mar....ka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Jejku jaka wielka , sliczna głowa Pancia ty mu zakryj co potrzeba, a nie tak wszystkim. Jeszcze Kana zobaczy...:evil_lol: Quote
Magda-Amir Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 majoka napisał(a): Pancia ty mu zakryj co potrzeba, a nie tak wszystkim. Jeszcze Kana zobaczy...:evil_lol: :grin: :grin: :grin: kurcze a myslalam ze jednak nikt nie zauwazy :oops: już mi sie nie chcialo cenzurowac :evil_lol: Quote
DORRAG Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cześć:p :p Magda-Amir napisał(a)::grin: :grin: :grin: kurcze a myslalam ze jednak nikt nie zauwazy :oops: już mi sie nie chcialo cenzurowac :evil_lol: Ja bym tak od razu nie zauważyła:cool3: Gdzie ta Mariola zagląda:evil_lol: Quote
Magda-Amir Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 hej dziewczęta :multi: :multi: mam wspaniałą wiadomość :grins: [SIZE="5"]MAM MALUTKIEGO KOTECZKA !! :multi: :multi: :loveu: jest boski :iloveyou: tylko nie wiem do końca jak go karmić... :roll: no i oswajamy go z Amirosłwem bo wiadomo to jest wulkan energii a nie chce by mi go zgniutł.. :roll: ehh... powiedzcie mi jak sie zmienia nazwe tematu... ;) Quote
e.v.a Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Magda-Amir']hej dziewczęta :multi: :multi: mam wspaniałą wiadomość :grins: MAM MALUTKIEGO KOTECZKA !! :multi: :multi: :loveu: jest boski :iloveyou: tylko nie wiem do końca jak go karmić... :roll: no i oswajamy go z Amirosłwem bo wiadomo to jest wulkan energii a nie chce by mi go zgniutł.. :roll: ehh... powiedzcie mi jak sie zmienia nazwe tematu... ;) witaj:multi: :multi: jaaa cieeee maly kotek:multi: :multi: :loveu: foty foty foty chcemy:multi: :multi: :multi: najlepiej jak go bedziesz karmic...jedzeniam :evil_lol: a zeby zmienic temat musisz wejsc w pierwszy post i nacisnac edit:cool3: Quote
Magda-Amir Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 evaxon napisał(a):witaj:multi: :multi: jaaa cieeee maly kotek:multi: :multi: :loveu: foty foty foty chcemy:multi: :multi: :multi: najlepiej jak go bedziesz karmic...jedzeniam :evil_lol: a zeby zmienic temat musisz wejsc w pierwszy post i nacisnac edit:cool3: yhyhy problem jedzenia opanowany :cool3: kotek chyba nie jadł ze stresu ale już wszamał jedzonko :p a temat probowalam zmienic w pierwszym poscie i kliknelam na edit :eviltong: i zmienilam ale zmienil mi sie tylko taki u góry a nie całego wątku :roll: a foteczki beda potem :diabloti: Quote
e.v.a Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 a robilas tak : edit=> idz do zaawansowanych=>i w miejsce tytyłu wpisalas nowy tytu?? :evil_lol: czy jakos inaczej??? Quote
Magda-Amir Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 evaxon napisał(a):a robilas tak : edit=> idz do zaawansowanych=>i w miejsce tytyłu wpisalas nowy tytu?? :evil_lol: czy jakos inaczej??? właśnie tak zrobiłam :diabloti: :roll: i nie działa... Quote
Magda-Amir Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 i koteczek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: kapke wylizany przez Amira :cool3: :lol: Quote
e.v.a Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Magda-Amir']i koteczek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: kapke wylizany przez Amira :cool3: :lol: jakie cudo:loveu: z mokra główka:evil_lol: :loveu: Quote
puchu Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 piękna kicia :loveu: zmiana tytułu pierwszy post->edit->idź do zaawansowanych-> Quote
Magda-Amir Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 dzieki Evaxon :grins: :p Puchu - ja tak robiłam... i ostatnio sie dało a dzis i wczoraj juz nie dalo sie :roll: :roll: nie wiem co jest grane :shake: robie dokladnie tak jak na Twoim screenie :roll: Quote
puchu Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Dziwne :hmmmm: U mnie nie było żadnych problemów ze zmianą Quote
DORRAG Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Magda-Amir']i koteczek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: kapke wylizany przez Amira :cool3: :lol: O jaki ładniutki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magda-Amir Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Puchu - u mnie tez nie było problemów bo juz raz zmienialam... a teraz sie nie da :roll: :shake: witaj DORRAG :p i jeszcze Amirek z koteczkiem :loveu: i sam Quote
DORRAG Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Magda-Amir']Puchu - u mnie tez nie było problemów bo juz raz zmienialam... a teraz sie nie da :roll: :shake: witaj DORRAG :p i jeszcze Amirek z koteczkiem :loveu: Jaki ten kotek malusi:loveu: :loveu: Quote
Magda-Amir Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 dzieńdoberek wszystkim ! :multi: :p ahhh jak ja uwielbiam taka pogode :loveu: Dorrag - a kotek jest malusieńki :loveu: Quote
Alicja Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 :loveu::loveu::loveu:ale Amirek ma maleńkiego kotecka.....miodzio Quote
Magda-Amir Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 dzień dobry ;) ostatnio byłam w zoo i zaprezentuje kilka jego mieszkańców :p pan paw starający sie o względy swojej współlokatorki :razz: ciekawski strusiek: zeberka ewidentnie znudzona fotografowaniem ;) i kolejny parzystokopytny: pozdrawiamy :cool3: Quote
Magda-Amir Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 witam :cool3: Madziu dziekuje :p Alu teraz się poprawię i pokaze zdjecie z serii roidznne :cool3: czyli pies kot i siostra Quote
e.v.a Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Magda-Amir']witam :cool3: Madziu dziekuje :p Alu teraz się poprawię i pokaze zdjecie z serii roidznne :cool3: czyli pies kot i siostra ojojjj kotek sie tak patrzy na Amirka jak by chciał go zjesc:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda-Amir Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 evaxon napisał(a):ojojjj kotek sie tak patrzy na Amirka jak by chciał go zjesc:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: bo ten kotek mi zjada powoli Amirka :mad: :lol: non stop go gryzie i na nim wisi w różny sposób :evil_lol: allee móóój cieeerpliwy pies znosi to z godnościa :p Quote
Recommended Posts