Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jurmar98']
Malawaszka,nie bądź tajemnicza,co to za ewentualny następca Broka?[/quote]

sznaucerka średnia ok 8 letnia jest w schronisku w Łodzi, ale mam trudności z dowiedzeniem się o niej czegoś więcej bo tamtejsze wolontariuszki chyba mnie nie lubią albo nei wiem co bo zawsze jak zadam pytanie to olewka :niewiem: odechciewa się...

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jurmar98']Amiga-nasze ustalenia odnośnie odwiedzin Broka aktualne?
Malawaszka,nie bądź tajemnicza,co to za ewentualny następca Broka?[/quote]

Tak jest, wszystko jest aktualne :p

Posted

[quote name='malawaszka']sznaucerka średnia ok 8 letnia jest w schronisku w Łodzi, ale mam trudności z dowiedzeniem się o niej czegoś więcej bo tamtejsze wolontariuszki chyba mnie nie lubią albo nei wiem co bo zawsze jak zadam pytanie to olewka :niewiem: odechciewa się...[/quote]
Może ja się dowiem,bo moje kontakty są w miarę dobre,wiozłem od nich przecież 2 chłopaków do Krakowa.Znasz imię ?

Posted

[quote name='malawaszka']sznaucerka średnia ok 8 letnia jest w schronisku w Łodzi, ale mam trudności z dowiedzeniem się o niej czegoś więcej [B]bo tamtejsze wolontariuszki chyba mnie nie lubią albo nei wiem co bo zawsze jak zadam pytanie to olewka [/B]:niewiem: odechciewa się...[/quote]
Mam rozumieć, ze Ty mnie tez nie lubisz :eviltong:

Posted

[quote name='jurmar98']Może ja się dowiem,bo moje kontakty są w miarę dobre,wiozłem od nich przecież 2 chłopaków do Krakowa.Znasz imię ?[/quote]

[url=http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=3842]Schronisko dla Zwierząt w Łodzi[/url] Supełka, nr 420

[quote name='zerduszko']Mam rozumieć, ze Ty mnie tez nie lubisz :eviltong:[/quote]

hahahaha :evil_lol: nadinterpretacja :eviltong:

Posted

[quote name='jurmar98']No właśnie,dowiedziałem się,ze przechodzi kwarantannę.poza nią jest jeszcze jeden prawie sznup ma ok. roku.a ta pannica cos podobna do Gabi.[/quote]

jak to kwarantannę - jeszcze? od 6 jest w schronisku, 14 dni kwarantanny to jest do 20 września - chyba, że tam mają dłuższą?

ten prawie sznup to Supeł? Piękny cudo normalnie powalający
[url]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=3683[/url]

Posted

[quote name='AnkaG']Na stronie sznupki z łodzi napisali, że może właściel ją wypatrzy... Na pewno miała cud własciela - "cudnie" zadbana ...:angryy:[/quote]

dokładnie, taki właściciel lepiej żeby jej nie wypatrzył, chyba, że dawno mu się zgubiła...

Posted

[quote name='AMIGA']No chyyyyba, że była pupilką właściciela :mad:[/quote]
Żeby z takim zdredziałym zwierzem życ, czy zatasiemcowanym i oblepionym qpą, to trzeba je naprawdę kochać :eviltong: Wiesz jak jest, piesek nie lubi grzebienia, właściciel kocha pieska, więc go nei czesza - autentyczna wypowiedź :mad:

Posted

W przyszłym tygodniu dołożę się na hotelik Broka, a jeśli szczęśliwie znajdzie już dom i nie trzeba będzie dopłacać do hoteliku, niech te pieniążki przejdą na kolejną kandydatkę ;)
A co do czesania :roll: Nasza stara Gertruda nie cierpi czesania i wogóle dotykania łap, we wszelkiej postaci, od zawsze. Łapa jest święta. Taką ma fobię od małego, szczerzy zębole i burczy. Nawet na komendę "łapa" podaje łapę z wyszczerzem zębów :diabloti: Ale podaje. :diabloti: Z młodą można zrobić wszystko, cierpi w milczeniu :evil_lol: A im jest starsza jest Gerda tym bardziej się denerwuje przy czesaniu. Złośliwa, stara jędza, nasza :loveu:
Takiego stanu Supełki nic jednak nie usprawiedliwia, ona cała zaniedbana.

Posted

Amiga też nie lubi czesania, ale ja też nie lubię, więc czasem........... [B]weszka[/B] wie, jak Amiga czasami wygląda :oops:. A Bonusia to ja się wręcz boję czesać, bo gryzie. Mogę najwyżej go ciachać nożyczkami, co czynię zamiast czesania

Posted

[quote name='malawaszka']jak to kwarantannę - jeszcze? od 6 jest w schronisku, 14 dni kwarantanny to jest do 20 września - chyba, że tam mają dłuższą?

ten prawie sznup to Supeł? Piękny cudo normalnie powalający
Schronisko dla Zwierząt w Łodzi
Może rzeczywiście już po kwarantannie,jak telefonowała do mnie wczoraj Ciapuś to byłem trochę zakręcony,może cos poplątałem.
A ten drugi to rzeczywiście Supeł.Piękna bida z nieporadnymi ślepiami.Dobrze by było wyciągnąć parkę,ale to chyba marzenie.

Posted

Ale on faaaajny.Na spacerku wcale tak nie ciągnie.Ale to co wyprawia przy wyjściu z boksu to istne szaleństwo.I inne psy też mu się niezbyt podobają.Ale do ludziów lgnie.Będzie z niego pociecha.Mam 2 filmiki jak obszczekuje inne czworonogi i parę zdjęć ,to jutro wyślę Cioteczce Amidze ,by ich nie wklejala.

Posted

[quote name='AMIGA']Możem, możem - pakować się, zabrać po drodze malawaszkę i - kierunek - Lednica
Myslisz, ze ONA :eviltong: chciciałaby ze mną jechac, ona nawet mi nie chce napisać ile kasy potrzeba na witaminki Smokowe :diabloti:
[quote name='malawaszka']zerduszko nie poznałam Cię :evil_lol:
Ze względu na avka?? Galerii nie mam, to chociaż w avku pochwalić się psami muszę :lol:

A co u chłopaka?? Rodzi się coś?

Posted

[quote name='zerduszko']Myslisz, ze ONA :eviltong: chciciałaby ze mną jechac, ona nawet mi nie chce napisać ile kasy potrzeba na witaminki Smokowe :diabloti:
[/quote]

:splat:zdaje się, że znowu o czymś zapomniałam? :oops:

czy my mamy jutro trzymać :kciuki: za Broka? AMIGA? agamika? :cool3: