Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 894
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyznam od razu szczerze, nie nadrobiłam całej galerii z prostego powdou, braku czasu:roll: :roll: Ale zamierzam to nadrobić, hmm, najprawdopodobniej jutro:evil_lol: Bo AMIRątko jest ślicznie śliczniutkie:loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Przyznam od razu szczerze, nie nadrobiłam całej galerii z prostego powdou, braku czasu:roll: :roll: Ale zamierzam to nadrobić, hmm, najprawdopodobniej jutro:evil_lol: Bo AMIRątko jest ślicznie śliczniutkie:loveu:

dziekuje w imieniu pana pomarszczonego :p ;)
:oops:

Posted

Amirek jest rewelacyjny,jaki wielki facet się z niego zrobił :loveu:
nie obrazisz się jak pochwalę się Browciem, który w listopadzie kończy 12 lat?on jest z tych knypków:lol:
:

Posted

[quote name='lothia']Amirek jest rewelacyjny,jaki wielki facet się z niego zrobił :loveu:
nie obrazisz się jak pochwalę się Browciem, który w listopadzie kończy 12 lat?on jest z tych knypków:lol:
:

Lothia :lol: slodki knypek a raczej dwa :p
i nie wyglada na 12 lat :crazyeye:

Dominika Amirek jest unikatowy :p :lol:

Posted

dzień doberek!!!
udało mi się w końcu tu wejść, przed tem klikałam na bannerek, ale był nieaktywny :shake:

Amirek jest śliczny i ma ślicznego kinolka, mój Haker ma takiego opadającego, mało zadartego i przez to wygląda jakby miał kinol jak klamka od zakrystii

Posted

leemonca napisał(a):
Amirek jest śliczny i ma ślicznego kinolka, mój Haker ma takiego opadającego, mało zadartego i przez to wygląda jakby miał kinol jak klamka od zakrystii

:lol: :lol: :lol:
Amir za to ma jak świnka :cool3:

Posted

mój Basterek-boksio, który odszedł w listopadzie ub.r.:-( miał taki śliczny nosiu, a mój TZ nie potrafi zaakceptować Hakerka przez ten kinolek i jeszcze uszy jak wiatraki :shake: a mnie jest przykro, bo Hakerek jest taki kochany

Posted

leemonca napisał(a):
mój Basterek-boksio, który odszedł w listopadzie ub.r.:-( miał taki śliczny nosiu, a mój TZ nie potrafi zaakceptować Hakerka przez ten kinolek i jeszcze uszy jak wiatraki :shake: a mnie jest przykro, bo Hakerek jest taki kochany

jak to nie moze zaakceptowac :mad: Hokerek jest koffany :loveu: :loveu: i wlasnie te uszka wiatraczki dodaja mu uroku