Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 894
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agga']ja jednak stawiam na taniec towarzyski. Tylko gdzie partnerka?

partnerka boksinka biega sobie za oknem i Amirek płacze na balkoniku za nią :lol: a jak sie spotkaja to dopiero jest taniec :lol: :cool3:

AgusiaTerierka, Ferraribox - witamy i zapraszamy ponownie :grins:

Posted

hej:) skusil mnie tytul i zajrzalam:) bylo po co:) fajny faflun do ogladania :) i imie mi sie podoba bo mi sie dobrze kojarzy....moj dobry kolega sie tak nazywa:)
bede zagladac z pewnoscia czesciej:)

Posted

Drzalka - sloneczny dzien naprawde udany :cool3: ja wlasnie wrocilam z wernisazu ale i fotki faflaka beda :razz:

Dealer - miło nam że Ci sie u nas podoba :multi:

Dorrag - witaj :p widze że wszyscy zadowoleni dzis z pogody :p

Posted

Czesc Madziu :multi:

Kope lat mnie u Ciebie nie było, ale ostatnio to częściej mnie nie ma niż jestem :shake:
Widze kofanego Amirka, zmeżniał Ci chłopak hihih ale dalej jest taki uroczy, że nie da sie obojętnie obok niego przejsc :loveu:

Pogode mamy cudowną, jakies plany na dzisiaj :cool3: ?

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Madziu :multi:

Kope lat mnie u Ciebie nie było, ale ostatnio to częściej mnie nie ma niż jestem :shake:
Widze kofanego Amirka, zmeżniał Ci chłopak hihih ale dalej jest taki uroczy, że nie da sie obojętnie obok niego przejsc :loveu:

Pogode mamy cudowną, jakies plany na dzisiaj :cool3: ?

oo Daga :multi:

ehh dzis to ja musze iść do szkoly i napisac ogromny sprawdzian z biologii :roll: :placz: a o popoludniu jeszcze nie myslałam :cool3: ale na pewno nie bede w domu bo pogoda rewelacja :razz:

Posted

[quote name='Magda-Amir']oo Daga :multi:

ehh dzis to ja musze iść do szkoly i napisac ogromny sprawdzian z biologii :roll: :placz: a o popoludniu jeszcze nie myslałam :cool3: ale na pewno nie bede w domu bo pogoda rewelacja :razz:

No to powodzenia na tym sprawdzianie z biologii :razz:
Ja dzisiaj mam wolne od zajęć i sie bycze hihih, nadrabiam zaległosci na dogo :eviltong: