Magda-Amir Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 ehh bo ja zapracowana dziewczyna jestem niestety :roll: :lol: ale już sie poprawiamy: piekny mirosław :lol: : a tu z dedykacją dla Saymy dwa aniołki (a jeden jest w nasze makro :wink: ) i cieszymy się że ktoś nas doglada czasem :angel: Quote
sayma Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Magda&Amir napisał(a):ehh bo ja zapracowana dziewczyna jestem niestety :roll: :lol: ale już sie poprawiamy: piekny mirosław :lol: : a tu z dedykacją dla Saymy dwa aniołki (a jeden jest w nasze makro :wink: ) i cieszymy się że ktoś nas doglada czasem :angel: Ja wiem, że sie powtarzam ale jestes KOFFANA :buzi: :buzi: Aniołeczki cuuudowne, zaraz wysyłam linka do koleżanki która kolekcjonuje jamiołki :D :D :D A Amirusia prosze wycałować w to piekne pomarszczone czółko i w fafelki przesłodkie :D A w najblizszyma czasie jeszzce jakąś wystawę planujesz?? Quote
Magda-Amir Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 dziekuje Sayma :buzi: i Amiek tez wycałowany :D a wystawa może jeszcze bedzie niedługo tam gdzie chodze na zajecia bo coś tam planujemy ale to jeszcze nei pewne :wink: Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Portreciki CUDO / janiołki tez :wink: / :angel: Quote
Magda-Amir Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 :D :D jeden Amirek na niedzielny wieczor :D Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Magda&Amir napisał(a)::D :D jeden Amirek na niedzielny wieczor :D a na poniedziałek będzie :wink: Quote
sayma Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Magda&Amir napisał(a)::D :D jeden Amirek na niedzielny wieczor :D ja co prawda amirka podziwiam nie w niedziele ale w poniedziałek :oops: :wink: ale i tak pytam grzecznie :evilbat: :wink: DLACZEGO TYLKO JEDEN :evil: :evil: :evil: Quote
Magda-Amir Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 no to na poniedziałek Miruś tez sie pojawi :D dajemy łapećke :D i śłodko śpimy :lol: taaki jestem zmeczony Quote
Alicja Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Magda&Amir napisał(a):no to na poniedziałek Miruś tez sie pojawi :D dajemy łapećke :D i śłodko śpimy :lol: taaki jestem zmeczony oj słodziak koffany :calus: Quote
dbsst Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 jednak nie ma jak boksie to sa naj piesowate :D lece do swojej boksi bo jakos tesknota mnie ogarnela Quote
Magda-Amir Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 no wiadomo dbsst :D boksio to boksio w koncu 8) a Ty leć do Szpilki i uzupełnij galerie :evilbat: wieczorna mordeczka :wink: Quote
sayma Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 piękna ta mordeczka cuuudowna i kochana Magda Ty to masz sposoby dawkowania przyjemnosci po jednej foteczce :evil: :wink: :D my chcemy duuzo żebym sie mogła nacieszyc Amiruskiem kooochanym :D :D ( a tak po cichutku skromnie spytam czy jamiołeczki jeszzce jakieś są?) Quote
Magda-Amir Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 hehe Sayma ja tak dawkuje bo jak wlepie wszystkie to potem nie bedzie co powidziac i nikt nas nie odwiedzi :lol: a z resztą to i tak jak narazie nowych fotek wystarczjąco 8) moze dziś sie jeszcze cos pojawi new :wink: Quote
Alicja Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 hi hi a ja przeczytałam drobny druczek i zachodzę o głowę po co Saymie jemioła :lol: :lol: :lol: / trza było doczytać po raz 2 :wink: / A Amirek najboksiowatszy boksik koffany :wink: Quote
sayma Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):hi hi a ja przeczytałam drobny druczek i zachodzę o głowę po co Saymie jemioła :lol: :lol: :lol: / trza było doczytać po raz 2 :wink: / A Amirek najboksiowatszy boksik koffany :wink: ihihihihih jemioła coby się pod nia buziakować :calus: :wink: z resztą to i tak jak narazie nowych fotek wystarczjąco :evil: :wallbash: wystarczająco??? Może na jedna minutke to wystarczy a co z reszta dnia?????? Quote
Alicja Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):hi hi a ja przeczytałam drobny druczek i zachodzę o głowę po co Saymie jemioła :lol: :lol: :lol: / trza było doczytać po raz 2 :wink: / A Amirek najboksiowatszy boksik koffany :wink: ihihihihih jemioła coby się pod nia buziakować :calus: :wink: z resztą to i tak jak narazie nowych fotek wystarczjąco :evil: :wallbash: wystarczająco??? Może na jedna minutke to wystarczy a co z reszta dnia?????? a to już bez jemioły sie nie da buziakować :roll: a janiołka też mam / nawet 3 / tylko Kuba musi ufocić :wink: no i zgadzam się 1 Amirek dziennie , toż to niedosyt... :-? Quote
sayma Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):hi hi a ja przeczytałam drobny druczek i zachodzę o głowę po co Saymie jemioła :lol: :lol: :lol: / trza było doczytać po raz 2 :wink: / A Amirek najboksiowatszy boksik koffany :wink: ihihihihih jemioła coby się pod nia buziakować :calus: :wink: z resztą to i tak jak narazie nowych fotek wystarczjąco :evil: :wallbash: wystarczająco??? Może na jedna minutke to wystarczy a co z reszta dnia?????? a to już bez jemioły sie nie da buziakować :roll: a janiołka też mam / nawet 3 / tylko Kuba musi ufocić :wink: no i zgadzam się 1 Amirek dziennie , toż to niedosyt... :-? hahabez jemiołki to sie wstydam :oops: :wink: :D MAGDA MY CHCEMY DUUUUUUUUUUUUŻŻŻŻŻŻOOOOO FOT!!!!!!!!!!' Ala jakie masz jamiołki?? :angel: :angel: :angel: Quote
Alicja Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):hi hi a ja przeczytałam drobny druczek i zachodzę o głowę po co Saymie jemioła :lol: :lol: :lol: / trza było doczytać po raz 2 :wink: / A Amirek najboksiowatszy boksik koffany :wink: ihihihihih jemioła coby się pod nia buziakować :calus: :wink: z resztą to i tak jak narazie nowych fotek wystarczjąco :evil: :wallbash: wystarczająco??? Może na jedna minutke to wystarczy a co z reszta dnia?????? a to już bez jemioły sie nie da buziakować :roll: a janiołka też mam / nawet 3 / tylko Kuba musi ufocić :wink: no i zgadzam się 1 Amirek dziennie , toż to niedosyt... :-? hahabez jemiołki to sie wstydam :oops: :wink: :D MAGDA MY CHCEMY DUUUUUUUUUUUUŻŻŻŻŻŻOOOOO FOT!!!!!!!!!!' Ala jakie masz jamiołki?? :angel: :angel: :angel:szklane , makaronowe i z glinki 8) FOTY FOTY FOTTTYYYYYYYYYYYY Quote
sayma Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):hi hi a ja przeczytałam drobny druczek i zachodzę o głowę po co Saymie jemioła :lol: :lol: :lol: / trza było doczytać po raz 2 :wink: / A Amirek najboksiowatszy boksik koffany :wink: ihihihihih jemioła coby się pod nia buziakować :calus: :wink: z resztą to i tak jak narazie nowych fotek wystarczjąco :evil: :wallbash: wystarczająco??? Może na jedna minutke to wystarczy a co z reszta dnia?????? a to już bez jemioły sie nie da buziakować :roll: a janiołka też mam / nawet 3 / tylko Kuba musi ufocić :wink: no i zgadzam się 1 Amirek dziennie , toż to niedosyt... :-? hahabez jemiołki to sie wstydam :oops: :wink: :D MAGDA MY CHCEMY DUUUUUUUUUUUUŻŻŻŻŻŻOOOOO FOT!!!!!!!!!!' Ala jakie masz jamiołki?? :angel: :angel: :angel:szklane , makaronowe i z glinki 8) FOTY FOTY FOTTTYYYYYYYYYYYY no to musisz szybciuuutko foteczki im porobić!!!! Ciekawi mnie bardzo ten z makaronu?? :roll: :D :D Quote
Magda-Amir Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 a ja odebrałam już swoje wytraże z pracowni :angel: i mam znow jednego noewgo aniołeczka :wink: wiec jak tylko dorwe jakiś aparacik to go sfoce :lol: i też jestem ciekawa jak wygląda ten makaronowy :D Quote
Magda-Amir Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Janiołki Domowe 8) :wink: ale super te makaronowe :angel: :D pomysłowe nie powiem :wink: a ten z gliny jest recznie robiony ? Quote
Alicja Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 To jest makaronik : rurka , kokardka , wykałaczka owoc dzikiej róży pestka z dyni makaroniki 2 z zakrętem :wink: i sklejane silikonem a ten z glinki ręcznie , miałam jeszcze gdzies/ w lodówce / z plasteliny , robione przez Kube były boskie , ale chyba ktoś zeżarł bo zniknęły :o A szklany to sklepowy 8) Quote
Recommended Posts