Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Frytela']My się pochwalimy naszymi małymi sukcesikami.
Chillencja w wieku 23 msc - CWC, CACIB - ukończony Championat Polski!
Psy które ja pokazywałam...
Cardigan - Filofany STARDUST - Zw Mł - ukończony Młodzieżowy Championat Polski!
Beagle - Gracja Simpatica PS - dosk, III/V w młodzieży. Gdyby mi na ringu w ruchu nagle nie stawała, to by staneła wyżej... menda :eviltong:
Ja Ci dam sukcesiki! To piękne sukcesy!!!
Gratuluję!

[quote name='Dzidtka_Gl']sporo stron czy ktoś wstawiał już fotki z finałów ? szczególnie interesuje mnie niedziele
w lhasa apso, w klasie baby zadebiutowała TRUE LOVE z Czańca która oprócz I WO , BOB baby wywalczyła BEST IN SHOW Baby IV :) a w młodzieży Zw.Mł. BOB Junior dla AMERICAN GIGOLO z Czańca, który w fianele wywalczył jeszcze BEST IN SHOW Junior II :)
będę wdzięczna za fotki lub informacje gdzie są
Brawo dla debiutanta!
Mój debiutant na BIS BABY zajął IV lokatę i jestem z niego b.dumna!

Pzdr.

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dzidtka_Gl']sporo stron czy ktoś wstawiał już fotki z finałów ? szczególnie interesuje mnie niedziele
w lhasa apso, w klasie baby zadebiutowała TRUE LOVE z Czańca która oprócz I WO , BOB baby wywalczyła BEST IN SHOW Baby IV :) a w młodzieży Zw.Mł. BOB Junior dla AMERICAN GIGOLO z Czańca, który w fianele wywalczył jeszcze BEST IN SHOW Junior II :)
będę wdzięczna za fotki lub informacje gdzie są
Gratulacje super wyników.
Dzidziusia w akcji widziałam tam koło 17 ringu, jest przecudna po prostu, już się w niej zakochałam :loveu:

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
w lhasa apso, w klasie baby zadebiutowała TRUE LOVE z Czańca która oprócz I WO , BOB baby wywalczyła BEST IN SHOW Baby IV

moje dziecko malutkie :loveu: również czekamy na fotki z BISów i dziekujemy Dzidtka za wystawienie dziecka :loveu:

Posted

Kisses napisał(a):
Nie, chyba dalmata nie było na pudle...

Saga, a Wam jak poszło?

Ale ogólnie czy był jakikolwiek w finałach? niekoniecznie na pudle...

A nam dobrze 1 lokata z oc. bdb. Znów się jej oczu przyczepili, ale nos przegapił sędzia i bardzo dobrze :lol:
Jeszcze zarzucił, że Brida zmienia tempo, a to nie moja wina, skoro na ringu (13) było tak naszczane, że Brida albo omijała szerokim łukiem albo przeskakiwała przez plamy... Na mp. 4 punkty.

Posted

[quote name='piotrjan']dzięki asiu !!!

.... No dobra . My w sobotę :

Winterfrost's exclusive - res cacib

winterfrost's lander - zwycięzca młodzieży , njwr , i bis junior

gratulacje!!!! Brawo :):):)

Posted

Byłam w sobotę i niedzielę na wystawie. W sobotę niemal od początku do 15-tej, w niedzielę krócej bo do 12-tej. I powiem tak, że organizacja wystawy była taka sobie, no niby nie było najgorzej ale można to było zrobić lepiej. Po pierwsze przy wejściu powinien być wywieszony plan sędziowania z zaznaczonymi na kolorowo dniami (sobota, niedziela) i ringami widocznymi z daleka. Tak samo powinny być powieszone na każdym piętrze przy wejściu plus przydałby się rozkład budynku z wyszczególnionymi ringami i miejscami na widowni.

Plan sędziowania był dopiero w środku tzn. po przekroczeniu wejścia z biletem (nie w dużym pomieszczeniu gdzie był sekretariat i sprzedaż biletów) na parterze powieszony na dwóch filarach wydrukowany na czarno i tylko na jeden dzień. Ludzie szukali tych planów na dwa dni i oczywiście nie znaleźli bo ich nie było, bo był tylko na dany dzień.

Ale poza organizacją wystawa mi się podobała, pokazy agility, wyuczonego nieposłuszeństwa i zobaczyłam w końcu wilczaki czechosłowackie z bliska:) i jednego malutkiego szczeniaczka wilczaka:)

Posted

Witam wszystkich

Jak wrażenia?
Ja pokazywałan nasz nowiuśki nabytek Clumber Spaniela w babisiach, niestety nie udało sie nam wejść do pierwszej czwórki :( ale i tak było bardzo sympatycznie

Zrobiliśmy fotrelację z finałów - jeśli ktoś ma ochotę zapraszam do oglądania:
dzis dzień 1, jutro pojawi się relacja z niedzieli
http://www.podajlape.pl/aktualnosci/166/III-Miedzynarodowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Rzeszowie-wyniki-i-zdjecia-dzien-I-13-02-2010.php

Pozdrawiam
Iwona

Posted

[quote name='PodajLape.pl']Witam wszystkich

Jak wrażenia?
Ja pokazywałan nasz nowiuśki nabytek Clumber Spaniela w babisiach, niestety nie udało sie nam wejść do pierwszej czwórki :( ale i tak było bardzo sympatycznie

http://www.podajlape.pl/aktualnosci/166/III-Miedzynarodowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Rzeszowie-wyniki-i-zdjecia-dzien-I-13-02-2010.php

Pozdrawiam
Iwona

no to już nie mogę doczekać się niedzielnych fotek :)

Posted

Jak wrażenia?

Pozdrawiam
Iwona

Fajne są relacje z podajlape.pl zawsze je lubiałam :)
A fotografowaliście moze wybory bog poza pudłem, jeszcze z ringu? Szukam zdjęć z wyborów BOG 9, pokazał się tam moj spanielek tybetanski (widoczny w bannerku).

Posted

Jak wrażenia?

Pozdrawiam
Iwona
Macie te fotki w większym rozmiarze?

Posted

[quote name='PodajLape.pl']Poza pudłem niestety mamy bardzo mało :oops: i niestety nie z Bogów... Przykro mi

No nic, szkoda, dziękuje za odpowiedź :)

gdyby ktoś miał fotki mojego st z finałów to bardzo proszę na maila magda321123@interia.pl wystawiał go młody prezenter Mateusz Legieta