mimi_91 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Aziza napisał(a):Przy samych ringach miejsc siedzących nie ma (na żadnej wystawie). Na hali jest rząd miejsc tam gdzie na mapce jest czerwony pasek + oczywiście miejsca na widowni. Jeżeli chcesz mieć pewne miejsce siedzące to raczej własne krzesełko. Dziękuję za odp ;) Gratulacje dla zwycięzców :multi: Quote
Zuza i Noddy Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 A czy ktoś może wraca jutro przez Częstochwę/Radomsko/okolice tych miejscowości lub na śląsk i miałby 1 miejsce dla osoby bez psa? Quote
Darianna Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 1492 ZETA From Kingdom of Sand FCI 1454 NIOBE Kaladan 1448 FORTUNA z Mahagonii 1441 Vexillium R. Violet HEATH 1440 KURKUMA Rude Ziółko 1434 BEETWEEN HEAVEN AND HELL Zambi (nieobecny) 1413 Brzezowianka FAST FT3 1411 ASTA z Otmickeho polesi 1410 AISHA z Hovorkowa dvora 1409 CAMARRO Mon Tresore d'Amoure i jeszcze raz proszę o sprawdzenie tej sztuki 1502 Zoldmali ZAMAT Quote
Aziza Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 sylrwia napisał(a):Poprosze o nazwy tych psów to wszystko gr 7 1492 ZETA from Kingdom of Sand FCI 1454 NIOBE Kaladan 1448 FORTUNA z Mahagonii 1441 Vexillum R. VIOLET HEATH 1440 KURKUMA Rude Ziółko 1434 BETWEEN HEAVEN AND HEEL Zambi 1413 Brzezowianka FAST 1411 ASTAz Otmickeho polesi 1410 AISHA z Hovorkowa dvora 1409 CAMARRO Mon Tresore d'Amoure i jeszcze raz proszę o sprawdzenie tej sztuki 1502 Zoldmali ZAMAT Quote
michal_unga Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Asiaczek wzięła wszystko. Łącznie z podłami na BISach Quote
Zuza i Noddy Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 michal_unga napisał(a):Asiaczek wzięła wszystko. Łącznie z podłami na BISach Czyli BOG też, zostaja do jutra? Quote
Hawanka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):A my się już chwalimy. OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek Naj. Baby w Rasie i 4 lokata na BIS Baby. Strasznie jestem szczęśliwa, bo to pierwsza wystawa, a Ofcio ma dzisiaj 3 miesiące i 1 dzień. Gratulacje !!!!! Quote
Hawanka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Betulka napisał(a):Będziemy jutro jako oglądający więc może uda się jakieś fotki porobić - jeśli sprzęt nie zawiedzie Miejmy nadzieje ze sprzet nie zawiedzie :) Z góry wielkie dzieki :D Quote
Hawanka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Kasienkaa214 - super!!! ja niestety nie mogłam jechac ale sercem i myślami byłam na wystawie ;) Quote
michal_unga Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Czyli BOG też, zostaja do jutra? Niestety pudła są 4. Szczegóły w galerii Asiaczkowej Quote
Kisses Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 na pewno gdzieś będą, duużo osób fociło, mam nadzieję, ktoś da :D Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):A my się już chwalimy. OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek Naj. Baby w Rasie i 4 lokata na BIS Baby. Strasznie jestem szczęśliwa, bo to pierwsza wystawa, a Ofcio ma dzisiaj 3 miesiące i 1 dzień. Tak, widziałam to i ja i baaaardzo cieplutko ściskam Zuzkę i Ofika-Tofika za tak piekny debiut! Jeszcze troszkę pracy nad opanowaniem serdecznego charakteru Ofika i... świat jest nasz! Brawo Zuzka i brawo Ofik!!! Darianna napisał(a):Miziałam Ofiego :) Przecudny, malutki, narączkowy :D Zakochałam się w nim :D Oj, rzeczywiście oFI jest do zakochania:) Aziza napisał(a):Przy samych ringach miejsc siedzących nie ma (na żadnej wystawie). Na hali jest rząd miejsc tam gdzie na mapce jest czerwony pasek + oczywiście miejsca na widowni. Jeżeli chcesz mieć pewne miejsce siedzące to raczej własne krzesełko. Na balkonie ringi sa oddzielone właśnie rzędami krzesełek i można spokojnie na nich siedzieć a nawet trzymac nogi na ringu;) michal_unga napisał(a):Asiaczek wzięła wszystko. Łącznie z podłami na BISach Michał, ja wiem, że się lubimy, ale troszkę przesadziłeś... OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI (debiut Ofika i debiut Zuzka na ringu baskowym) - w.o.1, Best Baby, BIS BABY4!!! BORNANI African Elite FCI (mój podwójny wnuczek!) - w.o.2 Kanibaru FROMAJE FRAIS (debiut w PL)- w.o.1, Best PUPPY, BIS PUPPY2!!! JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, Zwyc., BOG3!!! KALIMERA Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, Zwyc. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (debiut w weteranach) - dosk.1, Best Weteran, BIS WETERANÓW1!!!! Tak więc mielismy pudło nr 1, 2, 3 i 4!!! Pzdr. Quote
ewtos Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 :lol:A jednak Michał nie przesadził. Gratulacje dla wymiataczy ringów:klacz::Rose:. Cztery pudła to chyba nie przesada . Quote
Darianna Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Kibicowałam Wam z balkoniku, Widziałam Serka, Felkę i Ofika, potem już musiałam się zbierać :) Gratulacje i dziękuję za majonezowca, faktycznie pyszny! Quote
Cordia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 a jak wygladalo pudlo grupy V. oprocz Baska, gratuluje licznych sukcesow Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ewtos napisał(a)::lol:A jednak Michał nie przesadził. Gratulacje dla wymiataczy ringów:klacz::Rose:. Cztery pudła to chyba nie przesada . Dziekujemy! Darianna napisał(a):Kibicowałam Wam z balkoniku, Widziałam Serka, Felkę i Ofika, potem już musiałam się zbierać :) Gratulacje i dziękuję za majonezowca, faktycznie pyszny! Miło było chociaz tak króciutko pogadać. Nie widziałam w realu Twoich Rudych, ale może w Presovie nam się uda? Cordia napisał(a):a jak wygladalo pudlo grupy V. oprocz Baska, gratuluje licznych sukcesow Jeżeli dobrze zapamiętałam: 1 - SH (nie rozpoznałam psa/suki, ale wystawiany przez p. Darka Jasińskiego) 2 - pies faraona (z Czech) 3 - basenji Pzdr. Quote
Tecia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No to my tez się pochwalimy:) Meldor-Sett Deep Emotion Lofty (Demi) - nasza biała jedynaczka - Zw.Nł, NJwR, BOB !!! (niestety nie mogla zostać na BIS-ach bo pojechala walczyc w Bydgoszczy) Copper's It's A Kind of Magic (Magic) - nasze najmlodsze dziecko - Najlepszy Szczeniak w Rasie Lofty Desperado (Desi) - CWC, CACIB W Rzeszowie byliśmy trzeci raz i niestety z roku na rok jest coraz gorzej:(( Chyba nie będę jedyną osobą narzekająca na organizacje - może nie tą już na hali (choć kolejny raz wystawianie psów myśliwskich na te mikroskopijne ringi na galerii to dla mnie totalna porażka) to co się działo przy wjeździe to jakaś masakra, gdzie wyobraźnia organizatorów ?? Miejsc na parkingu brakowało pogoda każdy widział jaka była więc troszkę wyobraźni i dobrej woli ze strony ochrony mogło pomóc ale nie trzeba było pokazać "wariatom z psami" kto jest najważniejszy:( Przepraszam za te gorzkie słowa ale dawno nie spotkałam się na wystawie z takim traktowaniem. Na pewno będę się mocno zastanawiać w przyszłym roku czy do Rzeszowa jechać bonie lubie być traktowana za własne pieniądze jak intruz któremu należy pokazać gdzie jego miejsce w szeregu:(( Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 agnethka napisał(a):u mnie skromnie, ale i tak jestem zadowolona ;) Viki w pośredniej lok.2, doskonała Alojzyna Thank You z Wulkanu Serc - lok.2, WO w klasie baby (i to bardzo miłe zaskoczenie, bo suczka zachowywała się w ringu bardzo profesjonalnie - jeśli można to tak nazwać - zaś poza ringiem była najgłośniejszym i najbardziej rozbrykanym psem wystawy :D ) Gratuluję! chociaz muszę ostro skrytykowac Was, że nie podeszłaś i na ciasto się nie załapałaś... A Alojzynka to chyba debiutowała, tak? Szkoda, że Alojzynka nie spotkała na swojej drodze Ofika - ten to dopiero brykał i każdego zaczepiał do zabawy... A potem padł i spał na rękach Mamy Zuzki. Mały gupolek:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Tecia napisał(a):No to my tez się pochwalimy:) Meldor-Sett Deep Emotion Lofty (Demi) - nasza biała jedynaczka - Zw.Nł, NJwR, BOB !!! (niestety nie mogla zostać na BIS-ach bo pojechala walczyc w Bydgoszczy) Copper's It's A Kind of Magic (Magic) - nasze najmlodsze dziecko - Najlepszy Szczeniak w Rasie Lofty Desperado (Desi) - CWC, CACIB Piekne wyniki! Brawo!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 agnethka napisał(a):uśmiechnęłaś się do mnie :D robiłam Ci foty jak pracowałaś z wnuczkiem, ucząc właściciela co i jak się robi ;) tak, Alojzynka debiutowała - była po raz pierwszy na wystawie, po raz pierwszy widziała taki tłum psów... na początku była dość niepewna, ale później szybko przywykła - pchała się do każdego ludzia, chciała wycałować sędziego :D Hm, no to moja niepamięc wsteczna dała o sobie znac...;) I rozumiem, że Alojzynka polubiła wystawy. Tyle ludziów do całowania i miziania, prawda? Pzr. Quote
Recommended Posts