Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szukam transportu dla 1 osoby i maleńkiego pieska (Boston Terrier, ale maleńki) na niedzielę 14.02.2010 - wystawiane grupy: I, VI, VIII, IX, X. Okolice Katowic (Sosnowiec, Mysłowice, Będzin, Dąbrowa Górnicza, Jaworzno, ew. dalsze miejscowości)
Będzie to handler i pies. Ja dokładam się do kosztów paliwa.
PILNE.

Posted

[quote name='agnethka']bo pewnie jamniki jeszcze nie wiedzą o moim istnieniu :D[/QUOTE]

najwyraźniej:roll:

ehh, chyba sama zacznę kombinować takie rozety, w końcu czasu u mnie pod dostatkiem :p

Posted

[quote name='anjaga']najwyraźniej:roll:
ehh, chyba sama zacznę kombinować takie rozety, w końcu czasu u mnie pod dostatkiem :p[/QUOTE]
Jak masz tak duzo czasu, to wymyśl sposób na dojechanie do Rz. Jenis może tez dotrze, umawiacie się jakoś?

pzdr.

Posted

Hmm fajnie ...ja tez jade ze swoim rocznym Pointerem ... a co ...mozna sprobowac..xcD to jego pierwsza miedzynarodowa wystawa oraz pierwsza w hali xD..bedzie ktos moze z POINTERKIEM...????

Posted

[quote name='Pointer11']Hmm fajnie ...ja tez jade ze swoim rocznym Pointerem ... a co ...mozna sprobowac..xcD to jego pierwsza miedzynarodowa wystawa oraz pierwsza w hali xD..bedzie ktos moze z POINTERKIEM...????

Nie wiem, ale my bedziemy z seterami ;). Ten sam ring ;).

Posted

Mój Igor sam w klasie młodziezy, nie ma suki młodzieżówki więc jest szansa na NJwR, choć to dzidzia jeszcze, ma dopiero 9 miechów. Rozety moje będą od fundatorów dla ctr'ów, pekińczyków oraz ode mnie dla pudli dużych b=b=c plus puchary.