Alicja Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Jest czwartkowy Amirek :angel: słodziak Teraz mogę spokojnie iść spać :wink: /moje dogo pełza nie mówiąc już o image :evil: / Quote
Magda-Amir Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Jest czwartkowy Amirek :angel: słodziak Teraz mogę spokojnie iść spać :wink: /moje dogo pełza nie mówiąc już o image :evil: / a mnie działa tak nawet nawet znośnie. nie moge narzekac :wink: ale nie denerwuj sie Ala bo złość pieności szkodzi :wink: 8) Quote
paula_!99o Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Magda&Amir napisał(a): tak właśnie wygląda 'amir myslacy' :lol: jesztem zmeczony i dobranoc :fadein: o jejku jak pięknie :D dobranoc ;) ;) Quote
asiunia Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Hej!! Wiecej wiecej wiecej!Szczegolnie pieknego ogonka 8) Quote
Magda-Amir Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 no cóż piątkowego nie było :roll: ale za to sobotni Amirek wita :D Quote
Justa Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Mmmmm :angel: :angel: :angel: A mozie jakieś jesienne fotki w terenie? :D 8) Quote
Magda-Amir Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 Justa napisał(a):Mmmmm :angel: :angel: :angel: A mozie jakieś jesienne fotki w terenie? :D 8) noo zobaczy sie bo najpierw musze dorwac aparat :roll: :wink: bo aktualnie nie jestem w posiadaniu takowego :-? :D Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Sobotni Amirek całuśny :wink: Masz debecik na piątkowego 8) Quote
Magda-Amir Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Sobotni Amirek całuśny :wink: Masz debecik na piątkowego 8) w takim razie jeszcze jedna mordeczka w sobotke :lol: :D 'masz co do jedzienia :puppydog: ' Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Sobotni Amirek całuśny :wink: Masz debecik na piątkowego 8) w takim razie jeszcze jedna mordeczka w sobotke :lol: :D 'masz co do jedzienia :puppydog: ' czy mogę wycałować po faflach 8) :calus: Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Magda&Amir napisał(a):pytanie 8) no baaa :lol:wirtualnie wycałowałam :calus: a ty popraw realnie 8) Quote
Magda-Amir Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):pytanie 8) no baaa :lol:wirtualnie wycałowałam :calus: a ty popraw realnie 8) mówisz masz 8) :lol: Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):pytanie 8) no baaa :lol:wirtualnie wycałowałam :calus: a ty popraw realnie 8) mówisz masz 8) :lol: a ja go i tak kiedyś wycmokam w realu 8) Quote
Magda-Amir Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):pytanie 8) no baaa :lol:wirtualnie wycałowałam :calus: a ty popraw realnie 8) mówisz masz 8) :lol: a ja go i tak kiedyś wycmokam w realu 8) no miejmy nadzieje ze tak bedzie 8) Amirek sie bardzo ucieszy :D Quote
bona_46 Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 :angel: :angel: :angel: cudo nie pies! po prostu slodkie cudo :laola: Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 hmmm jakby to napisać :-? masz braki w galerii :lol: Quote
Magda-Amir Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 e tam od razu ze braki :roll: :lol: potem wrzuce jakas fote bo teraz musze iść zadanie zrobić :P :wink: Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Magda&Amir napisał(a):e tam od razu ze braki :roll: :lol: potem wrzuce jakas fote bo teraz musze iść zadanie zrobić :P :wink:a może zrobić w szkole wczesniej obchody DEN i jeszcze kiedyś był Dzień Wojska Polskiego 12 X :lol: Quote
Magda-Amir Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):e tam od razu ze braki :roll: :lol: potem wrzuce jakas fote bo teraz musze iść zadanie zrobić :P :wink:a może zrobić w szkole wczesniej obchody DEN i jeszcze kiedyś był Dzień Wojska Polskiego 12 X :lol: Dzien Wojska Polskiego ? :o :lol: jak nie szło sie wtedy do szkoły to też może być dla mnie :D 8) Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):e tam od razu ze braki :roll: :lol: potem wrzuce jakas fote bo teraz musze iść zadanie zrobić :P :wink:a może zrobić w szkole wczesniej obchody DEN i jeszcze kiedyś był Dzień Wojska Polskiego 12 X :lol: Dzien Wojska Polskiego ? :o :lol: jak nie szło sie wtedy do szkoły to też może być dla mnie :D 8)lekcje skrócone , akademie , wycieczki pod pomniki itp Fajnie było , a że za 2 dni był Dzień Nauczyciela / tak sie to kiedyś nazywało a nie Dzień Edukacji Narodowej :-? / to jakoś tak światecznie było 8) :lol: Quote
Magda-Amir Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):e tam od razu ze braki :roll: :lol: potem wrzuce jakas fote bo teraz musze iść zadanie zrobić :P :wink:a może zrobić w szkole wczesniej obchody DEN i jeszcze kiedyś był Dzień Wojska Polskiego 12 X :lol: Dzien Wojska Polskiego ? :o :lol: jak nie szło sie wtedy do szkoły to też może być dla mnie :D 8)lekcje skrócone , akademie , wycieczki pod pomniki itp Fajnie było , a że za 2 dni był Dzień Nauczyciela / tak sie to kiedyś nazywało a nie Dzień Edukacji Narodowej :-? / to jakoś tak światecznie było 8) :lol: Ala my i tak mowimy na DEN dzien nauczyciela :wink: ale hmmm... chodzenie pod pomniki było ciekawe ? :lol: Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):e tam od razu ze braki :roll: :lol: potem wrzuce jakas fote bo teraz musze iść zadanie zrobić :P :wink:a może zrobić w szkole wczesniej obchody DEN i jeszcze kiedyś był Dzień Wojska Polskiego 12 X :lol: Dzien Wojska Polskiego ? :o :lol: jak nie szło sie wtedy do szkoły to też może być dla mnie :D 8)lekcje skrócone , akademie , wycieczki pod pomniki itp Fajnie było , a że za 2 dni był Dzień Nauczyciela / tak sie to kiedyś nazywało a nie Dzień Edukacji Narodowej :-? / to jakoś tak światecznie było 8) :lol: Ala my i tak mowimy na DEN dzien nauczyciela :wink: ale hmmm... chodzenie pod pomniki było ciekawe ? :lol: toż to była najlepsza rozrywka 8) zawsze się można było urwać w odpowiednim momencie :wink: Quote
Recommended Posts