Alicja Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='Magda&Amir']a no nie wiem właśnie :roll: ale na zachete 'zaspany Amirecki' :wink: ja tam twierdzę że nie zaspany a zdegustowany że mu po oczach błyskają :wink: Quote
Magda-Amir Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 ee tam on już do blysku lapy przyzwyczajony :wink: Quote
Magda-Amir Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 hmm Mordeczka na wieczór :wink: :D Quote
Patka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Oj jaki cudniasty te zmarszczulki i te podusie łapkowe ... :loveu: :klacz: Quote
Alicja Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 łooooo mój Miruś koffany :calus: A ozzy dziś był na spacerku z 5 miesięczną całkowicie białą boksereczką ABI , słodzinka jak bita śmietanka :lol: Quote
dbsst Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='Magda&Amir']hmm Mordeczka na wieczór :wink: :D :buzi: w srodek tego strapionego czola :D Quote
angiewoop Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Magda&Amir']hmm Mordeczka na wieczór :wink: :D :buzi: w srodek tego strapionego czola :D Ode mnie tez!! ode mnie tez!!! Quote
Magda-Amir Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 Mirus dziekuje za caluski bardzo bardzo :D a biale bokserki sa cudasnee :angel: Quote
Alicja Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Jak tylko spotkamy się z małą a będziemy mieć aparacik to cykniemy fotę :wink: Quote
Magda-Amir Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Jak tylko spotkamy się z małą a będziemy mieć aparacik to cykniemy fotę :wink: super :D to ja bede czekac na slicznotke 8) Quote
Magda-Amir Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 zeby odgrzebać nas zza światów tooo... przedstawie stare zdjecia malego Amiraka :D chyba ich tu jeszcze nie dawalam wiec zeby sie przypomniec... :D "GDY SZCZENIECIEM BYLEM..." :lol: na kolankach u kolezanki udawałem ufo :D z siastra mojej panci mial wtedy 8 tygodni :D uuuh kiedy to było :roll: :lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 :o :o :o no nareszcie jesteście :wink: Malutki Amiruś najsłodsze pysio :calus: Quote
Magda-Amir Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::o :o :o no nareszcie jesteście :wink: Malutki Amiruś najsłodsze pysio :calus: a no jestesmy :wink: a ja dopiero bede miec nowy aparat za... miesiac :-? wiec narazie nowszych zdjec to niet :( chyba ze jakos uda mi sie cyknac, albo znajde archiwalne nie opublikowane :lol: Quote
Magda-Amir Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 z maja: i jeszcze jedno jka bylem malutki: Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 no nie moge :angel: :angel: :angel: moje malenstwo sliczne czemu tak skoromnie ;) Quote
sayma Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 :angel: :angel: :angel: bossshe jakie aniołeczki slicznie razem wyglądaja ale jak juz bedziesz miała aparacik to nas zasypiesz fotkami mam nadzieje :wink: :D :D A jakieś nowe jamiołeczki są :puppydog: Quote
Magda-Amir Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='sayma']:angel: :angel: :angel: bossshe jakie aniołeczki slicznie razem wyglądaja ale jak juz bedziesz miała aparacik to nas zasypiesz fotkami mam nadzieje :wink: :D :D A jakieś nowe jamiołeczki są :puppydog: Sayma... to jest moja siostra :lol: :lol: a aniolki wlasnie bede dopiero robic a aparacik bede miala za miesiac i wtedy hmm.... beda i aniolki i Amir :D Quote
Koma Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Jupiii :angel: :angel: :angel: Śliczny malutki Amirek :loveu: Brzusio słodziutki :angel: Quote
Magda-Amir Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 ehh i gdzie ten brzusio sie podzial..? :roll: :lol: :lol: Quote
sayma Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Magda&Amir'][quote name='sayma']:angel: :angel: :angel: bossshe jakie aniołeczki slicznie razem wyglądaja ale jak juz bedziesz miała aparacik to nas zasypiesz fotkami mam nadzieje :wink: :D :D A jakieś nowe jamiołeczki są :puppydog: Sayma... to jest moja siostra :lol: :lol: a aniolki wlasnie bede dopiero robic a aparacik bede miala za miesiac i wtedy hmm.... beda i aniolki i Amir :D hahaha no to właśnie sie dowiedziałąś że masz siostrę aniołka :angel: o qrczaki to niech ten miesiac szybkkkko mija :) I aniołki i Amirek to juz pełnia szczescia :D :D Quote
Magda-Amir Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 no wtedy to bedzie mieli nas az dosssc :roll: 8) Quote
sayma Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Magda&Amir napisał(a):no wtedy to bedzie mieli nas az dosssc :roll: 8) ihihihih aj nigdy nie mam dość :evil: :evil: :wink: Quote
Magda-Amir Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 sayma napisał(a):Magda&Amir napisał(a):no wtedy to bedzie mieli nas az dosssc :roll: 8) ihihihih aj nigdy nie mam dość :evil: :evil: :wink: sie okaze :lol: :lol: ale najpierw musze jeszcze czekac na ten aparat... :roll: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Magda&Amir']z maja: i jeszcze jedno jka bylem malutki: No są 8) coś chyba wygląda mi na to że tytulik jakis inny :wink: majowy i malutki zawsze koffany :calus: Quote
Recommended Posts