Cimi Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Ło matko Magda się wreszcie pojawiła :evil_lol:, ale pewnie zaraz znów zniknie :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Magda-Amir Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Cimi napisał(a):Ło matko Magda się wreszcie pojawiła :evil_lol:, ale pewnie zaraz znów zniknie :evil_lol: :evil_lol:. to nie ja powiedzialam :eviltong: :evil_lol: sie okaże :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Magda-Amir']NIESPODZIANKA ! :cool3: :lol: Magda czemu ty go tak mało pokazujesz :mad: Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Magda-Amir']NIESPODZIANKA ! :cool3: :lol: nareszcie moje Koffanie:loveu: Quote
Cimi Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Magda czemu ty go tak mało pokazujesz :mad: Po prosto mamy czuć niedosyt :lol:. Jak to się okaże :roll: ? Quote
Magda-Amir Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 to sprawie Wam jeszcze przyjemność :lol: :cool3: Cimi bo nie daje gwarancji ze bede codziennie :roll: :oops: Quote
e.v.a Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 ja chcem wiecej foteczek tego uroczego żółtaska:loveu: :multi: śliczny:multi: pozdrowionka :D Quote
Justa Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 :loveu: A jakieś zdjęcia nadworkowe?:cool3: :diabloti: Quote
Cimi Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Oj Magda co tak mało :mad: ? Tyle Cię nie było to musisz to nadrobić dużą ilością zdjęć :evil_lol:. Quote
Magda-Amir Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 to nadrabiam jeszcze jednym :eviltong: a nadwornych jeszcze nie mam... moze wykombinuje kiedys :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Magda-Amir']Amireczek z rana :p cosik nie wyspany nasz chłopczyk :razz: Quote
Magda-Amir Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 wyspany wyspany, właśnie sprawdzał co teraz może zmajstrować :lol: Quote
Cimi Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Magda-Amir napisał(a):to nadrabiam jeszcze jednym :eviltong: Stanowczo za malo :evil_lol:. Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 No...Mine ma nieco wkurzoną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale te zmarszczki...Te fafle ...Jak ja kocham fafle :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magda-Amir Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Pysia napisał(a):No...Mine ma nieco wkurzoną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale te zmarszczki...Te fafle ...Jak ja kocham fafle :loveu: :loveu: :loveu: te fafelki zawsze są mokre nie mówiąc już tym jak patrzy na jedzonko :lol: Quote
e.v.a Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Magda-Amir'] oo jaki uśmiesz na pyszczku Amirka:D dziendoberek :cool3: Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Magda-Amir']te fafelki zawsze są mokre nie mówiąc już tym jak patrzy na jedzonko :lol::pbo to trzeba kranik na faflunach zamontować;) Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pbo to trzeba kranik na faflunach zamontować;) Niedługo wstawie fotke u siebie z glutem przy pysku ;) Kocham gluty :lol: :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 No prosze kto tu się wreszcie łaskawie pojawił :razz: ... Magda, w związku z Twoją tak długą nieobecnością żądam w imieniu Wszystkich osób odwiedzających Waszą galerię wiekszej ilości zdjęć :mad: ... I bez żadnych wykrętów proszę :mad: ... Quote
Magda-Amir Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 łoo Piotrek :cool3: powiało grozą :lol: zdjecia beda wieczorem jeszcze jakieś... obiecuje:eviltong: i bez bejsbola na mnie bo sie zamkne w sobie :cool1: :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Magda-Amir napisał(a):i bez bejsbola na mnie bo sie zamkne w sobie :cool1: :lol: Szantażystka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Dobra, mamy wieczór a fot nie widać :razz: ... Quote
Cimi Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Amirq jesteś boski :loveu: :loveu: :lol:. Big cmok w nochal :calus:. Quote
Recommended Posts