Magda-Amir Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):hi hi a majtusie boxerki to gdzie Amiruś zgubił :roll: :lol: na ogonek nie wlazły :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: ale nie wstydził sie pokazac swą zgrabna poope :lol: :oops: 8) Quote
daga10011 Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Magda&Amir napisał(a):Sayma :buzi: cobys szybko wrocila :D wlasnie poszczekujemy sobie : co chcesz ? czyż nie wygladam sexi w tym wdzianku ? 8) :lol: :lol: :lol: to w koszulce :o :lol: Quote
Magda-Amir Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 daga10011 napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Sayma :buzi: cobys szybko wrocila :D wlasnie poszczekujemy sobie : co chcesz ? czyż nie wygladam sexi w tym wdzianku ? 8) :lol: :lol: :lol: to w koszulce :o :lol: no przeciez wiem że zniwalające 8) :lol: Quote
Alicja Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):hi hi a majtusie boxerki to gdzie Amiruś zgubił :roll: :lol: na ogonek nie wlazły :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: ale nie wstydził sie pokazac swą zgrabna poope :lol: :oops: 8) no bo jak się ma co pokazać to się pokazuje 8) :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
sayma Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 jestesAlicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):hi hi a majtusie boxerki to gdzie Amiruś zgubił :roll: :lol: na ogonek nie wlazły :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: ale nie wstydził sie pokazac swą zgrabna poope :lol: :oops: 8) no bo jak się ma co pokazać to się pokazuje 8) :wink: :lol: :lol: :lol: Ammmirosikkk mójjj kofffany i moja Magdusia koofana :angel: :calus: :D tyle zdjątek przed wyjazdem i takie sexy z poopeczką ( a mam bokserki w które ogonek sie zmieści :wink: ) juz sie nie mogę doczekać powrotu Magda tylko prosze nie zaniedbywać galerii jak wócę zebym miał co nadrabiać :lol: :D Quote
Magda-Amir Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 ale jak sie zmieści to nie bedzie co powidziac :lol: i postaramy sie wstawic czasem cos nowego :wink: Quote
sayma Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Magda&Amir napisał(a):ale jak sie zmieści to nie bedzie co powidziac :lol: i postaramy sie wstawic czasem cos nowego :wink: :evil: :evil: :evil: czasem?? codziennie proszę kilka nowych foteczek mojego ogoniastego slicznego Miroska :angel: :D :D Quote
Magda-Amir Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 taaa bo ja mam aparat w oczach :lol: bo ostatnio cierpie na brak jego niestety :-? Quote
sayma Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 żebym mieszkała troszkę bliżej to bym codziennie Amireczka fociła :roll: :D a tak mam troszku daleko :roll: :( Quote
Magda-Amir Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 sayma napisał(a):żebym mieszkała troszkę bliżej to bym codziennie Amireczka fociła :roll: :D a tak mam troszku daleko :roll: :( koffana jesteś :buzi: :wink: ale bede sie starac wrzucac mirusia :D Quote
Alicja Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Magda&Amir napisał(a):sayma napisał(a):żebym mieszkała troszkę bliżej to bym codziennie Amireczka fociła :roll: :D a tak mam troszku daleko :roll: :( koffana jesteś :buzi: :wink: ale bede sie starac wrzucac mirusia :D Magda wystarczą fotki :wink: :lol: :lol: Quote
Magda-Amir Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):sayma napisał(a):żebym mieszkała troszkę bliżej to bym codziennie Amireczka fociła :roll: :D a tak mam troszku daleko :roll: :( koffana jesteś :buzi: :wink: ale bede sie starac wrzucac mirusia :D Magda wystarczą fotki :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: no dobrze Quote
Alicja Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):sayma napisał(a):żebym mieszkała troszkę bliżej to bym codziennie Amireczka fociła :roll: :D a tak mam troszku daleko :roll: :( koffana jesteś :buzi: :wink: ale bede sie starac wrzucac mirusia :D Magda wystarczą fotki :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: no dobrze no to czekam :wink: :lol: :lol: :lol: A jakbyś chciała ć Amirka to kieruj w stronę Rybnika , chętnie przechwycę :wink: / Quote
Magda-Amir Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Amirek raz ! :lol: : łap Ala :wink: :lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Magda&Amir napisał(a):Amirek raz ! :lol: : łap Ala :wink: :lol: 8) mam , trzymam :lol: Dziękuję nie oddam :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Magda-Amir Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a): 8) mam , trzymam :lol: Dziękuję nie oddam :wink: :lol: :lol: :lol: tylkom uwazaj on ruchliwy bardzo jest i utrzymac go to sztuka :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a): 8) mam , trzymam :lol: Dziękuję nie oddam :wink: :lol: :lol: :lol: tylkom uwazaj on ruchliwy bardzo jest i utrzymac go to sztuka :lol: :lol:nie bój żaby :wink: .... mam wprawę 8) :lol: Quote
Magda-Amir Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 daga10011 napisał(a):ale boska mina :lol: :lol: :lol: tak właśnie wygląda 'amir myslacy' :lol: jesztem zmeczony i dobranoc :fadein: Quote
Magda-Amir Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 czyli w takim razie myslał o jedzieniu :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Magda&Amir napisał(a):daga10011 napisał(a):ale boska mina :lol: :lol: :lol: tak właśnie wygląda 'amir myslacy' :lol: jesztem zmeczony i dobranoc :fadein: jaki Kochany :lilangel: Quote
Magda-Amir Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 no własnie mial byc ale mi serwer nie dziala :roll: :wink: sproboje moozee poootem :wink: 8) Quote
Magda-Amir Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Amiruś czffartkowy :lol: a kuku :D : Quote
Recommended Posts