Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja poczekam do stycznia, aby miec pewność co do sędziego... chociaz tego to tak do końca nigdy nie można być pewnym...[/QUOTE]
No właśnie, te zmiany sędziego w ostatniej chwili są najbardziej denerwujące.

Posted

Czy wiadomo już,kiedy będzie lista zgłoszonych psów? W tamtym roku była uzupełniana na bieżąco a teraz chyba pojawi się dopiero po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń?

Posted

AnkaW napisał(a):
Chyba po zeszłorocznych komentarzach na temat listy będziemy musieli poczekać do zakończenia przyjmowania

Dostałam na maila odpowiedź że będzie lista przed zamknięciem zgłoszeń ale nie wiem kiedy. Ja muszę i tak czekać z decyzją zgłoszenia na ostatni moment.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Dostałam na maila odpowiedź że będzie lista przed zamknięciem zgłoszeń ale nie wiem kiedy. Ja muszę i tak czekać z decyzją zgłoszenia na ostatni moment.

Dziękuję za informację,Błyskotko.

Posted

Darianna napisał(a):
myślę że po zamknięciu przyjmowania zgłoszeń ;)

A może po Walnym będzie wiadomo coś więcej?

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Czy jedzie ktoś może przez Częstochowę, Radomsko(ewentualnie Piotrków Trybunalski) i miałby miejsce dla 1 osoby, dokładam się do kosztów?
Zuza - a czy my z W-wy będziemy przejeżdżać przez Częstochowę/Radomsko? Bo jakby co to mamy wolne miejsce. Ale ja nie kumata, jeżeli chodzi o trasę.

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Zuza - a czy my z W-wy będziemy przejeżdżać przez Częstochowę/Radomsko? Bo jakby co to mamy wolne miejsce. Ale ja nie kumata, jeżeli chodzi o trasę.

Pzdr.
Raczej nie, chyba żebyście jakimś zygzakiem jechali :evil_lol: