dbsst Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Magda-Amir napisał(a):dobranoc wszystkim ;) aaaaaaaaaaaa jaki cuuuuuudniasty mokry nochalopagus :buzi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Magda-Amir napisał(a):na wieczór niespodzianka :razz: :evil_lol: To się postarałaś, cała jedna sztuka :razz: :mad: :mad: ... Quote
Magda-Amir Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):To się postarałaś, cała jedna sztuka :razz: :mad: :mad: ... ale lepiej jedna niż wcale :razz: :razz: :evil_lol: Quote
Cimi Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Wiesz, ale powinnaś więcej wklejać, bo wkońcu tyle Cię nie było :evil_lol:. Quote
Magda-Amir Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Cimi napisał(a):Wiesz, ale powinnaś więcej wklejać, bo wkońcu tyle Cię nie było :evil_lol:. to sie nie liczy :eviltong: :evil_lol: wiec w ogole dobrze ze wrocilam i wkleilam Mirunia :cool3: :lol: Quote
Alicja Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Magda-Amir napisał(a):na wieczór niespodzianka :razz: :evil_lol: :razz: ale zmęczona ta niespodzianka ;) Quote
Magda-Amir Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Alu nie zmeczona tylko sie chlopak zawstydzil poprostu :lol: :evil_lol: a tu jedno typu 'co pani ma dobrego :cool3: ?' Quote
Magda-Amir Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 dziś rano odeszła moja 9 - letnia królica Filusia :-( :-( co prawda swoje już przeżyła ale była przkochanym stworzonkiem... Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Madziu tak mi przykro :-(my tez bardzo przeżyliśmy / jeszcze z Harleyem / odejście naszego królcia Maxa :-( Quote
e.v.a Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ja nigdy nie mialam kroliczka ale wiem jaki to bol stracic wlochatego przyjaciela (mialam chomika :( a nawet 2 ) [*] Quote
Magda-Amir Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 ja tez mam jeszcze jednego królika... ale on nigdy nie zastapi Fili bo ona byla niepowtarzalna :-( od pewnego czasu moglam sie spodziewac ze odejdzie bo byla juz staruszka...:-( Quote
Alicja Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 :multi::multi::multi:Magdzia i ogoniasty Amiruś :loveu::loveu::loveu: Quote
Magda-Amir Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Magdzia i ogoniasty Amiruś :loveu::loveu::loveu: :p :p :p a no my Quote
Alicja Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Magda-Amir']:p :p :p a no my:pnareszcie ;) i prosimy o fotki fotki fotki ...i co u was słychać ;) Quote
Magda-Amir Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 fotki fotki fotki postaram sie wykombinowac :p a u nas wporząsiu ;) tylko cos Amirka dzis łapka boli i ja nie wiem od czego :roll: i to opuszka, i sie wlasnie zastanawiam co to może być. jak mu nie prezjdzie to wet nas czeka. mam nadzieje ze to nic groznego i mu przejdzie... moze tylko jakis skurcz :roll: Quote
Alicja Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Sprawdź czy mu coś nie wlazło , chyba że wcześniej jakiś kamyczek .Ozzul wbił sobie kolec z jezyn a w domu była panika :cool3: Quote
e.v.a Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 witajcie:multi: ojojj a moze Amirek na cos stapnol :shake: zdiecia super i czekamy na wiecej :D Quote
Magda-Amir Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 ja mam nadzieje ze to tez nic groznego... tak sie zastanawiam czy moze jakas osa go nie dziabnela :roll: oby nie. on strasznie lize te lape. :roll: Quote
dbsst Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 HELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLO Madziu HELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLO Amirek :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Magda-Amir Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 No to robimy wieeelki powrót :p :p :cool3: alez dlugo znowu nas nie bylo :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Amirek powrócił :multi: :multi: i od razu takie łądne foteczki spacerkowe :loveu: :loveu: Madziu wiecej Amirka :loveu: Quote
Magda-Amir Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Amirek powrócił :multi: :multi: i od razu takie łądne foteczki spacerkowe :loveu: :loveu: Madziu wiecej Amirka :loveu: Amirka bedzie duuuzo :lol: :cool3: Quote
Alicja Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :multi: :multi: :multi: nareszcie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts