Asia & Ginger Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Zdecydowanie sunia ma coś z cavaliera. Trzeba dać znać dziewczynom od cavików. :p EDIT: Wrzuciłam sunię tautaj: http://www.dogomania.pl/forum/f583/cavaliery-w-potrzebie-114447/index2.html#post12923039 http://www.dogomania.pl/forum/f1162/suczka-w-typie-cavalier-king-charles-spaniela-szuka-domu-144739/index2.html#post12923042 Quote
cavusia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Witam!! Mam pytanie... Czy ta sunia jest po sterylizacji?? I wiecie może jak reaguje na dzieci?? Mogłabym dać jej DT, ale mam dwójkę małych dzieci (synek - 3 lata, córka - 7 miesięcy) i mieszkam w woj. dolnośląskim (troszkę kawałek do Szczecina) i nie mam niestety transportu (pozostają jedynia nasze polskie koleje państwowe). Czy jest jakakolwiek możliwość dowozu suni?? Quote
Cudak Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Niby wszystkie suki schodzące z kwarantanny są sterylizowane. Quote
kamilqax95x Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Cudak napisał(a):Niby wszystkie suki schodzące z kwarantanny są sterylizowane. Bo to prawda nie ma opcji żeby było inaczej Quote
cavusia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ja jestem chętna do wzięcia suni pod swój dach, ale muszę wiedzieć jak reaguje na dzieci (żeby potem się nie okazało, że sunia nie toleruje dzieci i zamiast pomóc suni, tylko się będzie niepotrzebnie denerwować). Kto wie może jak będzie u Nas tymczasowo to się wszyscy pokochamy i zostanie nawet na stałe :) Bo psiulka cudna jest naprawdę i do tego w typie cavisia :) Quote
Cudak Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Tylko jak to sprawdzić? :( Kamila, czy suczka choć trochę się uspokoiła? Trzeba jej wymyślić jakieś imię. Quote
cavusia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 UWAGA!! Na stronie szczecińskiego schroniska napisali, że sunia ma już nowy dom!! Czy wziął go ktoś z dogomaniaków, czy też całkiem przypadkowi ludzie?? Quote
Recommended Posts