psiulka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='PodajLape.pl']Witam wszystkich Jak wrażenia? Ja pokazywałan nasz nowiuśki nabytek Clumber Spaniela w babisiach, niestety nie udało sie nam wejść do pierwszej czwórki :( ale i tak było bardzo sympatycznie Czy byliście też w sobotę? Jeśli tak, to na pewno Was widziałam w oba dni, spanielek przeuroczy :loveu: Pewnie jeszcze dużo osób da zdjęcia, ale trzeba je zgrać, zmniejszyć, zlinkować, a to trochę pracy, jeśli ktoś ma ich kilkadziesiąt :) Quote
Marchewkowy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 psiulka napisał(a): Pewnie jeszcze dużo osób da zdjęcia, ale trzeba je zgrać, zmniejszyć, zlinkować, a to trochę pracy, jeśli ktoś ma ich kilkadziesiąt :) hihihih np ja, tylko tyle że kilkaset :P Na razie umieram, po Rzeszowie czuje się chora, mam nadzieje że mi szybko przejdzie i zajmę się zdjęciami ;) Quote
dancingqueen Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Aziza']Tutaj jest kolejna fotorelacja: http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/tngallery?Site=NW&Date=20100215&Category=FOTREPORTAZE&Artno=8137629&Ref=PH i filmik: http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/section?category=WIDEO&id=enF_6L3DIBk Czy mogłabym wykorzystać jedno zdjęcie z Twojej galerii na moją stronkę? ;) Chodzi mi o zdjęcie z Młodego Prezentera ze spanielką... Quote
PodajLape.pl Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='psiulka']Czy byliście też w sobotę? Jeśli tak, to na pewno Was widziałam w oba dni, spanielek przeuroczy :loveu: Pewnie jeszcze dużo osób da zdjęcia, ale trzeba je zgrać, zmniejszyć, zlinkować, a to trochę pracy, jeśli ktoś ma ich kilkadziesiąt :) Tak, byliśmy w oba dni - musieliśmy zrobić fotorelacje na PodajLape.pl. Dziękujemy za miłe słowa pod adres em naszego Lolka Quote
bonkreta Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='PodajLape.pl']Witam wszystkich Jak wrażenia? Ja pokazywałan nasz nowiuśki nabytek Clumber Spaniela w babisiach, niestety nie udało sie nam wejść do pierwszej czwórki :( ale i tak było bardzo sympatycznie Zrobiliśmy fotrelację z finałów - jeśli ktoś ma ochotę zapraszam do oglądania: dzis dzień 1, jutro pojawi się relacja z niedzieli http://www.podajlape.pl/aktualnosci/166/III-Miedzynarodowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Rzeszowie-wyniki-i-zdjecia-dzien-I-13-02-2010.php Pozdrawiam IwonaClumbisiek słodki był bardzo :) a macie może zdjęcie z pudła baby bis z niedzieli? moja dziecina była druga :) ale nie mam ani jednej fotki Quote
Dzidtka_Gl Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Nessie czyli TRUE LOVE z Czańca Nessie na ringu rasy wystawiała Natalia na BIS baby ja tu z ringu przygotowawczego już ring główny Quote
Kisses Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 http://www.kaprysrejenta.pl/images/stories/lolek3.jpg O jejku, to cudo :loveu: Przekochany kluch! Quote
PodajLape.pl Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 bonkreta napisał(a):Clumbisiek słodki był bardzo :) a macie może zdjęcie z pudła baby bis z niedzieli? moja dziecina była druga :) ale nie mam ani jednej fotki dziękujemy :) jutro na PodajLape.pl zapraszam bedzie relacja z niedzieli więc i fotka z baby :) Quote
Darianna Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Podajlape.pl - czy Wy czasem nie macie za sąsiadkę Agnieszki i jej rodezjanki - Boni? ;) I niufa w domu? ;) Quote
PodajLape.pl Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Darianna napisał(a):Podajlape.pl - czy Wy czasem nie macie za sąsiadkę Agnieszki i jej rodezjanki - Boni? ;) I niufa w domu? ;) No wszystko sie zgadza - Świat widać jest mały ;) Quote
Darianna Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 A to słyszałam od niej o Waszym łobuziaku, że agent z niego :) Pozdrówcie ją od Darii i rudzielców ;) Quote
Aziza Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 dancingqueen napisał(a):Czy mogłabym wykorzystać jedno zdjęcie z Twojej galerii na moją stronkę? ;) Chodzi mi o zdjęcie z Młodego Prezentera ze spanielką... To nie moje zdjęcia! To zdjęcia z gazety regionalnej Nowiny. Quote
jabko Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Mnóstwo moich zdjęć: Sobota: http://picasaweb.google.pl/jabkopl/RzeszowSobota Niedziela: http://picasaweb.google.pl/jabkopl/RzeszowNiedziela w Seterkowie: http://seterkowo.com/index.php?option=com_g2bridge&view=gallery&Itemid=6&g2_itemId=166421&g2_highlightId=167159 Quote
Musiałek Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Asiaczek; [SIZE=3 napisał(a):OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI (debiut Ofika i debiut Zuzka na ringu baskowym) - w.o.1, Best Baby, BIS BABY4!!! BORNANI African Elite FCI (mój podwójny wnuczek!) - w.o.2 Kanibaru FROMAJE FRAIS (debiut w PL)- w.o.1, Best PUPPY, BIS PUPPY2!!! JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, Zwyc., BOG3!!! KALIMERA Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, Zwyc. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (debiut w weteranach) - dosk.1, Best Weteran, BIS WETERANÓW1!!!! Tak więc mielismy pudło nr 1, 2, 3 i 4!!! Pzdr. Asiaczku !!!! GRATULUJE :)))) idziesz jak burza :))))) Quote
Musiałek Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Gratuluje wszystkim - szczególnie za odwage na podróz w taką pogode :) i oczywiscie za zwycięstwa - te wielkie i mniejsze :) my tez sie pochwalimy :) Slash - doskonały CWC, resCacib Sheina - doskonała CWC i Casy - doskonała CWC - otwarty championat :) - CACIB i Zw. Rasy :) a na koniec III BOG :) dodatkowo moje 3 psy brały udział w junior handlingu - Blue, Slash i Sheina która bardzo ładnie pracowała ze swoja handlerka i wywalczyły dziewczyny Najlepszego Junior Handlera dnia :)))) Quote
Asiaczek Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='Musiałek']Asiaczku !!!! GRATULUJE :)))) idziesz jak burza :))))) Dzięki, dzięki! [quote name='Musiałek']Gratuluje wszystkim - szczególnie za odwage na podróz w taką pogode :) i oczywiscie za zwycięstwa - te wielkie i mniejsze :) my tez sie pochwalimy :) Slash - doskonały CWC, resCacib Sheina - doskonała CWC i Casy - doskonała CWC - otwarty championat :) - CACIB i Zw. Rasy :) a na koniec III BOG :) dodatkowo moje 3 psy brały udział w junior handlingu - Blue, Slash i Sheina która bardzo ładnie pracowała ze swoja handlerka i wywalczyły dziewczyny Najlepszego Junior Handlera dnia :)))) O, proszę! I kto tu idzie jak burza...? Brawo!!! [quote name='Krameri']Torrabaai del Cantico - BIS II Brawo, pozazdrościc wyniku!:) Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Moja fotorelacja: SOBOTA, NIEDZIELA zapraszam! edit: zezwalam na dalszą publikację pod warunkiem powiadomienia mnie, gdzie zdjęcie zostało użyte. Quote
Asiaczek Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='Cambel&Megi']Moja fotorelacja: SOBOTA, NIEDZIELA zapraszam! edit: zezwalam na dalszą publikację pod warunkiem powiadomienia mnie, gdzie zdjęcie zostało użyte. Cambel - zgłaszam się i informuję, że kradnę foteczki baskowe. Będa umieszczone u mnie na www + w Galerii na DGM. Bardzo dziękuję za fotki i cieszę się, że była okazja choć króciutko porozmawiac:) Pzdr. Quote
Aziza Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Fotorelacja na stronie oddziału rzeszowskiego: http://www.zkwp.rzeszow.pl/zkwp/index.php?option=com_content&task=view&id=229&Itemid=67 Quote
Natula Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='Cambel&Megi']Moja fotorelacja: SOBOTA, NIEDZIELA zapraszam! edit: zezwalam na dalszą publikację pod warunkiem powiadomienia mnie, gdzie zdjęcie zostało użyte. to powiadamiam że biore CTR z soboty i niedzieli i lhasa apso z niedzieli, na swoją stronke i czernyszowe forum :cool3: Quote
piotrjan Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Cambel&Megi napisał(a):edit: zezwalam na dalszą publikację pod warunkiem powiadomienia mnie, gdzie zdjęcie zostało użyte. Masz talent do zdjęć !!! Pragnę wykorzystać foteczkę u siebie na stronie www i na facebook'u . Dzięki :-) Quote
AnkaW Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 A grzywek jak nie było tak nie ma :shake: a tak były fotografowane :cool3: Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Keniowa córka na wystawie w Rzeszowie Lokata 1 ocena WO Najlepsze Szczenie w Rasie KILA Nandao Quote
Recommended Posts