Patka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Nie ma jak obowiązkowa biała koncówka końcówki swiat i ras łączcie sie :D Boksi superowy i taki dynamiczny :D :wink: Quote
daga10011 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 no-sliczny jest :D ..i pierwszy raz widze boksia z nieobcietym ogonem-jestem za :D Quote
Magda-Amir Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 bo boksery z łogonkiem są jeszcze rzadko spotykane dlatego Amir taki niezwykły :lol: 8) I Amir dziękuje za wszelakie komplementy i pozdrawiamy =)) Quote
Alicja Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Prosiemy nie dziękować tylko dorzucić jakąś słodką foteczkę Amirka :wink: Quote
Magda-Amir Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 fakt fakt...nie było nas bo troche spraw miałam na głowie :roll: :-? . Amirek :wink: : pozdrawiamy :D Quote
dbsst Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: ćliczny :D Quote
daga10011 Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 o jeje..jaki zajac na jednej fotce :lol: (nie umiem wkleic z czyjegos postu :oops: )...slicznosci :D Quote
Koma Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Magda&Amir'] pozdrawiamy :D to jest ten zjączek?? :cunao: Heh świetny jest Amirek! :) Quote
Magda-Amir Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 :D :D tak galopował na tym zdjęciu ze wyszedł jakby kicał :lol: i ogonek zakręcił się mu jak u świnki Quote
Alicja Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Amirek super .I jaki fajny badylek dostał do poogryzania :o On ma ogonek jak śmigiełko :lol: Quote
Magda-Amir Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 no to żeby nie zapomniec o Amirku nowa dostawa fotek :D mam już dosyć tego pozowania.... no dobra, ostatni raz kończe z kariera modela... to nie dla mnie pozrawiamy =) Quote
Alicja Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 E , Amirku nie możesz nam tego zrobić :cry: Poczekamy na lepszą pogodę to ci się humor poprawi :) :buzi: Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 o rany jaki on cudowny i jaki romantyczny ehh ci faceci Quote
Majka_Gizmo Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Magda&Amir']no to żeby nie zapomniec o Amirku Oj Madzik Madzik :nono: o Amirku nie da się zapomnieć :lol: :wink: Sesja romantyczna świetna-te minki, wzrok... :wink: Swoją drogą te nasze piecholki to mają się z nami (chodzi o pozowanie do fot :wink: :fadein: ) Pozdowionka cieplutkie Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 hihihihihihihi nio na starosc beda slepe od tych fleszy :( Quote
Magda-Amir Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Majka&Gizmo napisał(a):Swoją drogą te nasze piecholki to mają się z nami (chodzi o pozowanie do fot :fadein: ) oo tak.. Amir jak zobaczy ze mam aparat w reku to odwraca sie tylem lub wychodzi i omija w domu wieeeeelkim łukiem :roll: ale i tak potem opada z sił i daje sie fotografowac :lol: ps. a kiedy bedziemy mogly poogladac nowe fotki Gzemka ? :D Quote
Majka_Gizmo Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Magda&Amir napisał(a):ps. a kiedy bedziemy mogly poogladac nowe fotki Gzemka ? :D Magda no mam nadzieję,że już niedługo :D ..... Ja nadal chora jestem :( :( nie mam siły na cykanie, obrabianie.... No i te w domu nie równają się do tych spacerkowych :wink: ,a ja od tygodnia w domu siedzę :cry: Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 zdrowiej nam Maju bo inaczej bedziemy gryzc ;) my bokserowy gang hihihihihi Quote
Magda-Amir Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 właśnie powrotu szybkiego do zdrowia :) :) bo inaczej to bedzie tak jak mowi debest hehee 8) :D Quote
Alicja Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Amstaff zabójca wrócił z galerii Gizmo , pożarł wszystkie fotki ,teraz kolej na Amirka /oczywiście fotki/ .Buziaki dla młodego :buzi: Quote
Recommended Posts