brazowa1 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Nelly ma w sobie cos,co przyciaga uwage,nawet wtedy,gdy widzi sie schronisko po raz pierwszy i dosyc malo pamięta z rzędow boksow,wypełnionych psami.Na pewno nie zwraca uwagi jej umaszczenie,bo jest dosyc popularne-ciemny grzbiet i jasne podpalanie.Wzrost-także nie,ani duża,ani mała - powyzej sredniej. Nelly zapamietuje sie,bo ma oczy wypełnione milościa do swiata.W zyciu zaznala wiele złego-porzucenie,wypadek samochodowy,po ktorym była ratowana w schronisku a potem ... stala sie bezdomnym psem w schronisku dla bezdomnych zwierzat,ale dla Nelly niewazny jest jej zyciowy status.Wazne,aby chociaż czasem ktos podszedl i pogłaskal po glowie,powiedział,ze jest dobra i madra i ma sie nie martwic,bo na pewno ktos kiedys przyjedzie,aby ja zabrac do swojego domu...bo Nelly z nieustajaca nadzieja wita odwiedzających schronisko. Ma zaskakujaco mięciutka w dotyku sierść. Duże,klapniete,miekkie uszka.Jest "solidna" suczką,z okragłymi boczkami.Lekkiego utykania na jedna lapke (pozostalośc po wypadku),nawet sie nie zauważa. Nelly nie budzi respektu,ale chęć wyklepania i wygłaskania.Łagodna wobec ludzi i innych psow.W swoim boksie ,zwanym "maludkowem",gdzie przebywaja nieduze,schroniskowe pieski,Nelly zostala przywódczynia stada-jest stabilna,rozważna,daje innym psom poczucie bezpieczeństwa;pod jej "rządami" nie ma scysji w maludkowie. ma okolo 4 lat.Naprawde warto przyjechac i poznac ta niezwykła psine. Mieciutki pyszczek,miekki włos,miekkie boczki,miekkie uszy,miekkie spojrzenie-oto Nelly :) Quote
brazowa1 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Nelly tkwi i czeka na ludzi,ktorzy po nia przyjada Quote
akucha Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Bardzo sympatyczna i urodziwa sunia. Dam ją dzisiaj na allegro. Quote
Korciaczki Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Taka uśmiechnięta suńka... taka śliczna... Quote
brazowa1 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 KONICZYNKA 47 napisał(a):Sunia jest wysterylizowana? nie pamietam..zapytam sie.Zgłoszona do adopcji do Niemiec Quote
Fiks Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ooooo jaaaaaa! Ja jej nie zrobiłam żadnych ogłoszeń! :wallbash: Quote
brazowa1 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 spokojnie oglaszac mozna dalej :) jakby co-to niemcy zabiora innego pieska,niestety,jest ich u nas dostatek.O jaaaaaa,napisalam "u nas". Quote
Fiks Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Gumtree i ponieważ Szagi znalazł dom, a miał wyróżnione trojmiejskie wstawiłam tam Nelly. Quote
brazowa1 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 wspaniale,niech to samo ogloszenie przyniesie jej dom. Quote
brazowa1 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 dodane fotki na pierwszej stronie,za kratkami. Quote
Fiks Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, adopcje.org, kupiepsa.pl, adopcjapsa.pl, wejherowo.olx.pl, petworld.pl, mammisia.pl, hiperogloszenia.pl, psy.pl Quote
Recommended Posts