Magda-Amir Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 aaa no chyba że tak :D to ja jestem za wprowadzeniem tego dnia 8) :D Quote
Magda-Amir Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 na dobry wieczorek :wink: "wlasnie zjadlem buta mojej panci i chyba jest na mnie zła :-? :roll: " Quote
Daga_i_Oskar Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Magda&Amir napisał(a):na dobry wieczorek :wink: "wlasnie zjadlem buta mojej panci i chyba jest na mnie zła :-? :roll: " ale słodki pysiaczke, buziacze w nosaczek dla Amirka :) Quote
Magda-Amir Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Daguś buziaczek juz powedrowal na nosek :wink: choc za te buty to bym mu nie dała :roll: :lol: Quote
Alicja Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Magda&Amir napisał(a):na dobry wieczorek :wink: "wlasnie zjadlem buta mojej panci i chyba jest na mnie zła :-? :roll: " serio serio :o :o Quote
Magda-Amir Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):na dobry wieczorek :wink: "wlasnie zjadlem buta mojej panci i chyba jest na mnie zła :-? :roll: " serio serio :o :o serio serio ze zjadł? czy serio serio ze jest zla ? :lol: :wink: Quote
Alicja Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):na dobry wieczorek :wink: "wlasnie zjadlem buta mojej panci i chyba jest na mnie zła :-? :roll: " serio serio :o :o serio serio ze zjadł? czy serio serio ze jest zla ? :lol: :wink:serio , serio że zjadł 8) :lol: Quote
Magda-Amir Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):serio , serio że zjadł 8) :lol: no niestety... :-? :roll: Quote
Daisunia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 moja daisy tez zjadla moje ulubione buty no ale czy na takie psiaki jak daisy i amir można sie dlugo gniewac ?? Quote
Magda-Amir Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Daisunia napisał(a):moja daisy tez zjadla moje ulubione buty no ale czy na takie psiaki jak daisy i amir można sie dlugo gniewac ?? jasne że nie :wink: Amir juz wycalowany spi na srodku lozka :lol: ale butow mi szkoda... :-? Quote
Alicja Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 tak to niestety bywa ..... :-? Ozzy załatwił moje ulubione buty z granatowego nubuku w ciągu 5 minut , użarł po prostu pół obcasu za to że mnie 10 godzin nie było w domu :evil: :-? i po przywitaniu się z nim poszłam do pokoju do Tzta zaniesć rzeczy , jak wróciłam była demolka :roll: Quote
Magda-Amir Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):tak to niestety bywa ..... :-? Ozzy załatwił moje ulubione buty z granatowego nubuku w ciągu 5 minut , użarł po prostu pół obcasu za to że mnie 10 godzin nie było w domu :evil: :-? i po przywitaniu się z nim poszłam do pokoju do Tzta zaniesć rzeczy , jak wróciłam była demolka :roll: Ala to nic... Amir został sam zaledwie na 5 minut bo musialam isc do sklepu :roll: a on raczej nigdy nic nie niszczył tak teraz od jakiegos czasu zjada wszysto co mu stoi na drodze :-? Quote
Magda-Amir Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 dobry wieczorek :wink: :D sie przypomnimy : 'mysle wiec jestem' :lol: Quote
Patka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 co za piekna mordzia i te zmarszcki na czole :loveu: cudo!!! Quote
Magda-Amir Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Patka napisał(a):co za piekna mordzia i te zmarszcki na czole :loveu: cudo!!! on ma zawsze pomarszone czulko :lol: wiecznie mysli poprostu 8) :lol: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='Magda&Amir']dobry wieczorek :wink: :D sie przypomnimy : 'mysle wiec jestem' :lol: o mój słodziak 8) ale cóż to łepek obcięli :o :lol: :lol: Quote
Dani Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Magda&Amir Amir jest wspaniały, idealny dla mojej Saby :wink: Pokazałem jej jego fotke i była zachwycona :wink: Pozdrawiam Quote
angiewoop Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Myśliciel -marzyciel :iloveyou: boskie faflaczki Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 :angel: :angel: Amirek slicznoscci :angel: taa mordziaa.. ahhh Quote
Magda-Amir Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Amirus dziekujue za wszelakie komplementy :wink: ehehe Dani Amirus tez siedzial ze mna jak przegladalam galerie Sabusi i no no 8) stwierdzil ze niezla laska :D :lol: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Magda&Amir napisał(a):Amirus dziekujue za wszelakie komplementy :wink: ehehe Dani Amirus tez siedzial ze mna jak przegladalam galerie Sabusi i no no 8) stwierdzil ze niezla laska :D :lol:hi hi mamy biuro matrymonialne :wink: boxiaki - słodziaki 8) Quote
Magda-Amir Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Amirus dziekujue za wszelakie komplementy :wink: ehehe Dani Amirus tez siedzial ze mna jak przegladalam galerie Sabusi i no no 8) stwierdzil ze niezla laska :D :lol:hi hi mamy biuro matrymonialne :wink: boxiaki - słodziaki 8) haha taaa :lol: i od razu hasło reklamowe Ala 8) Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Amirus dziekujue za wszelakie komplementy :wink: ehehe Dani Amirus tez siedzial ze mna jak przegladalam galerie Sabusi i no no 8) stwierdzil ze niezla laska :D :lol:hi hi mamy biuro matrymonialne :wink: boxiaki - słodziaki 8) haha taaa :lol: i od razu hasło reklamowe Ala 8)najlepiej na goraco załatwiać sprawy 8) :wink: Quote
Magda-Amir Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Amirus dziekujue za wszelakie komplementy :wink: ehehe Dani Amirus tez siedzial ze mna jak przegladalam galerie Sabusi i no no 8) stwierdzil ze niezla laska :D :lol:hi hi mamy biuro matrymonialne :wink: boxiaki - słodziaki 8) haha taaa :lol: i od razu hasło reklamowe Ala 8)najlepiej na goraco załatwiać sprawy 8) :wink: jasen czas to pieniadz 8) :lol: a Amir wlasnie zeżarł ładowarke do telefonuuuuu :placze: :evil: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Amirus dziekujue za wszelakie komplementy :wink: ehehe Dani Amirus tez siedzial ze mna jak przegladalam galerie Sabusi i no no 8) stwierdzil ze niezla laska :D :lol:hi hi mamy biuro matrymonialne :wink: boxiaki - słodziaki 8) haha taaa :lol: i od razu hasło reklamowe Ala 8)najlepiej na goraco załatwiać sprawy 8) :wink: jasen czas to pieniadz 8) :lol: a Amir wlasnie zeżarł ładowarke do telefonuuuuu :placze: :evil:no nie pańcia gdzie ty takie rzeczy zostawiasz :o , a nic sie bidulkowi nie stało :roll: Quote
Recommended Posts