Frytela Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Do wystawy coraz bliżej... mamy już potwierdzenia. Ruda sama w klasie, a nam brakuje jednego CWC do ch pl :) mam nadzieje że nic nie odstawi ta moja artystka... ;) Quote
Guest Lotty Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Kisses napisał(a):Trzymamy kciuki :D A my odliczamy. My też i życzymy wszystkim powodzenia:) Quote
Asiaczek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 anjaga napisał(a): Nic nie szkodzi,moja ciocia obiecała upiec nam na wyjazd ;) więc jak nie zjemy go po drodze masz kawałek :cool3: Oj, to od razu odłóz kawałek, no, dwa kawałki, co? Ja dla Was tez odłożę:) Frytela napisał(a):Do wystawy coraz bliżej... mamy już potwierdzenia. Ruda sama w klasie, a nam brakuje jednego CWC do ch pl :) mam nadzieje że nic nie odstawi ta moja artystka... ;) Wierzę, że mała pokaże się z tej lepszej strony:) Pzdr. Quote
AnkaW Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 michal_unga napisał(a): Niestety w rzeczywistości "godzinówka" wygląda to trochę gorzej. Nie jest aż tak "świeta". Natomiast co do sędziego, to nam się zdarzyło że był inny, więc nie musieli nas przerzucać gdzie indziej. dzięki, hmm czyli mimo wszystko gdy się ma na późniejszą godzinę trzeba być na 10. Quote
Frytela Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Asiaczek napisał(a): Wierzę, że mała pokaże się z tej lepszej strony:) Pzdr. No ja też mam taką nadzieje... ;) zobaczymy, wygląda fantastycznie, pełny podszertek, mięśnie aż miło popatrzeć, kondycja super, tylko ciekawe jak się pokaże ;) Quote
Hawanka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ja tak samo trzymam na was kciki :) bardzo chciałam być na tej wystawie ale nie wyszło :( Quote
madika Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 AnkaW napisał(a):dzięki, hmm czyli mimo wszystko gdy się ma na późniejszą godzinę trzeba być na 10. na pewno! na wystawie w Katowicach 2009 mielismy byc o 10:40, wiec sobie spokojnie na wystawe przyszlam o 9:30 - mojego psa trzeba przed wystawa uczesac i musi sie troche oswoic ze zgielkiem zeby ladnie poszedl. byloby wszystko ok, ale sie okazalo, ze nas przeniesli na 10 (nie bylo nigdzie to napisane wczesniej) :diabloti: coz... ciesze sie, ze przyszlam chociaz o tej godzinie, byly osoby ktore wpadly jeszcze po nas z silkami i o malo apopleksji nie dostaly, jak zobaczyly rozpiske na ringu :] Quote
narisowa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 kochani! znajoma z czech - ostrava poszukuje transportu do rzeszowa w niedzielę z pudlem królewskim. może dojechać gdzieś blisko w polsce. gdyby ktoś miał miejsce - kontakt http://www.pudlvelkykralovsky.estranky.cz/ Quote
Asiaczek Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 U nas nadal jest 1 miejsce wolne (na sobotę) do Rz. Dla osoby + maly/średni pies. Jedziemy z W-wy! Pzdr. Quote
Marchewkowy Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Już nie mogę się doczekać niedzieli :) Dalej szukam psiaka na MP w niedziele, użyczy ktoś? Quote
ROBERTZICO Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Lista zarejestrowanych zgłoszeń http://www.zkwp.rzeszow.pl/pliki_www/lista_wystawcow3.pdf Quote
michal_unga Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 AnkaW napisał(a):dzięki, hmm czyli mimo wszystko gdy się ma na późniejszą godzinę trzeba być na 10. madika napisał(a):na pewno! na wystawie w Katowicach 2009 mielismy byc o 10:40, wiec sobie spokojnie na wystawe przyszlam o 9:30 - mojego psa trzeba przed wystawa uczesac i musi sie troche oswoic ze zgielkiem zeby ladnie poszedl. byloby wszystko ok, ale sie okazalo, ze nas przeniesli na 10 (nie bylo nigdzie to napisane wczesniej) :diabloti: coz... ciesze sie, ze przyszlam chociaz o tej godzinie, byly osoby ktore wpadly jeszcze po nas z silkami i o malo apopleksji nie dostaly, jak zobaczyly rozpiske na ringu :] zonie tez sie kiedys podobna sytuacja przydazyla Quote
madika Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 nie dotarlo do nas potwierdzenie :mad: mam nadzieje, ze jakby jutro rowniez nie dotarlo, to nie bedzie problemow zadnych. Quote
McDzik Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 madika napisał(a):nie dotarlo do nas potwierdzenie :mad: mam nadzieje, ze jakby jutro rowniez nie dotarlo, to nie bedzie problemow zadnych. Wex potwierdzenie wpłaty, nie powinno byc problemów :) Quote
Kisses Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ja mam problem ze znalezieniem jednego z naszych konkurentów, ale mam nadzieję, ze to nie ten, co myślę ]:-> Quote
ankusia Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Asiaczek napisał(a):U nas nadal jest 1 miejsce wolne (na sobotę) do Rz. Dla osoby + maly/średni pies. Jedziemy z W-wy! Pzdr. Asiaczku, czy to nadal aktualne? Potrzebuję się dostać do Rzeszowa na wystawę - 1 osoba bez psa tym razem :) Quote
Asiaczek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Tak, aktualne. Wyjazd z W-wy o 1.30 w nocy w sobotę. Zbiórka pod moim domem (jezeli jesteś zainteresowana - adres podam na PW). Podaj na PW, gdzie mieszkasz. Pzdr. Quote
Kasienkaa214 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Mam nadzieje, ze nie dostane po uszach za to :lol: Drodzy Dogomaniacy, mam do sprzedania Gelacan Baby w bardzo przyzwoitej cenie. ( taki jak na tym obrazku http://p.animalia.pl/img/produkty/duze/orling/gelacan_plus_baby.jpg ) . Opakowanie 500 G z miarką i gazetką o tym produkcie ;). Wiecej inf w PW, pisze tutaj bo bede na wystawie w Rzeszowie w sobote jak i niedziele i moge przekazac osobiscie. Quote
madika Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 McDzik napisał(a):Wex potwierdzenie wpłaty, nie powinno byc problemów :) ok, wezme :) mam nadzieje, ze nie bedzie problemow. mialam nadzieje, ze jeszcze dzis dotrze, ale nadzieja okazala sie zludna. na wszelki wypadek bedziemy wczesnij niz planowalismy, zeby wszystko pozalatwiac. w ogole z ta poczta to skandal. pracuje jak chce. ostatnio na priorytet polecony czekalam ponad tydzien! nasz konkurent w rasie jest z... Krakowa! dobrze wiedziec, ze konkurencja nam rosnie w naszym miescie (szkoda, ze suczek brak tylko :eviltong:). Quote
lilia1983 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Gdzie można znaleźć jakie rasy będą wystawiane w które dni i o której godzinie? Quote
Kisses Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 na stronie rzeszowskiego ZK jest plan sędziowania ;) Quote
Saga200 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Poważnie szukam psa na MP na niedzielę! nie wyrobię się z szukaniem na wystawie! ;( Quote
Agonia Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Czy jest osoba która ma pożyczyć klatkę na średniego psa na sobotę? Bardzo pilne! Quote
Recommended Posts