Malwi Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 nie zdążyłam zdjęć Evce zrobić , .. EVA JUŻ W NOWYM DOMU! została tylko Lena .... a ja nie mam kiedy do schroniska zawitać :placz::placz::placz: Quote
Akrum Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 O... Eva poszła do domku? Ale, ale gdzie, do dobrego domku? Tak prosto ze schroniska ktoś ją wziąl czy z ogloszeń? Ślicznie, Kala w domku, Eva mam nadzieję, że też w cudownym domku i teraz tylko czekamy na zdjęcia Leny i ruszę z ogłoszeniami :) Quote
Malwi Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 nie mam pojęcia ... dostałam tylko info ze adoptowana, wiec pewnie adopcja schroniskowa. Quote
Akrum Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Kurcze...to nie wiadomo jak trafiła...mam nadzieję że dobrze i że nie trafiła na łańcuch. Quote
Malwi Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 na łańcuch na pewno nie - schronisko nie wydaje psów na łańcuch ;) podejrzanym ludziom też stara się nie wydawać. Quote
Akrum Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ufff.. to dobrze. choc jedno schronisko, które stara się żeby psiaki nie trafiały w złe ręce. To mnie pocieszyłaś. Mam nadzieję, że wkrótce po świętach uda Ci się dotrzeć do schroniska i pstryknac przy okazji parę fajnych fotek Lenie :) moze i do niej los się usmiechnie jak zrobię jej ogłoszenia :) Quote
Malwi Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 też mam taką nadzieję ..... :) apropos jeszcze schroniska - ostatnio nie wydali amstafa bo baba byla jakas podejrzana - kierowniczka podzwoniła i okazało się że kobieta z jakiejś meliny gdzie wódka leje sie 24 / 7 Quote
Akrum Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 to po cholere taki ktoś chce mieć psa? moze ma mu po alkohol chodzić? Quote
Akrum Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 żeby każde schronisko i przytulisko tak robiło i nie wydawało psów jak leci i na giełdzie... to już by było coś! Quote
Malwi Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 ano ... pewnie żeby pokazac jakiego to sie nie ma groźnego amstaffa ;/ Quote
Akrum Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Lena, na ciebie też przyjdzie kolej, musimy tylko poczekać, aż cioteczki znajdą chwilke czasu i zrobią ci kilka fajnych fotek do ogłoszeń :) Quote
Malwi Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Podniosę bo się zagubiła nam Lenka gdzieś w czeluściach dogo .... a piękna nadal czeka na swój wymarzony domek .... Quote
Akrum Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 a... tak nieśmiało spytam, nie mamy jej nowych zdjęć?? Quote
Malwi Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 a nie :oops: miałam plana obfotografiwać całe schronisko ... ale nie poradzę na burzę :( Quote
Akrum Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 no to cierpliwie czekam na zdjątka i nowe wieści o Lenie. Quote
Akrum Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 widzę, że wątek ździebko podupadł... wiadomo co z Lena? nadal w schronie siedzi? Quote
Malwi Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 mam! w końcu udało mi się zrobić fotki Lenie! - może nie są za specjalne, ale myślę ze do ogłoszeń wystarczą ;)) właśnie wgrywają się na serwer ;) zaraz będą :D Quote
Malwi Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 LENA - uwielbiająca się pokładać na trawce .... - na jednym ze zdjęć widać jak bardzo jest spragniona człowieka .. :( Quote
Akrum Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 jaka chudzinka... od razu mi się Kala przypomniała, też jej tak żeberka było widać... Quote
Recommended Posts