Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='salibinka']No, to już prawdziwy kawał psa:loveu:
Oj kawał,kawał :evil_lol:

"" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener">

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Kochana ,szczesliwa mordka ;)
"" rel="external nofollow noopener">"" rel="external nofollow noopener">[

Posted

Jutro wkleję więcej zdjęć z dzisiejszej sesji,bo po całym dniu pracy padam.Obydwaj panowie świetnie się prezentują w nowych strojach .Nie wiem jak p.Zbyszek ale Aresik nie bardzo był zadowolony ze Go ubraliśmy:evil_lol:Cały czas kombinował jak zdjąć ubranko:cool3:Doceni go jak nadejdą mrozy:mad:

"" rel="external nofollow noopener">

ASIU
Pan Zbyszek bardzo dziękuje :multi::multi::multi:,nie mógł uwierzyć że te wszystkie rzeczy są dla Niego :roll::oops::shake:

Posted

Posted

Makabra z tą Dogomanią,jeżeli (o ile wogóle)zacznie normalnie działać to wstawię następne zdjęcia.Wątek znalazłam po wielu trudach a wszystko tak wolno działa:shake:

Posted

dziewczynki serceeeee rosnie jupijajo11!!11!!!!!piekny Ares piekny , jaka milosc do pancia swego ach to widac i pieknie sie czlek poplacze z tej radosci , ze czlowiek wreszcie ma troche spokoju i ze jego wierny psiak ma swego przyjaciela u boku ! dziekiiiiiiiiiii za zdjecia , az mi sie gebuchna cala smieje , zycze p Zbyszkowi wielu przyjaciol , zdrowka i spokojnego zycia , zeby zawsze znalazl sie ktos , kto jemu i psiaczkowi pomoze , zeby nogdy glodni nie byli , ja rowniez z ogromna radoscia przygotuje cos maluniego dla p Zbyszka i dla Aresika , cioteczko Alu . Kochani pozdrawiam was goracooo i buziakow milion dla Aresika przesylam z Sosnowca , majac nadzieje na jeszcze lepszy los dla tych dwoch istot , dziekuje i ja ze wateczek zalozony i ze pomagacie tak pieknie !!

Posted

Dzięki Ewka że nas odwiedziłaś:loveu: i mam nadzieję że będziesz tutaj zaglądać częściej.Przekażę p.Zbyszkowi Twoje życzenia na pewno bardzo się ucieszy.Dobrze się składa bo dzisiaj miał urodziny,chyba jesteś jasniwidzem:evil_lol: Bardo się cieszę że moje zdjęcia Ci się spodobały i wywołały uśmiech:lol:na Twojej twarzy.My również pozdrawiamy Cię serdecznie i życzymy dużo zdrówka.

Posted

[quote name='ala']

szczęśliwy ares

:multi::multi::loveu::loveu:[FONT=Courier New]witajcie ahojkiiiii :multi:serce sie znow raduje , jak widze p. Zbyszka i Aresika:loveu:szczesliwych w tym sloneczku listopadowym pieknym , to takie ludzkie i wzruszajace hohooo:loveu:Aresiku cudnys i zebys mial takie zycie spokojne i dobre wiele wiele lat , pancia zdrowego i obyscie mieli jeszcze kiedys swoj kacik cieplutki , z kaloryferkiem i lazieneczka i lampeczka u stoliczka i niech wam sprzyja kazdy dzioneczek !:loveu:[FONT=Fixedsys][SIZE=3]cioteczko Alu i ja cos z mym synkiem przygotuje dla pancia i jego wiernego przyjaciela , my tu w Sosnowcu mamy pana bezdomnego znajomego i z radoscia zawsze cos jemu dajemy , choc czasem to tylko kanapeczki i grosiki . Pozdrawiamy goracooooooooooooooooo:multi:[/FONT][/FONT]

Posted

witam sobotkowym poludniem! cioteczkoAlu przyslij mi swoj adres na pw , bo my juz w domku od ranca samego szykujemy cosik dla pancia i dla cudoooo Aresika . Dni coraz zimniejsze , Alu czy pan Zbyszek ma jakies garnuchy i talerze/? czy moze potrzebne bylyby takie cieple skarpety na zime? mniej wiecej rozmiar zebys wiedziala . To piekna historia , zeby ludzie zrozumieli , ze swiat to nie tylko kasa i domy wielkie bez milosci , ale tez i malunkie altanki , domki bez adresu - ale z wielka miloscia dla tych , ktorzy przecie sami sie obronic nie potrafia! pozdrawiamy goraco i sciskamy delikatnie duzopsiaczka Aresika ! Caluski wielkie i szacunek

Posted

Ewo p.Zbyszek bardzo dziękuje za wszystkie miłe słowa z Twojej strony:loveu:.Jak mu je przekazałam to miał łzy w oczach,bo On nie moze uwierzyć że jest tylu wspaniałych ludzi którzy nie są obojętni na Jego los i pragną mu pomóc ,materialnie i duchowo.Podbudowało Go to wszystko do tego stopnia,że odnalazł chęć do życia i zaczął przejawiać własną inicjatywę.Porobił porządki,ponaprawiał zepsute rzeczy i zawsze sobie coś wyszukuje do roboty.Do niedawna nie interesowało Go nic,był w bardzo dużej depresji:shake: Cieszę się że jego samopoczucie uległo poprawie,bo dzięki temu Ares zrobił się bardziej wesoły i też przejawia większą chęć do życia:loveu:

Posted

[quote name='ewa gonzales']witam sobotkowym poludniem! cioteczkoAlu przyslij mi swoj adres na pw , bo my juz w domku od ranca samego szykujemy cosik dla pancia i dla cudoooo Aresika . Dni coraz zimniejsze , Alu czy pan Zbyszek ma jakies garnuchy i talerze/? czy moze potrzebne bylyby takie cieple skarpety na zime? mniej wiecej rozmiar zebys wiedziala . To piekna historia , zeby ludzie zrozumieli , ze swiat to nie tylko kasa i domy wielkie bez milosci , ale tez i malunkie altanki , domki bez adresu - ale z wielka miloscia dla tych , ktorzy przecie sami sie obronic nie potrafia! pozdrawiamy goraco i sciskamy delikatnie duzopsiaczka Aresika ! Caluski wielkie i szacunek

Cioteczko Ewuniu melduję że wszystko wysłałam :)

Posted

[quote name='ala']Cioteczko Ewuniu melduję że wszystko wysłałam :):loveu::loveu:Sosnowiec wita Krakow i pozdrawia:multi:Alu dzieki zes jest dobrym An:loveu:io:loveu:lem dla Aresika , duze milionki buziaczkow dla twoich psiaczkow ciotenko Aluuuuuuu:multi::loveu:[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Czarodziejko dobrodziejko Alicjo:loveu:piekne zdjatka i pieknie sie raduje serducho , ze sa jeszcze tacy ludzie , jak ty czarodziejkoooooooooo! Dla Aresia na dobranoc buziaczki i dla twych psiateczek:loveu:zebytak wiosna w sercach ludzi sie nie konczyla , zeby tacy ludzie jak p Zbyszek i jego cudny Aresio mieli spokoj i radosc z zycia , zeby sie nie bac o jutro , tego z serca zycze i wierze ze kiedys znajda swoja przystan , gdzie spokojnie , bez strachu o kazdy dzien beda sobie zyc [/FONT]

Posted

[quote name='ala']Aresik wszystkich pozdrawia:loveu:

:multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:cudoooooooooo Aresiu caluje w nosek kabanosek:loveu::loveu:co za duma hohooooooooooo pieknotku ti:loveu:[SIZE=2]Alu jeszczem nic nie wyslala ...:shake:bom sie w choroby znow zamotala , ale moze jutro sie zbiopre pozdrawiam z calych sil:multi:

Posted

Przepraszam,że ostatnio tak rzadko bywam na wątku Aresika,ale jestem chora a do tego malujemy mieszkanie:angryy:
Nawet nie będę opisywać jak wygląda malowanie przy dziewięciu psiakach:evil_lol: siwy dym.
Renatko dziękuję że pamietasz o nas i zaglądasz tutaj.Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i pozdrawiam:loveu:

Posted

[FONT=Century Gothic]Z nadzieja wielka was pozdrawiam i tobie i twym psiaczkom ogromnego szczescia zdroweczkowego:bye::calus::thumbs::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting:zyczymy moi drodzyyyyyyy:multi:[FONT=Franklin Gothic Medium]jakze sie ciesze ze masz Alu tyle cudownych pociech w domku juhuuuuuuuu! Aluuuuuu masz sie kurowac i juz , czosneczek jesli lubisz , to dzien w dzien do grzanek na noc , do kanapeczek , miod , soki i syropy z cebuli ! Aresiu kofaniutku jak dobrze cioteczko , ze mrozy jeszcze nie nadeszly ! Pozdrawiam p Zbyszka serduchem i Aresika caluje w noska! Alus jam jest:evil_lol:Ewa Marja ale moge byc i Renatka :multi:jutro bedzie paczunka szla ku tobie ciotenko , do zobaczonka i trzymajcie sie mocniutkooooooooooooo1[/FONT][/FONT]

Posted

[quote name='ewa gonzales'][FONT=Century Gothic]Z nadzieja wielka was pozdrawiam i tobie i twym psiaczkom ogromnego szczescia zdroweczkowego:bye::calus::thumbs::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting:zyczymy moi drodzyyyyyyy:multi:[FONT=Franklin Gothic Medium]jakze sie ciesze ze masz Alu tyle cudownych pociech w domku juhuuuuuuuu! Aluuuuuu masz sie kurowac i juz , czosneczek jesli lubisz , to dzien w dzien do grzanek na noc , do kanapeczek , miod , soki i syropy z cebuli ! Aresiu kofaniutku jak dobrze cioteczko , ze mrozy jeszcze nie nadeszly ! Pozdrawiam p Zbyszka serduchem i Aresika caluje w noska! Alus jam jest:evil_lol:Ewa Marja ale moge byc i Renatka :multi:jutro bedzie paczunka szla ku tobie ciotenko , do zobaczonka i trzymajcie sie mocniutkooooooooooooo1[/FONT][/FONT]

Ewuniu przepraszam że pomyliłam Twoje imię:oops::oops::oops:Odpisywałam też Renacie na PW i z pośpiechu Ciebie przechrzciłam:shake:Pośpiech to niestety zły doradca.Dzięki za porady medyczne ale to niestety nie grypa.
Możesz oglądnąć moje pociechy na wątku http://www.dogomania.pl/threads/74032-KrakA-w-A-apka-na-dobrej-drodze-do-normalnoA-ci-MA-DOM/page9 niestety ciągle brakuje mi czasu żeby założyć im galerię:mad: Przesyłam gorące pozdrowienia dla ciebie i synka