Magda-Amir Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 hmm jedyne "zielone" zdjecia jakie mam to te dwa: zdjęcia nieciekawe ale tak wyglądają drzewa za moim oknem =) (jak znajde coś jeszcze to wrzucę :wink: ) Quote
Dalma&Maja Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Śliczniasty boksio :D A ten ogonek, sssuuuperrr! :angel: :wink: Quote
Justa Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Drzewka piękne ale gdzie ogoniasty? :evilbat: Czas sie wybrać na sapcerek aparat w ręke i cykać bo tyyyle zieleni za oknom, że grzech sie nią nie podzielić z innymi :evilbat: :D 8) Czekaaaaam :angel: :angel: :angel: Quote
dbsst Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 wiosenne klimaty masz przez okno :D a gdzie Amir :evilbat: Quote
Magda-Amir Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 taaa Amir sie w ptaka bawi ? :lol: szukajcie szukajcie a może go tam znajdziecie :D a dla ułatwienia :wink: : pozdrawiam :D Quote
Alicja Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Żle patrzysz ,bardziej na lewo na lewo na lewo na .............................wo :lol: .Chyba uciekł z kadru :wink: Quote
Magda-Amir Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 bo on taki wstydliwy... i zwiał poprostu :lol: Quote
Justa Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Ja cierpliwie (jeszcze cierpliwie) czekam... :evilbat: Quote
Magda-Amir Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 Justa pamiętaj ze złość urodzie szkodzi :lol: a Amir spacerkowy będzie mejbii juuutro Quote
Justa Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 jakie mejbi?! Wogóle nie biorę tego mejbi pod uwagę :evilbat: Quote
Magda-Amir Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 to nie zależne ode mnie lecz... od baterii w aparacie :roll: :D Quote
Justa Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Moja drroga, ja jestem uświadomiona ile sie baterie ładują :evilbat: 5 godzin, więc do jutra zdążą i prszę mi sie tutaj nie wykręcać!!!! Quote
Magda-Amir Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 ee...noo to..... :roll: :lol: sądzę że jutro będą te zdjecia :wink: Quote
Justa Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Magda&Amir napisał(a):ee...noo to..... :roll: :lol: sądzę że jutro będą te zdjecia :wink: To my tez dobranoc mówimy, a jutro nie ma zmiłuj :evilbat: Foteczki mają być!!! Quote
Koma Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Uzbrojmy się w cierpliwość, taka piękna pogoda to pewnie Magda robi (specjalnie dla nas :P ) sesję zdjęciową Amirka! :D Quote
Magda-Amir Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 tak tak zdjecia zrobione ale za to sie dowiedziałam ze nie mam kabelka do aparatu w domu :evil: :cry: i muszę czekac do jutra... chlip za to jutro bedziecie mieć dużo Amira :) Quote
Recommended Posts