Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z tego co pamietam to nie jest rózowa tylko czerwona. tak czy inaczej brunetowi w tych kolorach jest bardzo do twarzy :-)

Cajus JB napisał(a):
Ta bezbłędna różowa kość to adresówka czy tylko gadżet?

Wygląda na niezbyt zadowolonego z koloru. :evil_lol:

• Replies 916
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Idusiek zdjęcie kapitalne, chciałabym obejrzeć też inne... mogłabym wstawić tylko nie potrafię zmniejszyć zdjęć przesłanych na maila, musiałabym otrzymać już w szerokości 500 pikseli.
Adresówka Kręcioła jest różowa a szeleczki czerwone.

Posted

jeśli masz na kompie zainstalowany pakiet ms office to wystarczy, że klikniesz na fotkę prawym myszy i z listy wybierzesz OTWÓRZ ZA POMOCĄ-> OFFICE MICROSOFT OFFICE PICTURE MANAGER, a kiedy otworzy sie program u góry masz zakładkę edytuj obraz, klikasz i patrzysz na lewą stronę okienka :)

Posted

asiaf1 napisał(a):
z tego co pamietam to nie jest rózowa tylko czerwona. tak czy inaczej brunetowi w tych kolorach jest bardzo do twarzy :-)

Asia, a TY dostałaś zdjęcia swojego Miśka?wysłałam na maila...

Posted

Bardzo ładne foty zrobiła ciotka Idusiek ale mam nadzieję, że już nie przydadzą sie do ogłoszeń...
Czy Kręciołek jest wykastrowany ? Teraz mieszka z nową koleżanką DONką Diuna i zachowuje się jakby miał jajka :evil_lol:.

Posted

Kręciołek wczoraj opuścił hotelik z nowym właścicielem!!! (miejmy nadzieję, że to jednak już TEN na zawsze).
Zapowiada się dobrze.
Pan bardzo aktywny- także Kręcioł jak najbardziej z tego będzie zadowolony. Codzienne spacery po polach, kampinosie itd.
Nie chce zapeszać bo to dla Niego jest wielka szansa.
Obawiam się trochę o małego 3 kg. pieska- na spacerze Kręcioł nie zwracał na niego uwagi ale ten ujadał jak szalony. Przez co Kręcik tracił już cierpliwość ale mam nadzieję, że jednak się uda.
No i w domu jest kotka, starsza, która jak to Pan stwiedził "daje popalić nowym czworonogą".

Jak będę miała nowe wiadomości- napiszę.

Także proszę trzymać kciuki!!!

Gajowa- ja jeszcze za te dni jestem Ci winna pieniądze. Podlicze i przeleje

Edit: Przelałam za "dodatkowe" 10 dni pobytu czyli od 16 do 26.12- 100 zł.

Posted

Jestem po rozmowie tel z Panem i jest zachwycony.
Powiedział, że Kręciołek jest bardzo inteligentny, posłuszny, taki jak sobie wymarzył i na lepszego psa nie mógł trafić.
Dziwił się dlaczego tak długo czekał, stwierdził, że pewnie na Niego.
Myślę, że tym razem się uda bo i z małym już coraz lepiej się dogaduje.
Pan nie ma z Kręcikiem najmniejszych problemów.
Dzisiaj został sam na kilka godz. i smacznie spał. Tak przysnął, że nie słyszał jak Pan Robert wrócił do domu.
Kręciołek ma swoje posłanie z mnóstwem zabawek ale rano wskakuje na łóżko żeby przywitać swojego Pana, którego zresztą nie opuszcza na krok.
Ogólnie wypowiadał się w samych superlatywach i przede wszystkim, że był przygotowany na problemy z socjalizacją. W tym przypadku miło się "rozczarował".

Jestem umówiona na następny weekend, żeby już podpisać prawdziwą umowę adopcyjną a nie taką jak na razie czyli "odręczną".

Uff. Już złe emocje ze mnie opadają.

EDIT: Pan również był wczoraj u weterynarza. Kręciołek dostał witaminy na wzmocnienie przeznaczone dla psów starszych.

Zapowiada się całkiem nieźle :cool3:

Posted

[quote name='asiaf1']ale super wiadomości, oby tak dalej. Należy mu się taki wspaniały dom po latach poniewierki:-(

Slicznie dobre wiesci na Nowy Rok...

Niech w Nowym Roku -
świat będzie dla Ciebie,
pełen ciepła...
radości...i Przyjaciół...
A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie:
miłości...serdeczności...
pogody ducha...
i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra!
Najwspanialszego...
Pełnego uroku -
Nowego Roku 2011!!!