Zuza i Noddy Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 My też już zgłoszeni i opłaceni ;) Quote
Kisses Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 madika napisał(a):czyzbyscie planowali cos z ta rasa? :cool3: super :) do tej pory mamy tylko dobre doswiadczenia z cairnami :) Miejmy nadzieje, że po spotkaniu z Simbą tak zostanie :D Galeria mi się wasza nie otwiera... Quote
Asiaczek Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):My też już zgłoszeni i opłaceni ;) Ja się z tego bardzo cieszę:) Pzdr. Quote
psiulka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Czy ktoś z wystawców chciałby i mógłby użyczyć mi swojego psa do konkursu Młody Prezenter na niedzielę? ;) Będę baaaardzo wdzięczna! Quote
Moniek193 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 To ja się przyłączam do pytania psiulki, tyle, że ja szukam jeszcze i na sobotę i na niedzielę. Na razie muszę się chociaż wstępnie na kogoś zgłosić, a termin upływa w niedzielę.. Proszę poratujcie mnie jakoś :) Quote
mimi_91 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 właśnie wysłałam zgłoszenie;) pieniądze za zgłoszenie chcę przelać im na konto przez internet, jednak nawet jak dzisiaj je wyślę to zaksięgowane będą dopiero w poniedziałek. Czy mimo to będę płaciła jako pierwszy termin?? Czy też muszę jakoś im zapłacić do niedzieli żeby obowiązywał mnie 1 termin?? Quote
mimi_91 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 właśnie wysłałam zgłoszenie;) pieniądze za zgłoszenie chcę przelać im na konto przez internet, jednak nawet jak dzisiaj je wyślę to zaksięgowane będą dopiero w poniedziałek. Czy mimo to będę płaciła jako pierwszy termin?? Czy też muszę jakoś im zapłacić do niedzieli żeby obowiązywał mnie 1 termin?? Quote
Saga200 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Moniek193']Na razie muszę się chociaż wstępnie na kogoś zgłosić, a termin upływa w niedzielę.. A gdzie się zgłasza na młodego prezentera? Nie widziałam żadnych formularzy... Quote
Moniek193 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Saga200']A gdzie się zgłasza na młodego prezentera? Nie widziałam żadnych formularzy... Piszesz maila (na wystawa@zkwp.rzeszow.pl ) pisząc dzień w jakim chcesz wystąpić pod nim swoje dane i dane psa z którym występujesz i pod tym ew. drugi dzień i to samo :) Quote
IrishDevils Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Saga200 napisał(a):A gdzie się zgłasza na młodego prezentera? Nie widziałam żadnych formularzy... No właśnie... jak zgłaszaliscie? Quote
madika Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Kisses napisał(a):Miejmy nadzieje, że po spotkaniu z Simbą tak zostanie :D Galeria mi się wasza nie otwiera... mialam jeszcze do starej dogo link :roll: powinno juz dzialac. Quote
Kasienkaa214 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Moniek193']To ja się przyłączam do pytania psiulki, tyle, że ja szukam jeszcze i na sobotę i na niedzielę. Na razie muszę się chociaż wstępnie na kogoś zgłosić, a termin upływa w niedzielę.. Proszę poratujcie mnie jakoś :) Ja moge Ci dane swojego pieska podać żebyś się wstepnie zapisała ;) Na MP tez bym pozyczyła, ale w Rzeszowie będzie to dopiero jego 2 występ więc odradzam :lol: Quote
Moniek193 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Kasienkaa214 napisał(a):Ja moge Ci dane swojego pieska podać żebyś się wstepnie zapisała ;) Na MP tez bym pozyczyła, ale w Rzeszowie będzie to dopiero jego 2 występ więc odradzam :lol: Dzięki wielkie, ale okazało się, że można się na 1 psa na 2 dni zgłaszać i zgłosiłam się na Simbę od Kisses :loveu: W takim razie będę trzymać za Was kciuki, a może zaglądnę i na ring :) Quote
Kasienkaa214 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Moniek193 napisał(a): W takim razie będę trzymać za Was kciuki, a może zaglądnę i na ring :) Dziękujemy bardzo ;) Ja w sobote nie wiem jak z czasem, ale w niedziele na pewno zaglądne na MP więc tez kciuki trzymać bede :lol: Quote
kelpie87 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 A ten skan rodowodu jest absolutnie niezbędny? Quote
Kisses Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Chyba tak, koleżance,z tego, co mówiła, nie chciało wysłać bez skanu... Quote
madika Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 skan rodowodu konieczny, dla maluchow zdaje sie wystarczy skan metryczki (jak jeszcze nie maja rodowodu wyrobionego). natomiast nas przesuneli do klasy otwartej :angryy: wyslalam im zalaczony skan rodowodu i skan championatu w formularzu internetowym, a emailem doslalam papierek od zwyciezcy slowacji. dzisiaj dostalam maila, ze nie doszedl skan championatu i nas przesuneli do otwartej. wyslalam wiec skan championatu jeszcze raz, przez emaila, wyjasniajac wszystko - mam nadzieje, ze nas 'znow' przeniosa - tym razem tam gdzie mamy byc, tym bardziej, ze termin zgloszen mija dopiero jutro. ehh... czy ktos mial jeszcze podobna sytuacje? :( Quote
madika Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 no :( bede tam dzwonic jeszcze, niestety widze, ze dopiero we wtorek pracuja :( Quote
kelpie87 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 wysłałam bez skanu i poszło właśnie dostałam wstępne potwierdzenie Quote
Saga200 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Ok, zgłoszenie do MP wysłane, czekamy na jakąś odpowiedź czy coś... Mam nadzieję, że łapa się wygoi... :( Quote
psiulka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Chciałam zapytać czy zgłoszenia są włącznie z jutrem? Quote
Recommended Posts