc mi w rece aparat co cos sie pokombinuje :lol: amirek chce zadowolisz szpile 8) :lol: hahhaa Quote
Magda-Amir Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 Amirecki wyciągnięty zza światów powraaaaca :wink: (tylko czy aby ktoś do niego zagląda :roll: ) Quote
Ariadna Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='"Magda&Amir"'][quote name='dbsst']i odrazu zdradz sekret jak Amirek zostal mianowany na Amirka :D no więc maluszek w początkowj fazie miał się nazywać Ravi (bóg słonca :D )... bo mi i siostrze bardzo podobały się imiona indyjskie it e klimaty :wink: Tak więc znalazłyśmy te imię i już już miał zostać 'ochrzczony' ale mój tatuś stwierdził że ma mieć jakieś porządne ( :roll: ) imię pasujące dla boksera, drugiego po tacie mężczyźnie w domu :lol: więc przuciłyśmy 'Amir'. I zostało :lol: a Amir znaczy szczęśliwy =)) a tutaj Miruś :) : czyli wszystko jasne (A)MIROSLAW ...slawiacy Amira.... :lol: :wink: Quote
Magda-Amir Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 hahaha Ariadna pieknie to ujęłaś :lol: :lol: Quote
Daisunia Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Amiruś przepiękny :D wyściskaj go od nas i ucałuj w ten piekny nochalek :D Quote
dbsst Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 qrcze jaki kochany zabek jak ja lubic takie zabki :D Quote
Magda-Amir Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 dbsst amirkowi sie czesto zagryza sie dolna warga zwłaszcza jak chce cos to jedzenia. haha a tak groznie wyglada :D :lol: Quote
dbsst Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Magda&Amir napisał(a):dbsst amirkowi sie czesto zagryza sie dolna warga zwłaszcza jak chce cos to jedzenia. haha a tak groznie wyglada :D :lol: hihihihihi pilowata tez robi taki zabek jak ma interes do mnie ;) hihihihi Quote
Magda-Amir Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 :D :D :D albo przepiękny Amirek ma mnie :wink: Quote
dbsst Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Magda&Amir napisał(a)::D :D :D albo przepiękny Amirek ma mnie :wink: hihihih tez tak moze byc ;) Quote
Magda-Amir Posted May 22, 2005 Author Posted May 22, 2005 a teraz the new photos : wiosenny spacerek : pozdrawiamy Quote
dbsst Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 no nie tak malo zdjec nie ladnie sliczny jest ten NASZ Amirek :D Quote
Magda-Amir Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 no to pora na nowe zdjęcia :wink: robione kilka dni temu w czasie długiego łikendu: wycieczka nad jeziorko :) : przyjemnego oglądania :lol: Quote
Magda-Amir Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 a tutaj reszta zwierzakowych domowników :D : rybeczka i króliczka Fila :D (zdjecia królika niezbyt dobrze wyszły :roll: ) Quote
Alicja Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Amirkowi też całusy z okazji Dnia Dziecka :BIG: Fotencje super ,nareszcie są nowości :D Quote
Tora Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 [quote name='Magda&Amir']a tutaj reszta zwierzakowych domowników :D : rybeczka zupełnie jak mój Buce, który zupełnie niedawno odszedł do rybiego nieba (i nie mówcie, że czegoś takiego nie ma! ;)) A Amirek śmiechowy jest, ale ogonek to ma fajny :lol: Quote
Justa Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 debest dokładnie to samo chciałam napisać :calus: :angel: :iloveyou: PIĘKNY!!! :angel: :angel: :angel: Poproszem więcej fotek uwydatniajćych ogonek :D Quote
Magda-Amir Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 dziękujemy za miłe słowa :oops: :buzi: a tu dla Ciebie Justa wyróżniony ogonek :D Quote
daga10011 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 on jest przeslodki :P :P :P i boksio z ogonkiem-cudo :P Quote
Recommended Posts