Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzÄ…cym Nowym Roku. Quote
Alicja Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 :roll: a co siÄ™ dzieje z Amirkiem :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:roll: a co się dzieje z Amirkiem :cool3: może ich zasypało :cool3: :cool3: Amirku, gdzie jestes?? :-( :-( Quote
Magda-Amir Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 o jeeeej dziekuje wszystkim za zyczenia swiateczne i noworoczne mimo ze mnie tak dlugo tu nie bylo :oops: :buzi: ja teraz mialam tak duzo rzeczy na glowie ze nie malam kiedy tu wpasc nawet... ohhh tyle zaleglosci nie wiem jak ja to nadrobie :placz: :-o a ze nas zasypalo to swoja droga :lol: Quote
mrowka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Nadrabianie zaległosci swoja droga, a wklejanie zdjec swoja.. Wiec czekamy na foteczki :cool3: :cool3: Quote
niki_ill Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 ale suuuuper ogoniasty boksiak :evil_lol: jesu bokserowiroza to wspaniala choroba, dobrze, ze nieuleczalna :razz: Quote
mar....ka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Ĺšliczny boksio!!!! A propo choroby - na dodatek, ĹĽe nieuleczalna, to i w jakim tempie siÄ™ rozprzestrzenia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Była przez chwilę, fotek nawet nie powrzucała i ... znów sobie poszła :roll: :shake: ... Quote
Magda-Amir Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 taadam ;) Amir wita :cool3: skromnie co prawda ale zawsze jakos :roll: :p (nie umiem sie obslugiwac tym nowym wygladem dogo :oops: :angryy: ) Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Magda-Amir']taadam ;) Amir wita :cool3: skromnie co prawda ale zawsze jakos :roll: :p (nie umiem sie obslugiwac tym nowym wygladem dogo :oops: :angryy: ) Magdaleno, tyle czasu Cię nie było i Ty Nam tu tylko jedną fotę wrzucasz? :mad: Koniecznie więcej musi być :lol: :lol: :lol: ... A Amir - śliczniasty długoogoniasty :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
Magda-Amir Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Magdaleno, tyle czasu Cię nie było i Ty Nam tu tylko jedną fotę wrzucasz? :mad: Koniecznie więcej musi być :lol: :lol: :lol: ... A Amir - śliczniasty długoogoniasty :loveu: :loveu: :loveu: ... no jedna narazie zebyscie nie powariowali :cool1: :lol: ale tak serio to sie jeszcze aparatu nie doczekalam :roll: wypadlo kilka innych rzeczy i aparatu niet narazie. ale postaram sie jeszcze o foty :razz: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Magda-Amir napisał(a):no jedna narazie zebyscie nie powariowali :cool1: :lol: ale tak serio to sie jeszcze aparatu nie doczekalam :roll: wypadlo kilka innych rzeczy i aparatu niet narazie. ale postaram sie jeszcze o foty :razz: A ja myślałem, że masz już aparat? :roll: No nic, wrzucaj to co masz ... I nie martw się - Amirek Nam się nie znudzi :lol: :lol: :lol: ... Quote
Magda-Amir Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 bo mialam miec :placz: ale za to inne korzysci dostalam... choc zdjec robic nie moge ;) Quote
Alicja Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 aparat jest czy nie nieważne ... proszę na 2 raz nie zostawiać nas tak bez słowa :cool3: Quote
Magda-Amir Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']aparat jest czy nie nieważne ... proszę na 2 raz nie zostawiać nas tak bez słowa :cool3: tak jest ciociu Alu ! :lol: :p Quote
Alicja Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Magda-Amir napisał(a):tak jest ciociu Alu ! :lol: :pno , proszę :pi to z jakim szacunkiem do starszych :lol: Quote
Magda-Amir Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no , proszę :pi to z jakim szacunkiem do starszych :lol: a jakżeby inaczej :cool1: :cool3: Quote
Jupi Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 piękny ten boksiu, śliczny pyszczek z pięknie wkomponowaną białą łatką:lol: mój Jupek też ma sąsiadke koleżanke bokserkę z slicznym dlugim ogonkiem:loveu: Quote
Imbirka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Ale jesteś słodki :iloveyou:. To od Imbirka i jego Pańci :Rose: Quote
Recommended Posts