Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

shadow9 napisał(a):
Ja dzisiaj dostałam potwierdzania i numery ;). Ale, żeby było śnieszniej dwa. Jedno dla malucha, a drugie dla psa, ktorego wycofałam miesiąc temu ;).

numerki startowe? ponoć są do odebrania na ringu...

Posted

bedziemy my w sobote, i ja - juz bez Nusia, w niedziele :)
a potem już tylko matura.... :D :D :D :D

ale jeszcze jakby ktoś potrzebował pomocy z wystawianiem to bardzo chętnie, naładuje chociaż baterie do maja ;)

Posted

Nugatika napisał(a):
bedziemy my w sobote, i ja - juz bez Nusia, w niedziele :)
a potem już tylko matura.... :D :D :D :D
ale jeszcze jakby ktoś potrzebował pomocy z wystawianiem to bardzo chętnie, naładuje chociaż baterie do maja ;)

Nugatika - ja b.chętnie skorzystam z Twojej pomocy, bo mam 5 psów do wystawienia. Twoja pomoc przydałaby mi się nawet do podawania psów;) A w nagrodę - masz duuuuży kawałek ciasta:)

Pzdr.

Posted

Madziorka napisał(a):
Właśnie dzwoniłam do oddziału , niestety prawdopodobnie spisu wystawców nie będzie:(. Mają jakieś problemy z aktualizacją strony i w ogóle ze spisem.

Pewnie nie

Posted

Super.... na bearded'a i afghana na pewno się nie załapię na MP. Szansa na bobtaila może być, ale są tylko 3 (champion, pośrednia i młodzieży), więc chyba też mi się nie uda. Jestem w kropce x/

Posted

Czy godzina podana w planie sędziowania dla danej rasy jest "święta"? I czy np. jakiś sędzia nie dojeżdża i psy zostają przerzucone do innych, czy wtedy mogą być ocenione przed ustaloną wcześniej godziną czy tylko później?

Posted

Asiaczek napisał(a):
anjaga1 - obśmiałam się z Twojego postu!
Pzdr.

W naszym przypadku jest to walka o Mł.Ch. Vivi 20 lutego kończy 18 mies. i jak nie uda się w Rzeszowie to pozamiatane :(
A czy ten placek to może słodki chlebek?? ;)

Posted

anjaga napisał(a):
W naszym przypadku jest to walka o Mł.Ch. Vivi 20 lutego kończy 18 mies. i jak nie uda się w Rzeszowie to pozamiatane :(
A czy ten placek to może słodki chlebek?? ;)

Nieeee, ty wiesz, że ja jeszcze nie miałam czasu wypróbować maszyny...? Wstyd i sromota...

Pzdr.

Posted

[Quote = Asiaczek; 14080155] Nieeee, ty wiesz, Że ja jeszcze nie miałam czasu wypróbować maszyny ...? Wstyd i sromota ...

Pzdr. [/ QUOTE]
Nic nie szkodzi,moja ciocia obiecała upiec nam na wyjazd ;) więc jak nie zjemy go po drodze masz kawałek :cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Michał, ważne, że jestesmy na jednym ringu. I na pewno się znajdziemy:)

Pzdr.

To ja wiem
AnkaW napisał(a):
Czy godzina podana w planie sędziowania dla danej rasy jest "święta"? I czy np. jakiś sędzia nie dojeżdża i psy zostają przerzucone do innych, czy wtedy mogą być ocenione przed ustaloną wcześniej godziną czy tylko później?

Niestety w rzeczywistości "godzinówka" wygląda to trochę gorzej. Nie jest aż tak "świeta". Natomiast co do sędziego, to nam się zdarzyło że był inny, więc nie musieli nas przerzucać gdzie indziej.