Jagoda1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witamy Boksinka, przelecieliśmy szybko galerię, będziemy zaglądać ... Quote
Agga Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ja jednak stawiam na taniec towarzyski. Tylko gdzie partnerka? Quote
ferraribox Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witamy Amirki:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Magda-Amir Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Agga']ja jednak stawiam na taniec towarzyski. Tylko gdzie partnerka? partnerka boksinka biega sobie za oknem i Amirek płacze na balkoniku za nią :lol: a jak sie spotkaja to dopiero jest taniec :lol: :cool3: AgusiaTerierka, Ferraribox - witamy i zapraszamy ponownie :grins: Quote
Magda-Amir Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 dzień dobry wszystkim :p dzis pojewiło sie słoneczko !! :multi: czesc Bonita :grins: Madzia amirek dziekuje :cool3: Quote
DORRAG Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Cześć Amirki:p U nas dzisiaj też jest słoneczko:multi: :multi: :multi: Quote
drzalka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Hejo Amirku.. jak tam w ten słoneczny dzien ? Quote
agbar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 hej:) skusil mnie tytul i zajrzalam:) bylo po co:) fajny faflun do ogladania :) i imie mi sie podoba bo mi sie dobrze kojarzy....moj dobry kolega sie tak nazywa:) bede zagladac z pewnoscia czesciej:) Quote
Magda-Amir Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Drzalka - sloneczny dzien naprawde udany :cool3: ja wlasnie wrocilam z wernisazu ale i fotki faflaka beda :razz: Dealer - miło nam że Ci sie u nas podoba :multi: Dorrag - witaj :p widze że wszyscy zadowoleni dzis z pogody :p Quote
ferraribox Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :lol: Wtamy wieczorkiem:lol: :lol: :lol: Quote
Magda-Amir Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 witajcie :multi: :p ahh piekny dzis dzień mamy i na dobry początek dnia amirki :cool3: : Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Czesc Madziu :multi: Kope lat mnie u Ciebie nie było, ale ostatnio to częściej mnie nie ma niż jestem :shake: Widze kofanego Amirka, zmeżniał Ci chłopak hihih ale dalej jest taki uroczy, że nie da sie obojętnie obok niego przejsc :loveu: Pogode mamy cudowną, jakies plany na dzisiaj :cool3: ? Quote
Magda-Amir Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Madziu :multi: Kope lat mnie u Ciebie nie było, ale ostatnio to częściej mnie nie ma niż jestem :shake: Widze kofanego Amirka, zmeżniał Ci chłopak hihih ale dalej jest taki uroczy, że nie da sie obojętnie obok niego przejsc :loveu: Pogode mamy cudowną, jakies plany na dzisiaj :cool3: ? oo Daga :multi: ehh dzis to ja musze iść do szkoly i napisac ogromny sprawdzian z biologii :roll: :placz: a o popoludniu jeszcze nie myslałam :cool3: ale na pewno nie bede w domu bo pogoda rewelacja :razz: Quote
agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 dzien dobry Amirki:) pogoda rzeczywiscie cudna:) powodzenia na sprawdzianie:) Quote
Magda-Amir Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry Amirki:) pogoda rzeczywiscie cudna:) powodzenia na sprawdzianie:) cześć Dealer :p i nie dziekuje :cool3: :lol: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Biologia jest super:multi::multi: Nawet zdawałam z niej maturę:razz: Powodzenia;) Quote
agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ja tez zdawalam z biologii.....ilez my mamy wspolnego Madziu:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Magda-Amir']oo Daga :multi: ehh dzis to ja musze iść do szkoly i napisac ogromny sprawdzian z biologii :roll: :placz: a o popoludniu jeszcze nie myslałam :cool3: ale na pewno nie bede w domu bo pogoda rewelacja :razz: No to powodzenia na tym sprawdzianie z biologii :razz: Ja dzisiaj mam wolne od zajęć i sie bycze hihih, nadrabiam zaległosci na dogo :eviltong: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='dealer']ja tez zdawalam z biologii.....ilez my mamy wspolnego Madziu:loveu: Prawdaż:loveu: Quote
DORRAG Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cześć:p A co to ciekawego Amirek wącha:cool3: Quote
Recommended Posts