kinnia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Tecia napisał(a):No to my tez się pochwalimy:) Meldor-Sett Deep Emotion Lofty (Demi) - nasza biała jedynaczka - Zw.Nł, NJwR, BOB !!! (niestety nie mogla zostać na BIS-ach bo pojechala walczyc w Bydgoszczy) Copper's It's A Kind of Magic (Magic) - nasze najmlodsze dziecko - Najlepszy Szczeniak w Rasie Lofty Desperado (Desi) - CWC, CACIB W Rzeszowie byliśmy trzeci raz i niestety z roku na rok jest coraz gorzej:(( Chyba nie będę jedyną osobą narzekająca na organizacje - może nie tą już na hali (choć kolejny raz wystawianie psów myśliwskich na te mikroskopijne ringi na galerii to dla mnie totalna porażka) to co się działo przy wjeździe to jakaś masakra, gdzie wyobraźnia organizatorów ?? Miejsc na parkingu brakowało pogoda każdy widział jaka była więc troszkę wyobraźni i dobrej woli ze strony ochrony mogło pomóc ale nie trzeba było pokazać "wariatom z psami" kto jest najważniejszy:( Przepraszam za te gorzkie słowa ale dawno nie spotkałam się na wystawie z takim traktowaniem. Na pewno będę się mocno zastanawiać w przyszłym roku czy do Rzeszowa jechać bonie lubie być traktowana za własne pieniądze jak intruz któremu należy pokazać gdzie jego miejsce w szeregu:(( Mój Atos "ALARO z Ojcowskiej Dolny" CWC i Cacib:) Co do organizacji to tak jak pisze Tecia... Nam policją grożono bo źle staliśmy ale żadnych zakazów tam, nie było...więc potem za nami inne auta się ustawiły i jakoś już problemu nie było... Jeżeli chodzi o parking mogli spokojnie wpuścić jeszcze kilka samochodów-jak by np. liczyli Tych co wyjeżdżali i na ich miejsca wpuszczali a 2 jak by pozwoli na krawężniku z jednej strony stać i wtedy na pewno był by mniejszy korek bo zablokowane było już miasto od pewnego momentu gdyż ustawiał się cały sznur samochodów jadący z 2 stron Quote
Hawanka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Wielkie gratulacje :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 kinnia napisał(a):Mój Atos "ALARO z Ojcowskiej Dolny" CWC i Cacib:) Brawo, następne piekne wyniki naszych dogomaniackich psiaków:) agnethka napisał(a):Alojzynka jest MEGA SUPER :D udało mi się dziecię, oby tak dalej się rozwijała ;) Mocno trzymam za nia kciuki i z wielka niecierpliwością czekam na mozliwośc pobawienia się z małą:) Pzdr. Quote
IrishDevils Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 To my też sie chwalimy ;). Moje małe dziecko Cordarragh Picasso - wo.1, best baby in breed ! Jestem bardzo zadowolona z debiutu i dumna z dziecka, szczególnie, że pokazało się jakby to była jego kolejna wystawa ;). Quote
Hawanka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 shadow9 napisał(a):To my też sie chwalimy ;). Moje małe dziecko Cordarragh Picasso - wo.1, best baby in breed ! Jestem bardzo zadowolona z debiutu i dumna z dziecka, szczególnie, że pokazało się jakby to była jego kolejna wystawa ;). Super debiut !!!! Gratuluje ;) Naprawde widać ze sie nie boi i tak jak by kilka razy wystepował :cool3:.... Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 shadow9 napisał(a):To my też sie chwalimy ;). Moje małe dziecko Cordarragh Picasso - wo.1, best baby in breed ! Jestem bardzo zadowolona z debiutu i dumna z dziecka, szczególnie, że pokazało się jakby to była jego kolejna wystawa ;). Brawo, tak trzymac i dalej walczyc:) Pzdr. Quote
madika Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 gratuluje wszystkim :) Fuksik V1, CWC, CACIB, BoB Tecia napisał(a):W Rzeszowie byliśmy trzeci raz i niestety z roku na rok jest coraz gorzej:(( Chyba nie będę jedyną osobą narzekająca na organizacje - może nie tą już na hali (choć kolejny raz wystawianie psów myśliwskich na te mikroskopijne ringi na galerii to dla mnie totalna porażka) to co się działo przy wjeździe to jakaś masakra, gdzie wyobraźnia organizatorów ?? Miejsc na parkingu brakowało pogoda każdy widział jaka była więc troszkę wyobraźni i dobrej woli ze strony ochrony mogło pomóc ale nie trzeba było pokazać "wariatom z psami" kto jest najważniejszy:( Przepraszam za te gorzkie słowa ale dawno nie spotkałam się na wystawie z takim traktowaniem. Na pewno będę się mocno zastanawiać w przyszłym roku czy do Rzeszowa jechać bonie lubie być traktowana za własne pieniądze jak intruz któremu należy pokazać gdzie jego miejsce w szeregu:(( ja bylam po raz pierwszy, wiec nie mam porownania, ale porownujac z innymi wystawami to bylo bardzo dobrze. z tym, ze my na miejscu bylismy o 8.30 - klopotow z wjazdem ani z parkowaniem zadnych, troche drogi parking i drogie bilety. organizacja w sumie dobra (z tymi numerami na ringu - nie trzeba bylo stac w kolejce do sekretariatu), troche na poczatku sie gubilam z szukaniem ringow, ale jakos sie dalo. fajnie zorganizaowane konukencje finalowe (od 12.15). choc miedzy 11-14 byl straaaszny tlok. mnie sie tylko nasza sedzina nie podobala - bylismy u niej pierwszy raz i (o ile nie bede musiala) juz do niej nie pojade. Quote
Darianna Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Gratulacje dla Kingi, Ewy i Oli, a zwłaszcza małego rudego zawodowca - Flasha :) Asiaczku, w Presovie będę tylko z jednym rudym, łatwiej będzie mi podejść i się przywitać, tym razem z czworonogiem :) Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Darianna napisał(a): Asiaczku, w Presovie będę tylko z jednym rudym, łatwiej będzie mi podejść i się przywitać, tym razem z czworonogiem :) Super! Będę wypatrywała:) Pzdr. Quote
Hawanka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Tutaj jest troszeke o wystawie ;) http://hej.rzeszow.pl/trwa_iii_miedzynarodowa_wystawa_psow_rasowych_,artykul3394.html Quote
mimi_91 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Gratulacje:multi: Ja też się pochwalę:lol: Gaja debiutowała w klasie szczeniąt i otrzymała wybitnie obiecujący lokata 1 Najlepszy Szczeniak w rasie:multi::multi: Quote
Darianna Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Gratulacje dla dzielnej Gajci i jej handlerki :) Quote
Ppx Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ja jakimś cudem weszłam za darmo. o__O" Przy wyjściu, aż podskoczyłam ze strachu, że będą chcieli bilet, a oni się tylko pytali, czy będę wracać, bo chcieli pieczątkę przybić, jakbym miała zamiar wrócić. xD" Quote
Hawanka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 mimi_91 napisał(a):Gratulacje:multi: Ja też się pochwalę:lol: Gaja debiutowała w klasie szczeniąt i otrzymała wybitnie obiecujący lokata 1 Najlepszy Szczeniak w rasie:multi::multi: Wielkie gratulacje !! Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 mimi_91 napisał(a):Gratulacje:multi: Ja też się pochwalę:lol: Gaja debiutowała w klasie szczeniąt i otrzymała wybitnie obiecujący lokata 1 Najlepszy Szczeniak w rasie:multi::multi: Brawo!!! Pzdr. Quote
jo-jo Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='madika']ja bylam po raz pierwszy, wiec nie mam porownania, ale porownujac z innymi wystawami to bylo bardzo dobrze. z tym, ze my na miejscu bylismy o 8.30 - klopotow z wjazdem ani z parkowaniem zadnych, troche drogi parking i drogie bilety. organizacja w sumie dobra (z tymi numerami na ringu - nie trzeba bylo stac w kolejce do sekretariatu) [FONT=Century Gothic]Cóż z tymi numerkami to nie było do końca tak dobrze... Mieliśmy opłacone psy, a numerków na ringu brak... Gdyby nie, sympatyczna dziewczyna z obsługi ringu (jeszcze raz wielkie dzięki !) prawdopodobnie nie ocenili by mi psów w ogóle. Kolejka w sekretariacie ok. 10 była ogromna (przyjechaliśmy tak późno bo cóż... za Lublinem wypadek, korek i akcja jazdy przez las - to jednak uczy że trzeba być cierpliwym). Ale to co z parkingiem się działo to poniżej krytyki - nie nasza wina że śnieg spadł... A takie sugestie leciały od ochroniarzy. To był mój pierwszy i ostatni raz w Rzeszowie. Ogromne gratulacje dla Wszystkich :))) [/FONT] Quote
Hawanka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Vida napisał(a):ma ktoś zdjęcia? :) Oj tak ja też czekam a szczegulnie 9 grupa hawańczyk i shih tzu maltańczyk :) Quote
Talagia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 My tez sie chwalimy :) Raven - 1 i CWC Lilian - 1, CWC, CACIB i Zw Wielkie gratulacje dla Ewy :) My nie narzekamy na organizacje, wrecz przeciwnie ;) Rzeszowskie wystawy bardzo lubie, ale z tym ze my na miejscu jestesmy kolo 7-8, zajmujemy najlepsze miejsce, z prowizorycznym stolikiem, krzesełkami itp ;) Quote
pati1033 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Gratulacje dla wszystkich dogomaniakow :multi::multi::multi: i my sie pochwalimy: SHOW ME LOVE Red Pearl in Ginger- lok 1, Zw.Mł, Najlepszy Juonior tym samym Tami rozpoczela Ml. Ch.Pl na pierwszej wystawie w klasie mlodziezy w Polsce :) Quote
Irviers Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Gratulacje dla wszystkich!!! My też powalczyłysmy Irvier's Classy Chassy- 1, Zw.Mł., BOB Junior, BOB :) Quote
justus7777 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Czy mogę prosić o podanie imienia rodowodowego psa?Chcę podać wyniki na forum o rasie i tego psiaka mi brakuje, tzn. wynik mam, tylko imienia nie mam. Grupa IX; cavalier king charles spaniel; nr katalogowy : 1739 Quote
Recommended Posts