CarmelChoco Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Witam! Bardzo proszę o pomoc w sprawie testów alergicznych,wykonywanych na terenie Łodzi.Podejrzewam,że mój pies ma alergię kontaktową i chciałabym zrobić w tym kierunku badania.Orientuje się ktoś,gdzie mogę takie zrobić? Zależy mi na tym by robili je doświadczeni,polecani przez Was lekarze. Proszę o odpowiedź!Będę wdzięczna za każdą podpowiedź. Pozdrawiam! Quote
Miba Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Zobacz w "Asie" (jesli sami nie robią, z pewnością udzielą informacji). http://lecznica-as.lodz.pl/index.php Quote
CarmelChoco Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Kupuję szczepionkę przeciwgrzybiczną INSOL 2ml.Potrzebne jest mi pół opakowania a drugie pół zostanie.Czy nikt z Łodzi nie potrzebuje czy też nie chce zaszczepić swojego psiaka,kota?Jeżeli ktoś jest zainteresowany to podam szczegóły na priv.Pozdrawiam!:):) Quote
kamila lakusiowa Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 A czy ktoś może słyszał o jakimś allergologu niedaleko Białegstoku? Ile płaciliście za badanie i szczepionkę? Quote
Recommended Posts