Asiaczek Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Frytela']My się pochwalimy naszymi małymi sukcesikami. Chillencja w wieku 23 msc - CWC, CACIB - ukończony Championat Polski! Psy które ja pokazywałam... Cardigan - Filofany STARDUST - Zw Mł - ukończony Młodzieżowy Championat Polski! Beagle - Gracja Simpatica PS - dosk, III/V w młodzieży. Gdyby mi na ringu w ruchu nagle nie stawała, to by staneła wyżej... menda :eviltong: Ja Ci dam sukcesiki! To piękne sukcesy!!! Gratuluję! [quote name='Dzidtka_Gl']sporo stron czy ktoś wstawiał już fotki z finałów ? szczególnie interesuje mnie niedziele w lhasa apso, w klasie baby zadebiutowała TRUE LOVE z Czańca która oprócz I WO , BOB baby wywalczyła BEST IN SHOW Baby IV :) a w młodzieży Zw.Mł. BOB Junior dla AMERICAN GIGOLO z Czańca, który w fianele wywalczył jeszcze BEST IN SHOW Junior II :) będę wdzięczna za fotki lub informacje gdzie są Brawo dla debiutanta! Mój debiutant na BIS BABY zajął IV lokatę i jestem z niego b.dumna! Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Dzidtka_Gl']sporo stron czy ktoś wstawiał już fotki z finałów ? szczególnie interesuje mnie niedziele w lhasa apso, w klasie baby zadebiutowała TRUE LOVE z Czańca która oprócz I WO , BOB baby wywalczyła BEST IN SHOW Baby IV :) a w młodzieży Zw.Mł. BOB Junior dla AMERICAN GIGOLO z Czańca, który w fianele wywalczył jeszcze BEST IN SHOW Junior II :) będę wdzięczna za fotki lub informacje gdzie są Gratulacje super wyników. Dzidziusia w akcji widziałam tam koło 17 ringu, jest przecudna po prostu, już się w niej zakochałam :loveu: Quote
Dzidtka_Gl Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 stać stała cudnie, troche zastrajkowała w ruchu ale wyszło uroczo :) Quote
Natula Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Dzidtka_Gl napisał(a): w lhasa apso, w klasie baby zadebiutowała TRUE LOVE z Czańca która oprócz I WO , BOB baby wywalczyła BEST IN SHOW Baby IV moje dziecko malutkie :loveu: również czekamy na fotki z BISów i dziekujemy Dzidtka za wystawienie dziecka :loveu: Quote
Daga&Maks Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 ktoś wie może jakie były wyniki BOG VIII ? Quote
Saga200 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Kisses napisał(a):Nie, chyba dalmata nie było na pudle... Saga, a Wam jak poszło? Ale ogólnie czy był jakikolwiek w finałach? niekoniecznie na pudle... A nam dobrze 1 lokata z oc. bdb. Znów się jej oczu przyczepili, ale nos przegapił sędzia i bardzo dobrze :lol: Jeszcze zarzucił, że Brida zmienia tempo, a to nie moja wina, skoro na ringu (13) było tak naszczane, że Brida albo omijała szerokim łukiem albo przeskakiwała przez plamy... Na mp. 4 punkty. Quote
katik Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców. Z niecierpliwościa czekam na kolejne fotki. Quote
katik Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców. Z niecierpliwościa czekam na kolejne fotki. Quote
justus7777 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Aziza- dzięki wielkie, już zapisane :) A cavaliery ofocone mam...ale wklejać nie umiem :) Quote
justus7777 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Aziza- dzięki wielkie, już zapisane :) A cavaliery ofocone mam...ale wklejać nie umiem :) Quote
Florka_xyz Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='piotrjan']dzięki asiu !!! .... No dobra . My w sobotę : Winterfrost's exclusive - res cacib winterfrost's lander - zwycięzca młodzieży , njwr , i bis junior gratulacje!!!! Brawo :):):) Quote
Zuza i Noddy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='justus7777']Aziza- dzięki wielkie, już zapisane :) A cavaliery ofocone mam...ale wklejać nie umiem :) To ja bym poprosiła na maila zuziazl@op.pl Quote
jacoszakal Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Foto relacja z Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych 2010 Rzeszów : http://hepnar.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=33&catid=83 Quote
lilia1983 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Byłam w sobotę i niedzielę na wystawie. W sobotę niemal od początku do 15-tej, w niedzielę krócej bo do 12-tej. I powiem tak, że organizacja wystawy była taka sobie, no niby nie było najgorzej ale można to było zrobić lepiej. Po pierwsze przy wejściu powinien być wywieszony plan sędziowania z zaznaczonymi na kolorowo dniami (sobota, niedziela) i ringami widocznymi z daleka. Tak samo powinny być powieszone na każdym piętrze przy wejściu plus przydałby się rozkład budynku z wyszczególnionymi ringami i miejscami na widowni. Plan sędziowania był dopiero w środku tzn. po przekroczeniu wejścia z biletem (nie w dużym pomieszczeniu gdzie był sekretariat i sprzedaż biletów) na parterze powieszony na dwóch filarach wydrukowany na czarno i tylko na jeden dzień. Ludzie szukali tych planów na dwa dni i oczywiście nie znaleźli bo ich nie było, bo był tylko na dany dzień. Ale poza organizacją wystawa mi się podobała, pokazy agility, wyuczonego nieposłuszeństwa i zobaczyłam w końcu wilczaki czechosłowackie z bliska:) i jednego malutkiego szczeniaczka wilczaka:) Quote
PodajLape.pl Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Witam wszystkich Jak wrażenia? Ja pokazywałan nasz nowiuśki nabytek Clumber Spaniela w babisiach, niestety nie udało sie nam wejść do pierwszej czwórki :( ale i tak było bardzo sympatycznie Zrobiliśmy fotrelację z finałów - jeśli ktoś ma ochotę zapraszam do oglądania: dzis dzień 1, jutro pojawi się relacja z niedzieli http://www.podajlape.pl/aktualnosci/166/III-Miedzynarodowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Rzeszowie-wyniki-i-zdjecia-dzien-I-13-02-2010.php Pozdrawiam Iwona Quote
Dzidtka_Gl Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='PodajLape.pl']Witam wszystkich Jak wrażenia? Ja pokazywałan nasz nowiuśki nabytek Clumber Spaniela w babisiach, niestety nie udało sie nam wejść do pierwszej czwórki :( ale i tak było bardzo sympatycznie Zrobiliśmy fotrelację z finałów - jeśli ktoś ma ochotę zapraszam do oglądania: dzis dzień 1, jutro pojawi się relacja z niedzieli http://www.podajlape.pl/aktualnosci/166/III-Miedzynarodowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Rzeszowie-wyniki-i-zdjecia-dzien-I-13-02-2010.php Pozdrawiam Iwona no to już nie mogę doczekać się niedzielnych fotek :) Quote
McDzik Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='PodajLape.pl']Witam wszystkich Jak wrażenia? Ja pokazywałan nasz nowiuśki nabytek Clumber Spaniela w babisiach, niestety nie udało sie nam wejść do pierwszej czwórki :( ale i tak było bardzo sympatycznie Zrobiliśmy fotrelację z finałów - jeśli ktoś ma ochotę zapraszam do oglądania: dzis dzień 1, jutro pojawi się relacja z niedzieli http://www.podajlape.pl/aktualnosci/166/III-Miedzynarodowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Rzeszowie-wyniki-i-zdjecia-dzien-I-13-02-2010.php Pozdrawiam Iwona Fajne są relacje z podajlape.pl zawsze je lubiałam :) A fotografowaliście moze wybory bog poza pudłem, jeszcze z ringu? Szukam zdjęć z wyborów BOG 9, pokazał się tam moj spanielek tybetanski (widoczny w bannerku). Quote
Aziza Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Tutaj jest kolejna fotorelacja: http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/tngallery?Site=NW&Date=20100215&Category=FOTREPORTAZE&Artno=8137629&Ref=PH i filmik: http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/section?category=WIDEO&id=enF_6L3DIBk Quote
Zuza i Noddy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='PodajLape.pl']Witam wszystkich Jak wrażenia? Ja pokazywałan nasz nowiuśki nabytek Clumber Spaniela w babisiach, niestety nie udało sie nam wejść do pierwszej czwórki :( ale i tak było bardzo sympatycznie Zrobiliśmy fotrelację z finałów - jeśli ktoś ma ochotę zapraszam do oglądania: dzis dzień 1, jutro pojawi się relacja z niedzieli http://www.podajlape.pl/aktualnosci/166/III-Miedzynarodowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Rzeszowie-wyniki-i-zdjecia-dzien-I-13-02-2010.php Pozdrawiam Iwona Macie te fotki w większym rozmiarze? Quote
piotrjan Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Florka_xyz napisał(a):gratulacje!!!! Brawo :):):) Dzięki Florka !!! Quote
PodajLape.pl Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Poza pudłem niestety mamy bardzo mało :oops: i niestety nie z Bogów... Przykro mi A jeśliktoś potrzebuje większy rozmiar prosze pisać na redakcja@podajlape.pl - może coś sie znajdzie :) Quote
Marchewkowy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Gratulacje dla wszystkich, ma ktoś może fotki z MP z niedzieli? Quote
McDzik Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='PodajLape.pl']Poza pudłem niestety mamy bardzo mało :oops: i niestety nie z Bogów... Przykro mi No nic, szkoda, dziękuje za odpowiedź :) gdyby ktoś miał fotki mojego st z finałów to bardzo proszę na maila magda321123@interia.pl wystawiał go młody prezenter Mateusz Legieta Quote
Frytela Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja Ci dam sukcesiki! To piękne sukcesy!!! Gratuluję! Mówię sukcesiki, bo mam nadzieje że będzie tylko lepiej ;) ;) Quote
Recommended Posts