e.v.a Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :mad: stanowczo za malo fot:mad: domagamy wie o wiecej :mad: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magda-Amir Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 na wieczór jeszcze porcyjka foteczek fafluna ;) Quote
e.v.a Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 :multi: czesc :loveu: jakie slodkie zmarszczki:loveu: Quote
Medorowa Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Przyznam od razu szczerze, nie nadrobiłam całej galerii z prostego powdou, braku czasu:roll: :roll: Ale zamierzam to nadrobić, hmm, najprawdopodobniej jutro:evil_lol: Bo AMIRątko jest ślicznie śliczniutkie:loveu: Quote
Magda-Amir Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 madzia i medor napisał(a):Przyznam od razu szczerze, nie nadrobiłam całej galerii z prostego powdou, braku czasu:roll: :roll: Ale zamierzam to nadrobić, hmm, najprawdopodobniej jutro:evil_lol: Bo AMIRątko jest ślicznie śliczniutkie:loveu: dziekuje w imieniu pana pomarszczonego :p ;) :oops: Quote
Magda-Amir Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 o Agga :buzi: milo ze wpadlas :p Quote
lothia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Amirek jest rewelacyjny,jaki wielki facet się z niego zrobił :loveu: nie obrazisz się jak pochwalę się Browciem, który w listopadzie kończy 12 lat?on jest z tych knypków:lol: : Quote
D0minika Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Jaki na on ma pychol słodki! :loveu: I podobny do Ola :evil_lol: Quote
Magda-Amir Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 [quote name='lothia']Amirek jest rewelacyjny,jaki wielki facet się z niego zrobił :loveu: nie obrazisz się jak pochwalę się Browciem, który w listopadzie kończy 12 lat?on jest z tych knypków:lol: : Lothia :lol: slodki knypek a raczej dwa :p i nie wyglada na 12 lat :crazyeye: Dominika Amirek jest unikatowy :p :lol: Quote
tygra Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 dzień dobry przejrzaąłm galeryjkę narazie w 1/4 cudny chłopak a ten uśmiech ma czarujący Quote
Daga_i_Oskar Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ach Amirku :loveu: :loveu: już Cię nie długo poznam i wymiziam, wyściskam, wycałuję i nawet nie wiesz jak bardzo się ciesze :multi: Jetes cudny :loveu: Quote
leemonca Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 dzień doberek!!! udało mi się w końcu tu wejść, przed tem klikałam na bannerek, ale był nieaktywny :shake: Amirek jest śliczny i ma ślicznego kinolka, mój Haker ma takiego opadającego, mało zadartego i przez to wygląda jakby miał kinol jak klamka od zakrystii Quote
Magda-Amir Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 leemonca napisał(a):Amirek jest śliczny i ma ślicznego kinolka, mój Haker ma takiego opadającego, mało zadartego i przez to wygląda jakby miał kinol jak klamka od zakrystii :lol: :lol: :lol: Amir za to ma jak świnka :cool3: Quote
leemonca Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Magda-Amir napisał(a)::lol: :lol: :lol: Amir za to ma jak świnka :cool3: jaka świnka :shake: , co ty opowiadasz :evil_lol: ma śliczny boksiowy nosiu :loveu: Quote
Magda-Amir Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 leemonca napisał(a):jaka świnka :shake: , co ty opowiadasz :evil_lol: ma śliczny boksiowy nosiu :loveu: no dobra moze troche przesadzilam z ta swinka :lol: Quote
leemonca Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 mój Basterek-boksio, który odszedł w listopadzie ub.r.:-( miał taki śliczny nosiu, a mój TZ nie potrafi zaakceptować Hakerka przez ten kinolek i jeszcze uszy jak wiatraki :shake: a mnie jest przykro, bo Hakerek jest taki kochany Quote
Magda-Amir Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 leemonca napisał(a):mój Basterek-boksio, który odszedł w listopadzie ub.r.:-( miał taki śliczny nosiu, a mój TZ nie potrafi zaakceptować Hakerka przez ten kinolek i jeszcze uszy jak wiatraki :shake: a mnie jest przykro, bo Hakerek jest taki kochany jak to nie moze zaakceptowac :mad: Hokerek jest koffany :loveu: :loveu: i wlasnie te uszka wiatraczki dodaja mu uroku Quote
Agga Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Magda-Amir']o Agga :buzi: milo ze wpadlas :p bardzo lubie wpadać na bokserkowe galerie. Quote
lothia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 http://images3.fotosik.pl/195/46c8531a87b6b9cf.jpg faflunek koffany Quote
Magda-Amir Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 witam :hand: foteczki na dzien dobry :p :lol: :lol: Quote
Medorowa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 ,,A Wy tak potraficie":cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts