Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PodajLape.pl']Witam wszystkich

Jak wrażenia?
Ja pokazywałan nasz nowiuśki nabytek Clumber Spaniela w babisiach, niestety nie udało sie nam wejść do pierwszej czwórki :( ale i tak było bardzo sympatycznie

Czy byliście też w sobotę? Jeśli tak, to na pewno Was widziałam w oba dni, spanielek przeuroczy :loveu:

Pewnie jeszcze dużo osób da zdjęcia, ale trzeba je zgrać, zmniejszyć, zlinkować, a to trochę pracy, jeśli ktoś ma ich kilkadziesiąt :)

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psiulka napisał(a):

Pewnie jeszcze dużo osób da zdjęcia, ale trzeba je zgrać, zmniejszyć, zlinkować, a to trochę pracy, jeśli ktoś ma ich kilkadziesiąt :)

hihihih np ja, tylko tyle że kilkaset :P
Na razie umieram, po Rzeszowie czuje się chora, mam nadzieje że mi szybko przejdzie i zajmę się zdjęciami ;)

Posted

[quote name='psiulka']Czy byliście też w sobotę? Jeśli tak, to na pewno Was widziałam w oba dni, spanielek przeuroczy :loveu:

Tak, byliśmy w oba dni - musieliśmy zrobić fotorelacje na PodajLape.pl.

Dziękujemy za miłe słowa pod adres em naszego Lolka

Posted

[quote name='PodajLape.pl']Witam wszystkich

Jak wrażenia?
Ja pokazywałan nasz nowiuśki nabytek Clumber Spaniela w babisiach, niestety nie udało sie nam wejść do pierwszej czwórki :( ale i tak było bardzo sympatycznie

Zrobiliśmy fotrelację z finałów - jeśli ktoś ma ochotę zapraszam do oglądania:
dzis dzień 1, jutro pojawi się relacja z niedzieli
http://www.podajlape.pl/aktualnosci/166/III-Miedzynarodowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Rzeszowie-wyniki-i-zdjecia-dzien-I-13-02-2010.php

Pozdrawiam
IwonaClumbisiek słodki był bardzo :)
a macie może zdjęcie z pudła baby bis z niedzieli?
moja dziecina była druga :)
ale nie mam ani jednej fotki

Posted

bonkreta napisał(a):
Clumbisiek słodki był bardzo :)
a macie może zdjęcie z pudła baby bis z niedzieli?
moja dziecina była druga :)
ale nie mam ani jednej fotki

dziękujemy :)
jutro na PodajLape.pl zapraszam bedzie relacja z niedzieli więc i fotka z baby :)

Posted

dancingqueen napisał(a):
Czy mogłabym wykorzystać jedno zdjęcie z Twojej galerii na moją stronkę? ;) Chodzi mi o zdjęcie z Młodego Prezentera ze spanielką...

To nie moje zdjęcia! To zdjęcia z gazety regionalnej Nowiny.

Posted

Asiaczek;
[SIZE=3 napisał(a):
OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI (debiut Ofika i debiut Zuzka na ringu baskowym) - w.o.1, Best Baby, BIS BABY4!!!

BORNANI African Elite FCI (mój podwójny wnuczek!) - w.o.2

Kanibaru FROMAJE FRAIS (debiut w PL)- w.o.1, Best PUPPY, BIS PUPPY2!!!

JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, Zwyc., BOG3!!!

KALIMERA Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, Zwyc.

FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (debiut w weteranach) - dosk.1, Best Weteran, BIS WETERANÓW1!!!!

Tak więc mielismy pudło nr 1, 2, 3 i 4!!!

Pzdr.

Asiaczku !!!! GRATULUJE :)))) idziesz jak burza :)))))

Posted

Gratuluje wszystkim - szczególnie za odwage na podróz w taką pogode :)

i oczywiscie za zwycięstwa - te wielkie i mniejsze :)

my tez sie pochwalimy :)

Slash - doskonały CWC, resCacib
Sheina - doskonała CWC

i Casy - doskonała CWC - otwarty championat :) - CACIB i Zw. Rasy :) a na koniec III BOG :)

dodatkowo moje 3 psy brały udział w junior handlingu - Blue, Slash i Sheina która bardzo ładnie pracowała ze swoja handlerka i wywalczyły dziewczyny Najlepszego Junior Handlera dnia :))))

Posted

[quote name='Musiałek']Asiaczku !!!! GRATULUJE :)))) idziesz jak burza :)))))
Dzięki, dzięki!

[quote name='Musiałek']Gratuluje wszystkim - szczególnie za odwage na podróz w taką pogode :)
i oczywiscie za zwycięstwa - te wielkie i mniejsze :)
my tez sie pochwalimy :)
Slash - doskonały CWC, resCacib
Sheina - doskonała CWC
i Casy - doskonała CWC - otwarty championat :) - CACIB i Zw. Rasy :) a na koniec III BOG :)

dodatkowo moje 3 psy brały udział w junior handlingu - Blue, Slash i Sheina która bardzo ładnie pracowała ze swoja handlerka i wywalczyły dziewczyny Najlepszego Junior Handlera dnia :))))
O, proszę! I kto tu idzie jak burza...? Brawo!!!

[quote name='Krameri']Torrabaai del Cantico - BIS II

Brawo, pozazdrościc wyniku!:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Moja fotorelacja:
SOBOTA,
NIEDZIELA
zapraszam!
edit: zezwalam na dalszą publikację pod warunkiem powiadomienia mnie, gdzie zdjęcie zostało użyte.
Cambel - zgłaszam się i informuję, że kradnę foteczki baskowe. Będa umieszczone u mnie na www + w Galerii na DGM.
Bardzo dziękuję za fotki i cieszę się, że była okazja choć króciutko porozmawiac:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Moja fotorelacja:
SOBOTA,
NIEDZIELA

zapraszam!

edit: zezwalam na dalszą publikację pod warunkiem powiadomienia mnie, gdzie zdjęcie zostało użyte.

to powiadamiam że biore CTR z soboty i niedzieli i lhasa apso z niedzieli, na swoją stronke i czernyszowe forum :cool3:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):

Masz talent do zdjęć !!! Pragnę wykorzystać foteczkę u siebie na stronie www i na facebook'u .
Dzięki :-)