Magda-Amir Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 ehh... serdecznie dziekujemy (dopiero teraz :oops: ) za życzenia noworoczne :buzi: i znowu mnie tu dlugo nie bylo :roll: postaram sie wrzucic nowe zdjecia Amirka jak najszybciej :roll: ;) Quote
Kate I Luka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Oj szybciutko kobitko nadrabiaj, bo coś nas zaniedbałaś z tą galeryjką i Amirka słodziaka nie chcesz nam pokazać....:cool1: :cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Hallo Madziu :multi: Gdzie zniknelas znowu? Tak rzadko tu ostatnio bywasz :shake: Mnie tez nie ma :oops: ale i tak jestem czesciej od Ciebie :eviltong: Glaski dla superasnego Amirka :loveu: Quote
Cali Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Witamy.Piekny ten Amirek-zdjecia wspaniale-dzis na spacerku spotkalismy wlasnie podobnego bokserka i puki nie dal glosu to Figo probowal sie z nim bawic.Potem zmykal co niemiara.Bedziemy zagladac na wasza galeryjke i podziwiac piekne zdjecia:p Quote
leemonca Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Pojawia się i znika..., i znika... :cool3: Quote
Agga Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ku mojemu zdziwieniu wpisałam w google : imiona indyjskie i pokazał mi się link do dogomanii do właśnie tego tematu. Bo AMirek miał się nazywać ravi.:diabloti: Quote
drzalka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 SIemka... a,irek jest super... bede tu czesciej wchodzic.. wiec prosze fotki :D:P duzo fotek :P:loveu: :loveu: :multi: Quote
Magda-Amir Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 :oops: :oops: jeszcze żyjemy... ;) :cool3: a oto powrót zzaświatów: Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Łoo losie nie wierzę:mdleje::mdleje::diabloti: To teraz czekamy na ogromną ilość fot:p Quote
Magda-Amir Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Łoo losie nie wierzę:mdleje::mdleje::diabloti: :diabloti: :diabloti: teraz mam wolne to jakies zdjecia wpadną ;) :p Quote
e.v.a Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Magda-Amir'] a oto powrót zzaświatów: :loveu: i jak zwykle pomarszczone czółko:loveu: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :diabloti: witaj :diabloti: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Alicja Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu:mój Amireczek koffany pańcia ukrywa takie słoneczko:loveu: w czeluściach:diabloti: Quote
leemonca Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 dzieńdoberek!!! jestem i podziwiam!!! fajnie, że znów jesteście:multi: Quote
Magda-Amir Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 dzieńdoberek :angel: :multi: wychodzimy z czeluści :diabloti: i dzis beda nowe zdjecia pomarszczonego czółka :p :p :shiny: Quote
e.v.a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Magda-Amir']dzieńdoberek :angel: :multi: :evil_lol: jaki czerwony dywanik z pysia sie rozwija:loveu: :lol: Quote
mar....ka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Gdzie Wy sie podziewaliscie. Taki pyszczek tyle bez zdjec:mad: Quote
Recommended Posts