Magda-Amir Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 śliczne są :D a ja swoje ze szkła tez robie recznie :D a z gliny też akieś mam chyba ale nie kolorowe :wink: a plastelinka, mniam mniam :lol: :lol: Quote
sayma Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 suuper a ztym makaronem to ktoś miał pomysł jaaaaaa :klacz: :klacz: :klacz: a pyzulec gliniany jest słoooodziutki Magda i znowu sie nie będę mogła aniołków doczekać :evil: :D mam nadzieję, że szybko dorwiesz ten aparacik :roll: :D a teraz czekamy na Amirka :evil: :evil: :evilbat: Quote
sayma Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):To jest makaronik : rurka , kokardka , wykałaczka owoc dzikiej róży pestka z dyni makaroniki 2 z zakrętem :wink: i sklejane silikonem a ten z glinki ręcznie , miałam jeszcze gdzies/ w lodówce / z plasteliny , robione przez Kube były boskie , ale chyba ktoś zeżarł bo zniknęły :o A szklany to sklepowy 8) to te z makaronu i gliny Kuba robił ? :o :o :o zdolnego masz syna :P :D Quote
Alicja Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 No nie z gliny to razem , makaron ja na wzór kupionego od dziewczyn z kółka plast, a kuba robi mnóstwo z modeliny i plasteiny i :-? drucików :-? Quote
Magda-Amir Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 postaram sie jak najszybciej zrobic :wink: :D no dobrze dobrze to teraz mój falelek :lol: amir z moja siostra: amiz ze mną :roll: i amir niecenzuralny :oops: :lol: Quote
Magda-Amir Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No nie z gliny to razem , makaron ja na wzór kupionego od dziewczyn z kółka plast, a kuba robi mnóstwo z modeliny i plasteiny i :-? drucików :-? Ala nie lubisz drucików ? :lol: mój tata zaś zamiast aniołków robi świeczniki i inne pierdoly z metalu :wink: Quote
sayma Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No nie z gliny to razem , makaron ja na wzór kupionego od dziewczyn z kółka plast, a kuba robi mnóstwo z modeliny i plasteiny i :-? drucików :-? Ala nie lubisz drucików ? :lol: mój tata zaś zamiast aniołków robi świeczniki i inne p****** z metalu :wink: qrde wszyscy tacy uzdolnieni tylko ja beztlentna jakaś :roll: :evil: Magda suuuper foteczki :angel: :angel: ale Amirek ma tutaj słodziakowa mineczkę :loveu: Model i Modelina pierwsza klasa :angel: Ile jest różnicy między Toba a siostra?? Quote
Alicja Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 nie nie nie o to chodzi tylko kurcze te druciki mi jakoś tak dziwnie tam wyglądały :lol: Amirek ma cudniasty ogonek / mój Harley miał cięty / Quote
Magda-Amir Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 ja też uwielbiam ten jego 'świnski' :lol: ogonek qrde wszyscy tacy uzdolnieni tylko ja beztlentna jakaś Sayma nie prawda, bo Ty robisz przecudne zdjecia w makro :angel: :angel: i na pewno masz jeszcze wiele ukrytych albo odkrytych talentów :D Quote
sayma Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Magda&Amir napisał(a):ja też uwielbiam ten jego 'świnski' :lol: ogonek qrde wszyscy tacy uzdolnieni tylko ja beztlentna jakaś Sayma nie prawda, bo Ty robisz przecudne zdjecia w makro :angel: :angel: i na pewno masz jeszcze wiele ukrytych albo odkrytych talentów :D makro to sie dopiero ucze ale gdzie mi w porównaniu do makro, które oglądam np. na onephoto :roll: :D a talentów to mi naprade brak :roll: :D taki urok ihihihihih Quote
Magda-Amir Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 wiesz do zdjec trzeba miec jakis talent jakby nie bylo :wink: a trening czyni mistrza :D aaa i nie doczytałam, miedzy mna a siostra sa 3 lata roznicy :roll: :roll: Quote
sayma Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Magda&Amir napisał(a):wiesz do zdjec trzeba miec jakis talent jakby nie bylo :wink: a trening czyni mistrza :D aaa i nie doczytałam, miedzy mna a siostra sa 3 lata roznicy :roll: :roll: ihihih i dlatego zawzięcie trenuję raz na miesiąc :wink: :D 3 latka to akurat :D miedzy mna a siostra jest 5 lat i w pewnym okresie życia ta różnica bardzo przeszkadzała :evilbat: :D Quote
Magda-Amir Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 no nam to dalej przeszkadza :evilbat: niestety ale mam siotre jeszcze starsza tez o 3 lata i dogadujemy sie super extra :D :angel: Quote
sayma Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 nowy dizonek i będą nowe foteczki Amirka :angel: :angel: ja juz wstawiłam tam gdzie obiecałam a teraz czekam na królewicza fotteczki i jego Pańci oczywiście :angel: :angel: Quote
Justa Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Oj i fotek nowych tyle a ja nie zauważyłam :o Amirek piękny !!! i pańcie Amirka piękne !!! Mmmm... :angel: Quote
sayma Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Justa napisał(a):Oj i fotek nowych tyle a ja nie zauważyłam :o Amirek piękny !!! i pańcie Amirka piękne !!! Mmmm... :angel: Justa ale strasznie mało foteczek chyba??? jak myslisz?? :evilbat: :D Quote
Magda-Amir Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 no nie :evilbat: tyle fotek i jeszcze malo sempom ? :evilbat: Quote
sayma Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Magda&Amir napisał(a):no nie :evilbat: tyle fotek i jeszcze malo sempom ? :evilbat: ja jestem sep nad sępy i mi zawsze mało :evilbat: 8) tym bardziej, ze jutro wyjeżdżam i muszę na ogoniastego kofffanego sie napatrzeć :angel: Quote
Magda-Amir Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 Sayma no to zebys o nas pamietała to dziś wstawie mirka dla sempow :evilbat: :lol: Quote
sayma Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Magda&Amir napisał(a):Sayma no to zebys o nas pamietała to dziś wstawie mirka dla sempow :evilbat: :lol: :angel: :angel: :buzi: Quote
Magda-Amir Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 Sayma :buzi: cobys szybko wrocila :D wlasnie poszczekujemy sobie : co chcesz ? czyż nie wygladam sexi w tym wdzianku ? 8) Quote
Alicja Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 hi hi a majtusie boxerki to gdzie Amiruś zgubił :roll: :lol: Quote
Magda-Amir Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):hi hi a majtusie boxerki to gdzie Amiruś zgubił :roll: :lol: na ogonek nie wlazły :roll: :lol: Quote
Alicja Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):hi hi a majtusie boxerki to gdzie Amiruś zgubił :roll: :lol: na ogonek nie wlazły :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts